Gå til innhold

Marsruben

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marsruben

  1. Heisann! Jeg er utdannet elektriker med fagbrev, men jeg har angret på valget mitt lenge. Jeg har alltid ville jobbet med noe innenfor IT. 

     

    Jeg tar fortiden almenn men har ikke R1 i matte, og vet ikke helt hvilken retning jeg skal gå. er det noen her som har noen tips? :)

     

    Liker alt med hardware og litt programmering osv.

  2. Heisann! Er ganske fersk innenfor IT osv. Jeg skal ta fagbrev som elektriker til høsten nå og vurderer å gå Fagskole innen IT Sikkerhet i gjøvik. Men jeg lurer på om dette er noe å satse på?

    Hva gjør man innenfor denne type arbeid?

    Er det vanskelig for en som ikke har programmert tidligere? Er 21år og har hatt data siden jeg var 6, så har litt erfaring hardware messig men ikke innenfor software. :)

     

    Noen som har noen ideer? :)

  3. De siste japsebilene, fra 90 og oppover (Tidligere også) er regnet som de beste bilene som er, Japse biler er også veldig driftsikre. Er en grunn til at det kryr mye av de og mindre av de såkalte gamle merkene, dette er fordi kvaliteten på japsebilene overstiger konkurentene til de GRADER.

     

    Jeg personlig liker Europeiske, tyske biler. Mest pga jeg har mest kjenskap til de og har midler til å få tak i veldig billige deler til de.

  4. Audi og VW er gode biler, om noe ryker er det veldig mange som har delel til de, er mange av de rundtom her i landet. Audi og VW diesel drikker rundt 0.4-0.5 mila og de kan gå veldig godt om de blir tatt vare på.

     

    Jeg har en til salgs til 18'000. Svær bil med masse plass til harry handel.

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?editAd=true&finnkode=52410393

  5. Er ikke akkurat det at maskinen ikke funker. Men har et lite problem som begynner å bli irriterende. Har seg slik at PCen min er veldig treg å starte opp, så jeg bruker bare å trykke på PÅ knappen og gå og gjøre noe annet imens den starter opp. Men PCen min har ikke passord, og det er bare 1 profil innpå den og jeg lurte på om noen vet hvordan jeg lager auto login til Windows 7? Må alltid trykke ENTER hver gang jeg skrur på PCen.

×
×
  • Opprett ny...