Gå til innhold

Snugglebum

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snugglebum

  1. Ja, fordi lisensen ikke dekker anskaffelse av uatoriserte kopier. Moralsk sett er det i gråsonen, men juridisk er du en kjeltring. Selv om du forleden dag kjøpte en bolle hos bakeren, kan du ikke påfølgende dag forsyne deg med en ny bolle.

     

    moralsk sett kan man også si at kapitalisme i seg selv er veldig i gråsonen. der du ikke kan gå eller gjøre omtrent noe som helst uten å få markedsføring og reklame kastet etter en, der alle er ute etter å selge noe, uten særlig bekymring for om dette produktet virkelig kommer konsumerne til gode eller ei, eller andre betenkeligheter når det kommer til sløseri av ressurser.

     

    filmbransjen tjener mer enn noensinne, og eierne av disse selskapene får utbetalt lønn og bonuser som er større enn noensinne. det er også de samme folkene som har makt, kapital og ressurser til å kjøpe seg frem til advokater og lobbyisme som presser frem lover som bare de tjener på.

     

    juridisk eller ei gir jeg blaffen i når det kommer til slike saker, og NEI det er langt ifra det samme som å stjele ei bolle ifra nabo-bakern som prøver å tjene til livets brød(no pun intended). det er stor forskjell på mega korporasjoner og de som sitter som eiere i disse, og vanlige folk på gata som er gjelds slaver livet igjennom, bare for å få nok til en utdannelse og et hjem og bo i.

    • Liker 1
  2. Dette er glimrande for alle dei med ein "umogleg" legning, t.d. dei som tenner på romvesen, dei kan skaffe seg ein robot som er spesialdesigna for dei. Endå lenger i framtida so er det gjerne mogleg med sexrobotar som fungerer som T-1000, som skiftar form alt etter kva eigaren følar for den dagen.

     

    Og so går menneskeheita under fordi alle har sex med robotar og ikkje kvarandre, men det er ikkje nokon krise.

     

    tror det er mange måter for menneskeheten å gå under på, men kan ikke for livet av meg se at det skal skje ved at folk slutter å formere seg. heller det motsatte!

     

    når skal folk våkne opp politisk og innse at f.eks det å være en med "umulig legning", enorm økning av psykiske sykdommer, landeflukt/immigrasjon og helt enorme forskjeller mellom fattig og rik har ALT å gjøre med det politiske, kulturelle og økonomiske systemet vi er satt inn under?

  3. Er det en nedtellingsklokke da den teller oppover, og oppgir hvor mange dager, timer, minutter og sekunder den har vært nede?

     

    av en eller annen grunn så teller ned opp hos noen og ned hos andre. hos meg teller den bare nedover, men har en kompis som bruker akkurat samme URL som meg, men hos han teller det oppover. skriver jeg thepiratebay.se/browse som URL hos kompisen min, så begynner den plutselig telle nedover slik som hos meg. merkelige greier.

     

    er det noen smarte hoder her som har en forklaring på hvorfor det er slik?

  4.  

    Ja de må jo ta etter Apple såklart.... ;)

     

    Unnskyld meg, men er vi på ITavisen? Stakk derfra grunnet at hver artikkel var rettet apple mot microsoft...

     

    For meg ser dette ut som en firkantet boks, noe apple ikke har noen spesiell enerett til. Fint at du liker apple, har selv brukt det i tre uker, var ikke noe for meg, men jeg synes fortsatt det er fint når apple kommer med noe ting. Jeg trykker meg ikke inn der for å henge ut apple, men heller for å få med meg det nyeste.

    retter en reply denne veien, siden dere er inne på et topic jeg ikke begriper meg på. og det er hele denne apple vs android vs microsoft greia. jeg mener, hvem bryr seg? du bruker apple og det fungerer. flott! du bruker android, og det funker for deg. flott!

     

    er så møkk lei at folk gidder bruke så mye energi på denne diskusjonen rundt hvilke produsenter de selv bruker og hvorfor folk er "sauer" fordi de ikke bruker samme produsent som dem selv? begge sider motsier seg selv gang på gang uansett.

     

    forhåpentligvis kan denne runddansen ta slutt en vakker dag...

  5.  

     

    Trist fra Komplett. Det er ingen gaming-PC. Xeon og Quadro er ikke gaming-utstyr, og Quadro-serien er ikke spesielt bra til gaming. Xeon er serverprosessor, så IMO har de bommet totalt her.

     

    Virker mer som en skryte-pc om hvor mange penger de klarer å bruke. Bygg noe ordentlig..

     

    Forholdsvis enig, ser ikke poenget med å kalle den innmaten der for noen som helst form for gaming-pc. Vi snakker mer server materiale eller tallknuser. Hadde digga det mer om de hadde prøvd å lage den råeste gaming pcen de kunne på et budsjett som andre dødelige hadde vurdert, og heller fokusert på styling og modding.

     

    Og akkurat den biten syns jeg de fikk til bra! Fett kabinett, integrert som et data-bord. Det er sånt som gir meg inspirasjon.

     

    Mer fokus på kabinett modifisering og generelt setup er det jeg vil ha!

     

    P.S. : Det skjerm oppsettet kunne de spart seg for. hvem i allverden vil bruke 3 skjermen stilt på skrå som én stor skjerm? Ikke fullt så kult med 2 svarte vertikale streker midt i skjermbildet vel...

    I alle dager. No må du og enkelte andre her ta å lese artikkelen en gang til! Er ikke 4 GTX780Ti med i7 6core en maskin laget for spilling?

    joda i7 6 core funker bra til spilling det, ingen som støner på det. greia er vel heller prislappen og oppsettet. ingen som er ved sine fulle fem ville brukt 300k på en spillmaskin. derfor jeg nevner budsjett. personlig synes jeg det blir ekstremt bare man kommer opp i 40-50.000, da det ikke er særlig mange som går for slike oppsett. hvis man har 300 000 så finns det større og heftigere ting man får mer for pengene for!

     

    og 64 gig med ram? 32 tera HDD plass? er litt mer det jeg mener med server-materiale. har man tenkt å bruke den maskinen til spilling får du ikke brukt 15% av det der uansett

  6. Trist fra Komplett. Det er ingen gaming-PC. Xeon og Quadro er ikke gaming-utstyr, og Quadro-serien er ikke spesielt bra til gaming. Xeon er serverprosessor, så IMO har de bommet totalt her.

     

    Virker mer som en skryte-pc om hvor mange penger de klarer å bruke. Bygg noe ordentlig..

     

    Forholdsvis enig, ser ikke poenget med å kalle den innmaten der for noen som helst form for gaming-pc. Vi snakker mer server materiale eller tallknuser. Hadde digga det mer om de hadde prøvd å lage den råeste gaming pcen de kunne på et budsjett som andre dødelige hadde vurdert, og heller fokusert på styling og modding.

     

    Og akkurat den biten syns jeg de fikk til bra! Fett kabinett, integrert som et data-bord. Det er sånt som gir meg inspirasjon.

     

    Mer fokus på kabinett modifisering og generelt setup er det jeg vil ha!

     

    P.S. : Det skjerm oppsettet kunne de spart seg for. hvem i allverden vil bruke 3 skjermen stilt på skrå som én stor skjerm? Ikke fullt så kult med 2 svarte vertikale streker midt i skjermbildet vel...

  7. Det var veldig trist å lese.. Hadde gledet meg til dette spillet.

     

    Skriveleif: Det står World of Warkness et eller annet sted i teksten dere har skrevet =)

     

    Er mer enn én skriveleif i den teksten som er skrevet der! ;) de må gi seg med det der nynorsk tullballet!

     

    men back to topic: Like greit egentlig, tror visjonen var bra, men var nok ikke riktig studio for å få ut World of Darkness i spillformat. Bedre om de selger lisensen og får et større studio til å prøve å realisere World of Darkness spør du meg. Litt for stor verden og komplisert verden, med mange die hard fans for lille CCP å klare og oppfylle drømmene til.

  8. Det jeg lurer på i forhold til dette spillet, er ikke hvorvidt det er en "cheap knockoff" eller ikke. det jeg lurer på er hva for nytt dette spillet legger til i sjangeren?

     

    jeg mener man har jo magic the gathering som har vært på banen i rundt 20 år nå, lenge som rent fysisk kortspill, og også i digital form de seneste årene, dog i en innsnevret form kontra den fysiske versjonen. siden magic the gathering allerede er og har vært en smash-hit i mange mange år nå, så trenger jeg på en måte ikke lure så veldig på om Hearthstone er et bra spill eller ikke.

     

    opplegget i Hearthstone er jo the same shit, new warapping. men sånn rent bortsett ifra det så ser jeg ikke hva det er man får? skulle ønske de kunne lagt til noe unikt, eller noe som ekspanderte på dette spillsystemet.

  9.  

     

     

    Huff nei. Er måte på hvordan de skal pumpe ut enda en film om denne drittsekken av et menneske.

    du står jo her å snakker dritt om andre, tror du at du fremstår som mr. nice guy med en kommentar som det der? litt for lett å gi folk man ikke har kjent eller kjenner karakteristikker som rett og slett ikke stemmer overens med virkeligheten.

    Snakker drit? Nei, utrykker fakta.

     

    Du kan tydligvis lite om Jobs. Han behandlet folk som dritt.

     

    1, Han ofte skjelte ut arbeidskollegaer og klalte de for verdiøse.

    2. Nektet å ta seg av hans egen datter før lagt ut på livet.

    3. Sparket ansatte helt uten videre og grunn. Han til og med sparket en stakkars fyr i et rom full av folk.

    4. Billionær, og ga utrolig lite penger til verdighet organisasjoner.

    5. Nektet å høre på sin egen lege om at hans diet er livs farlig. Ga blaffen fordi han meinte han kunne bedre. Fikk da kreft, nektet å ta en operasjon som ville reddet hans liv, isteden tok han disse idiotiske "new age" alterativer...og ja...døde.

    6. Kjent for å være svært aggresive og ustabil.

    8. Klarte ikke hans ansatte å lage/utvikle det han ville ble de skjelt ut eller sparket. Selv om mye av det han krevde ikke var mulig.

     

     

    Er bare å google om han, det fins svært mye mer dritt om denne fyren.

    Må si meg enig med det Geir nevner her, og det er altfor lett å dra ting ut av kontekst, også er det sikkert også en god del folk som har jobbet under Jobs som har villet svartmale ham av ulike grunner osv.

     

    Har så å si lest det jeg kan om Steve(to biografier blant annet), samt sett utallige dokumentarer om han. NEI, han var nok ikke perfekt på noen som helst måte, han var ett menneske, med alle våre styrker og svakheter.

     

    Og det er nettopp derfor det fortsatt er folk villige til å lage filmer, dokumentarer og bøker om mannen, og derfor jeg er positiv til flere filmer om han. Sett bort ifra "bare" det at han var drivkraften bak ett av de mest revolusjonerende selskapene verden har sett, så levde han ett utrolig liv som fortsetter å fascinere folk verden over.

    • Liker 1
  10. Jeg tror personlig at denne kontroller typen kan bli ordentlig bra, tror den har stort potensiale. nå gjelder det bare for valve å perfeksjonere teknologien og for publikum å prøve å trykke det her til sitt bryst, uten å avfeie det før de overhodet har satt seg nå og prøvd å lære seg å bruke den.

     

    Håper selv også at den vil fungere med tynn hanske på, da jeg tror det fort kan bli problemer med å dra tommeltotter som kan bli fuktige innimellom, når det blir intenst i spillet :)

  11. Yahoo mail er faktisk ikke dårlig, bruker gmail, hotmail og yahoo mail.

     

    skammer meg litt over yahoo mail, men for meg er de 3 ganske like når det gjelder kvalitet.

     

    Helt enig. brukt Yahoo mail siden 2005 en gang ca, og er jevnt over fornøyd.

    de fleste mail leverandørene er mer eller mindre likestilt spør du meg...

    er jo grenser for hvor stor forskjell det egentlig får blitt når det kommer til features i noe sånt som et epost program, og da også hvor stor fordel konkurentene har over hverandre.

     

    bruker også som deg gmail og hotmail også.

×
×
  • Opprett ny...