Gå til innhold

nicolai.olsen

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nicolai.olsen

  1. Synes det er bra å straffet for å være toxic, men ifølge spill.no

    ¨F.eks har det blitt rapportert om følgende:

     

    En Pakistaner som har blitt kastet ut fordi han kalte seg “paki”, som kan sees som nedsettende i den anglo-amerikanske verden.

    Noen har blitt kastet ut fordi de har svart på spørsmålene om hvor Abuja og Niamey er hovedstader hen.

    *Mange som har snakket tysk har blitt kastet ut pga enkelte ord på tysk som er helt normale men skrives på en måte som høres feil ut i USA¨

     

    Synes dette virker for firkantet.

    • Liker 4
  2. Motiv og utsnitt var kanskje ikke det aller beste, litt rotete på en måte. Men lyset var fint med fin glans i den våte asfalten. :)

     

    Tusen takk for god kritikk! :)

    Har du noen tips til hvordan komposisjonen og utsnittet kunne vært bedre?

  3. Tja, har sett ferdig Doctor Who (nye serien to ganger), Supernatural, How I Met Your Mother, Bones, The Big Bang Theory, New Girl, første sesong av Falling Skies og tre sesong er av The Walking Dead på under to år. Vil kanskje kalle meg "telefil". :p

     

    samme her.

    her sett tre sesonger av walking dead, sett how I met your mother fra sesong en til åtte, ni ganger, the big bang theory to ganger, chuck, sesong en til tre av game of throne 2 ganger, white collar to ganger, new girl, family guy, american dad, spartacus, breaking bad, better off ted, suits og mange flere serier på et og et halvt år..

  4. Valget er enkelt. Du velger den som kommer fra et selskap som har lyst å gi deg den optimale opplevelsen via konsollen, og så velger du vekk det selskapet som gir faen i deg som kunde og kun har fokus på å tvinge penger utav deg. Japanere har alltid vært betraktelig mer kvalitetsfokusert en amerikanere.

     

    var det ikke microsoft som forandret ganske så mye på xbox one etter at det var mange som klaget på ting som at man trengte å være på Internett for at xboxen skulle fungere?

    dem forandret kanskje det siden dem hadde solgt dårligere vis dem ikke gjorde det, men jeg vill fortsatt ikke sagt at det var å gi faen i kundene sine.

     

    spør du meg så gir vel også xbox one en litt mer variert opplevelse en playstation 4.

    hovedprinsippet med en konsoll er kanskje at den skal brukes til å spille på, men hva er galt med å legge til litt ekstra ting som microsoft har gjort med xbox one?

    det er langt ifra like god opplevelse å bruke xbox one her i norge som i usa, men den er fortsatt mer variert en playstation 4 sin etter min mening.

     

    det å tvinge penger ut av deg derimot. der har jeg dessverre ikke så mye å komme med, utenom at litt av de pengene dem tvinger ut av deg går til veldedighet.

×
×
  • Opprett ny...