Gå til innhold

Karker

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Karker

  1. Kanskje TS kan spesifisere litt hvem denne mottakeren er? Altså ikke navnet til mottaker, mer hvilken art gaven er av. Også hvor mye penger det er snakk om. Det kan fort bli relevant mht hvilken overføringsmetode som er mest aktuell.

    Joda. Dvs det som er relevant er vel mest beløpets størrelse og det er ikke stort. Rundt 500 NOK.

     

    Det har forøvrig kommet mange gode forslag. Å sende noe i posten er selvsagt også et poeng, men jeg vil fokusere først og fremst på muligheten til å sette noe anonymt rett inn på kontoen hans.

  2.  

    I den automaten taster man kun inn kontonummer... har satt inn penger der ett par ganger, er en trekkonto på lånet mitt som ikke er knyttet til noe kort.

    Man taster inn kontonummer til mottager og mater automaten med aktuelt seddelbeløp? Ikke verst. Aldri forsøkt det før. Takk for tips!

  3. Som følge av hvitvaskingsloven tror jeg ikke det er mulig å sette inn penger uten å identifisere seg.

    Jeg har ikke noe problemer med å identifisere meg; dette er kun veledighet og ikke noe som ikke tåler dagens lys. Saken er bare at jeg ikke ønsker at mottaker skal få greie på at det er jeg som har satt inn pengene.

  4. Takk for svar!

     

    Dette betyr vel at hr X blir stående som betaler? Noe av poenget mitt er å sette inn penger uten at det registreres noen innbetaler.

     

    Nå hadde jeg egentlig heller ikke planer om å involvere noen andre og dermed håpet på et svar i retning PayEx, PayPal, el l, men kanskje det kanskje ikke så enkelt.

×
×
  • Opprett ny...