Gå til innhold

MathiasOslo

Medlemmer
  • Innlegg

    622
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MathiasOslo

  1.  

    Hvorfor er det ingen terror i Norge? Utover den etnisk norske terrorismen.

    Hvorfor kan man ikke se at norske terrorister er anderledes, og at alt snakk om terrorismen i utlandet derfor er irrelevant?

     

    Det sa de sikkert i Sverige inntil nylig og, du så jo hvordan det gikk? Skal vi virkelig være like naiv og tro dette ikke kommer til å skje her hjemme? Vi er ikke skjermet for trenden som vi ser i Europa.

     

    Forresten, så var han som drepte 3 stykker på en buss i Sogn for 2 år siden en utvist asylsøker, så nei, jeg tenker at de er av samme ulla her og.

     

    Det er prisen vi må betale for den dumsnille innvandrerpolitikken vår. Det finnes alltid konsekvenser til stedet, uansett hva man gjør. Ikke skyld på meg når det smeller i Norge, har advart mot det i flere år. 

  2.  

    Hvorfor er det ikke terror i land som Polen og Japan som er 100 ganger mer relevant i Norge? Jo, fordi de har nesten ingen innvandrere.

    Hvorfor er det ingen terror i Norge? Utover den etnisk norske terrorismen.

     

    Hvorfor kan man ikke se at norske terrorister er anderledes, og at alt snakk om terrorismen i utlandet derfor er irrelevant?

     

    Det er en stor fare for terror i Norge. Finnes nordmenn med utenlandsk bakgrunn som har dratt ned til Syria og har kontaktet IS via sosiale medier. Det kan være flere av dem i Norge uten at myndighetene har kontroll. Viktig å ikke være naiv nå.

     

    Har sagt i ett år at det vil skje terror i Sverige, Tyskland og Frankrike - det skjedde. 

  3. Tullete å snakke om innvandring oppe i dette. Norge kunne like greit vært et mål for terrorisme uten innvandring. Det er helt åpne grenser til f.eks. Sverige. Eneste måten å sperre helt for angrep fra folk som ikke er født i norge med etnisk norske foreldre er å få Nordkoreagrensekontroll.

    Hvorfor er det ikke terror i land som Polen og Japan som er 100 ganger mer relevant i Norge? Jo, fordi de har nesten ingen innvandrere.

  4. Studier over hele verden har vist at kvinner kan mindre om politikk enn menn, blant annet denne som innbefatter Norge. (Aftenposten bruker seff en PK-overskrift, men klar tale lenger ned: En ny undersøkelse viser klare forskjeller mellom hva menn og kvinner vet om politikk og samfunnsliv.)

    Det er et stort problem på sikt at politiske analfabeter har stemmerett. For å kunne stemme, burde man ha bestått enn basic test på iq og kunnskap!

     

    Det ser også ut for at kvinner på gruppenivå har en tendens der følelser trumfer rasjonalitet. Jeg tror ærlig talt menn har bedre evne til å ta langsiktige smarte valg. 

    Kvinner er generelt mer venstrevridde og ønsker liberal innvandrerpolitikk. Hvis bare menn kunne stemme så hadde Høyre og FrP hatt flertall alene uten de to surrepartiene Venstre og KrF. Mens på den andre siden hadde AP vært overlegent hvis kvinnene kunne stemt.

  5.  

    Jeg har ingenting imot moderne landbruk, bare når det kan gå utover skjeldne dyrs og planters habitat. 

     

    Ulven er jo rødlistet i Norge, og altså utrydningstruet. Likevel ser det ut til at halve bestanden kan bli avlivet i vinter.

     

    Helt vilt at politikerne støtter å holde bestanden så lav. Det som er komisk er at det var en politiker fra Sp som har sagt at ulven ikke er norsk og har ingenting å gjøre i Norge. Da kan man si det samme om innvandring, så dobbelt moralsk. Ulven har rett til et liv den også.

  6.  

    Ca 20% av verdens befolkning er hvite.

     

    Om noen tiår har jeg lest at dette faller til ca 10%.

     

    Kort fortalt så er hvite mennesker en minoritet og de har ikke så mye de skulle ha sagt.

    Om du er hvit kan det være lurt å få barn med en asiat (60% av verdens befolkning er asiater), da slipper barna å tilhøre en sårbar minoritet.

     

    Gjør man det ikke allerede idag? Ganske mange etniske norske som henter dame fra Thailand. Hvorfor akkurat Thailand og ikke  etniske norske kvinner?

     

    Fordi det er middelaldrene menn som har problemer å få seg etnisk norsk dame, så velger de den enkle veien med å finne en Thailander (gulldigger).

  7.  

     

    Det er morsomt at folk mener at de venstrevridde vil ødelegge dette fantastiske samfunnet vi har med tanke på at de venstrevridde bygget dette fantastiske samfunnet vi har.

    Nå er det slik at alt er i forandring. Dagens Ap er ganske mye mer forskjellig enn de var i etterkrigstiden. I tillegg helt andre mennesker som sitter i partiet [...]

     

    Jepp, og de muslimene som vi har i Norge er helt annerledes enn de som styrer Saudi-Arabia og IS.

     

    Det er slik at man ikke skal sette alle under et kam, men det finnes likevel en god del ekstreme muslimer (hvor mange støtter IS og har samme tanker) i Norge. Så ikke ta den...

    • Liker 1
  8. Erstattet blir vi uansett, mange nordmenn er ikke interessert å videreføre sin slekt eller folk videre. Det blir født færre nordmenn en det dør. Er  de fra midtøsten eller ei har ikke noe å si vi blir erstattet uansett.

    Men på grunn av den naive innvandrerpolitikken som Norge driver med i dag så blir vi erstattet enda raskere. Jeg vil antageligvis forsatt leve i 2080-2090, så det blir skummelt å se hvor mye venstresiden/sentrum har ødelagt for landet i den tid.

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...