Gå til innhold

thorman

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thorman

  1. Jeg har også vært plaget med høy ping hos UPC (Oslo), ikke noe gøy når man fragger en del.. Har ennå ikke oppgradert fra 4mbit/700kbit til 8/1 som jeg var tenkt til da jeg ikke er helt fornøyd.

     

    Hva er det med alle Port Scanningene fra UPC? Jeg synes at jeg begynner å se at mønster i scanninger fra UPC og trøbbel med modemet. På min linje så får jeg max 400kb/s ned og max 95kb/s opp med BitComet, vanligvis ligger hastigheten lavere. Er dette normalt?

     

    Har ikke avtalen liggende her, men har vi mulighet til å flase modemet?

     

    Er ellers fornøyd med UPC's kundeservice så langt (18 mnd). Men iom at jeg må betale for grunnpakken som jeg ikke benytter for å få nett så er det kanskje på tide å sjekke ADSL tilbydere her i Oslo.

  2. Hvis Digital Impuls leser denne tråden: "Ta inn Plextors nye dvd brenner litt brennkvikt!" Ellers...må jeg gå til fienden  :no:

    Da jeg var på Digital Impuls og spurte etter Plextor, fikk jeg inntrykket av at de har et eller annet i mot Plextor sine DVD brennere. De anbefalte NEC i stedet. Greit at NEC er billigere, men dette var på den tiden den første DVD brenneren til NEC var på markedet, og den hadde på den tiden en god del mindre positive egenskaper som Plextor var mye bedre på. Om Plextor er så mye bedre nå vet jeg ikke, men det kunne uansett vært en god ide å ta de inn så lenge det er et marked for de.

    DI selger da Plextor brennere.

     

    Jeg er forøvrig svært fornøyd med min NEC, vet ikke noe om tidligere modeller. Har prøvd et utall forskjellige plater og den tar alle. Har venner med plextor og kan ikke se at prisforskjellen er verdt pengene. Bra å høre at mange har gode erfaringer med innbytte av foto/Pc fra butikk.

  3. Jeg har lenge vært skeptisk til å handle PC/deler over disk pga at vi har så mye sterkere rettigheter ved netthandel.

    Vel, et stort klarer signal på "et barn av tiden" finner man jo ikke. Jeg tror alle over den nette alder av 25 vil heller si det motsatte. Men faktum som en over her sier er jo at det er 100% likgyldig hvor du kjøper. Som forbruker er du beskyttet av angrefrist og garantier.

     

    Men jeg hadde gjerne likt å vite hvorfor du trodde du hadde større rettigheter ved å kjøpe på nette enn over disk? Hvor kom den konklusjonen fra?

     

    Happy fragging!! Nestegang kjøp MX 1000...stort råere mus skal du lete lenge etter!!

     

    AKIRA

    Vel, er man missfornøyd med et produkt som er kjøpt over disk så kan du ikke returnere det, utgjør en god forskjell. Poenget mitt her var igrunn det at mange vil avfeie en slik reklamasjon etter å ha testet produktet i butikken og ikke funnet feil. Det har mange erfart.

  4. Jeg har lenge vært skeptisk til å handle PC/deler over disk pga at vi har så mye sterkere rettigheter ved netthandel. Det er jo allikevel fristende å stikke innom butikker som har "nettpriser", slipper fraktkostnader når det ikke er storkjøp, og slipper den ulidelige postgangventingen.

     

    Kjøpte en logitech mx510 på DI i Oslo, etter 1-2 ukers tid begynte RMB å slippe taket når den holdes nede. Dette skjedde ikke ofte, og det er jo bare å trykke på nytt. Altså ikke noen stor feil, men i FPS spill med alt-fire på RMB er det jo små marginer. Prøvde å rive meg i håret i frustrasjon over at musa ikke var kjøpt på nett siden dette hendte innen nett-angrefrist, kom ikke langt med det siden jeg er snauskalle. Tok med musa til DI og de testet den i 10-20 min uten å kunne gjenskape feilen, ble bedt om å komme igjen dagen etter så de fikk "langtidstestet" den på kvelden.

     

    Nå sitter jeg her med en ny mx510 og er storfornøyd, tenkte at de fortjente litt skryt for god kundebehandling da mange nok ikke ville gitt reklamasjon i denne saken. Kjekt å kunne handle trygt også over disk :thumbup:

  5. hm....til gratis nedlasting?? i think NOT

    du må jo være medlem, BETALENDE sådan, for å få lastet ned, ellers må du betale fete eurogrunker....

    leve "OPEN SOURCE" like korrupt og kjøpt som mange linux folk mener microsoft er.....

    anyway blei iallefall skuffa,,,tenkte at nå skulle jeg virkelig konvertere med den nye releasen, blei litt skuffa kan du si, når jeg fant ut at "open source" ikke lenger er freeware men euroware.....kjiipt.. :thumbdown:

    'ke no vits i å betale grunker for et os som kanskje i beste fall fungerer like bra som windows, vel...??  :hmm:

    Hva er det du babler om, gratis nedlasting er allerede tilgjengelig via BT. Hvis du ønsker å laste ned fra Mandrakesoft så koster det 40 kr, ikke akkurat en formue, dessuten støtter du da en god sak.

     

    "i beste fall fungerer like bra som windows" ??? Hallo, windows har ikke x86-64 støtte. For å oppsumere din oppfatning av open source så må de vel først utvikle OS'et gratis for så trykke Cd'ene gratis for deretter sende den til deg i posten og betale portoen selv? Hvis ikke så er de jo korrupte.

  6. Intel pga rendering og billedbehandling.

    Blir muligens AMD (FX kanskje) under neste oppgradering.

     

    Jeg kjører Mercedes, dette var et dumt kjøp da LADA har bedre pris/ytelse.

     

    Heier du på ditt cpu merke, og håper at andre går dukken?

    Blir litt oppgitt over argumentasjonen her. Mellomlegget mellom en AMD og en Intel cpu, hvor mange % blir det av det totale PC budsjettet? Ikke mye.

  7. Det jeg lurer på er hvor sensorene måler tempen.

     

    De målingene jeg får opp er Motherboard, CPU og Aux.

    CPU er grei, men Motherboard er vel system tempertaur, eller?

    Hva er Aux, er dette NB? Sitter det en egen temp måler der?

  8. Vifta svirrer og går, i tillegg har jeg satt inn en vifte som fjerner varmluft mellom skjermkort og lydkort. PS, den er ikke overklokket.

     

    Der finnes å få kjøpt løse tempmålere.

     

    Så flere har samme problem. hmm ...

  9. Har et 9800pro (ny revisjon) som har begynt å trøble.

     

    Kortet har funket helt fint i 3-4 mnd, problemene startet når jeg begynte å bruke 2 skjermer i forrige uke. Etter noen timers spilling uavhengig av hvilket spill så får jeg plutselig alvorlige artifacts på begge skjermer. Ser knapt noe ...

    Har aida og task manager åpen, cpu og gpu ligger i underkant av C*60 og cpu bruker ca 50% når dette hender.

     

    Har nyeste drivere og ingen andre problemer, noen som har en anelse om hva som skal til for å ordne dette?

     

    Har liten lyst til å sende kortet tilbake til komplett for så å måtte betale for testing og porto, det vil komme i retur som testet OK (artifacts kommer ikke ofte)

  10. Om cfp999 bestiller dette kortet fra forhandler i den linken han oppgir så kommer dette på 1500 Nkr. Et 9800pro koster 2000 kr. Så du mener at 9800pro yter mer en 25% bedre?

     

    Han har sett seg ut hvilket kort han vil ha, hvorfor må alle da rope kjøp ATI, kjøp ATI ...

     

    Min anbefalning er heller at om han hva kort han vil ha og det ikke er å få her så bestill det fra danmark.

  11. thorman: Enkelt og greit fordi et 9800Pro gir mest for pengene akkurat nå.

     

    Og med 5900XT som en god nr to. Så har du penger, og ikke vil vente, kjøp 9800Pro, det gir deg faktisk mye mer ytelse enn 5900XT. har du ikke penger, så kjøper du XT, er jo ikke noe dårlig det heller.

    Kortet skal flases til ultra og blir et fullgodt ultra kort.

    Det er ikke stor forskjell i ytelse på 9800pro og 5900 ultra.

    (har 9800pro selv)

     

    Edit: lol edit strøket

  12. Bruker mark 01 og 03 for å optimalisere innstillinger for å få skjermkortet til å yte best mulig, andres score er interesant for da har jeg noe å sammenligne med.

     

    Om noen med samme kort som deg får bedre score så kan du også med stor sansynlighet få bedre score. Benchmarkene, syntetiske og real er gode pekepinner på hvordan kortet yter i spill.

     

    Selv om det for enkelte betyr mest å få ett poeng mere en naboen ..

×
×
  • Opprett ny...