Gå til innhold

JohannesAndersen

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JohannesAndersen

  1. Personelig sier jeg NEI, det er scener i det spillet en 12 åring ikke burte se/gjøre. Som for eksempet hvopr du i det ene oppdraget hvor du skal torturere en man med å for eksempel prøve og drukne han i bensin, knuse kneskålene, trekke ut tenner, sende støt gjennom personen osv. osv. Det burte i grunn være god nok begrunnelse spør du meg.

    Enig i det. Hvor gammel synes du han burde være?

  2. 17-18 år.. Jeg mener at barn er for unge til dette. Man kan gå rundt på gata og drepe tilfeldig forbipasserende, og det ene oppdraget innebærer blant annet at man skal torturere en person.. Det er sikkert mange barn som takler dette fint, men ikke alle

    Ja, det er riktig. Mange takler det fint men det er ikke alle. Men med tanke på at han er moden, jeg har selv sett han reagere til alle GTA Spillene nå nylig i sommerferien og den streke scenen der du blir tvunget til å torturere en person mente han selv var forferdelig og dette var noe som hørte hjemme i TV-Spill og ikke den virkelige verden.

  3. Breivik spilte WoW også, som da har 12-årsgrense. Vil ikke akkurat si at man burde holde seg unna spillet av den grunn.

     

    COD og GTA stiller likt hos med med tanke på alder.

    Min taktikk har alltid vært at det var sikkert 1000 og oppover, unge som spilte COD, GTA osv... og ble voldelige og skadet folk (selsom jeg mener at det ikke er spillets feil og at foreldre burde lære barn hva som er rett og galt) og så har du ca: 22 Millioner andre som spilte og ble ikke påvirket. Men jeg menner at det er WoW som burde ha vært tatt ut i media som GTA Serien ble. Mener du at han heller burde få spille WoW enn GTA?

  4. Min nevø på 12 år (Fyller 13 i Februar) har lyst på GTA V. Han har spilt det hos meg og synes det er superbra. Men moren mener at han ikke er gammel nok. Jeg har prøvd å overbevise henne at han er en veldig moden 12 åring og at jeg selv har spilt GTA Serien i ung alder og jeg ble ikke påvirket. Jeg spiller ærlig talt ikke noe annet. Hva synes dere er en grei alder å begynne å spille GTA 5?

  5. For cirka tre år siden lagde jeg meg PlaystationNetwork konto ettersom at jeg ville spille GTA IV multiplayer. Jeg er veldig mye hos kjæresten min, men hun har ikke Playstation 3. Har akkurat introdusert henne for GTA V og hun elsker det. Så for en uke siden kjøpte vi Playstation som vi kunne bruke hos henne. Men når vi prøvde å spille Online måtte vi logge på eller registere ny bruker for å spille Online / Multiplayer. Men vi kunne bare bruke den kontoen på en Playstation. Så mitt spørsmål er: NOEN SOM VET HVORDAN MAN BRUKER PLAYSTATIONNETWORK-KONTOEN SIN PÅ FLERE KONSOLLER / PLAYSTATIONER?

×
×
  • Opprett ny...