Gå til innhold

anve626

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anve626

  1. hei, mann på snart en å tyve her. noen som vil prate i dag? om livet mitt å ditt feks.? sliter med litt depresjon for tiden, pågått siden sommer, har ikke snakka med så mange om det, å i veldig liten grad, så da syntes e det var en god ide å søke noen å prate med her i dag :) kan snakke om alt mulig! har opplevd ganske mye oppigjennom. sleng igjen et svar om du vil,kommer inn å sjekker regelmessig i dag. kan skype, email, tlf, what ever :)

  2. Hva du kan forvente i støtte via sosialhjelp varierer ifra kommune til kommune OG om du er bosatt i leilighet å har leie å betale. Dersom du har gratis bo opphold vil du få mindre. Livsopphold innebærer mat + drikke, klær og sko, og husholdnings produkter, samt den aktive delen Fox sier. Jeg mottar bare 2000 kroner måneden i sosialhjelp. Det dekker ingenting så og si. Min saksbehandler skulle hatt en hjernebehandling. :)

  3. God kveld folkens smile.gif Jeg holder på med å spare opp litt penger, og etterhvert som jeg får solgt et hus jeg nå er deleier på, får jeg også litt penger derfra. Samtidig også når det er ferdig, har jeg ingenting mer å foreta meg til her i Norge. Jeg er ubeskrivelig lei av å bo i denne lille landsbygda som jeg har bodd i, i 20 år. Jeg har nesten aldri fått være utenlands grunnet dårlig økonomi igjennom hele livet. Og jeg trenger virkelig å komme meg vekk litt herfra, en av mine store drømmer jeg har lengtet etter lenge. Nå som økonomien endelig snart gjør det mulig for meg å flytte vekk et halvt år, til å begynne med, og om jeg trives så utsette det med å bo utenlands et fult år. Jeg vil ha nok penger for ihvertfall 2 måneders leie på forhånd, samt nød penger på kontoen.

    Det vil i begynnelsen av neste år være mulig for meg å kunne flytte ned til Spania, Gran Canaria, som er den plassen jeg har bestemt meg for. Jobben jeg skal ha der ihvertfall, til å begynne med, vil bli telefonselger for et norsk firma. Ville blitt glad om noen har lyst til å svare meg på et par spørsmål og dele sine erfaringer. Tips er satt høy pris på.

    Så mine spørsmål er:

    For en 20 årig mann som er utadvent, glad i å treffe nye folk og har lyst til å oppleve mest mulig der... hvilke steder er de beste å anbefale meg å flytte til? Ser mest etter en plass hvor kriminaliteten ikke er så veldig høy, altså trygge omgivelser, masse turister og samtidig en del skandinaviske mennesker som også bor der. Helst mennesker i den yngre delen av livet da. smile.gif

    Hva er deres erfaring med å leie hus/leiligheter der? Dårlig/god service, standarden på leilighetene, innbyggere/naboer og generelt hvordan en vanlig hverdag er der nede.

    Dette kan også være en tråd for folk som lurer på det samme, og interessant for andre som kanskje eventuelt også vurdere å flytte ned dit i fremtiden. smile.gif

×
×
  • Opprett ny...