Gå til innhold

Sven Eric

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sven Eric

  1. Jeg har alt hardwaremessig på plass og skjermene funker. Har altså en active over ganger..

     

    Men nå vil jeg altså spille spillet og jeg vil spille over 3 skjermer. Så jeg trenger en guid til hvordan.

     

    Har 2x 7970 sammen med en 8 kjerners bulldozer og 16 gb ram, 3x 24" LED skjermer :)

     

    Som jeg skrev innledningsvis, hardwaren er på plass, så nå må jeg bare få til selve spillprogrammet :)

  2. Hei,

     

    Har googlet en del rundt og lest det ene og det andre om hva skjermkort man trenger men finner ikke ut av det jeg egentlig lurer på.

     

    Hvordan får man Battlefield 3 med eyefinity til og virke. Maskinvaren er på plass og fikk 2 nye skjermer i dag.

     

    Hadde vært artig å kjøre tanks i eyefinity mode.

     

    Noen som kan forklare meg hvordan jeg får det i gang over 3 skjermer?

     

    Takk på forhånd

     

    Sven

  3. Ja, jeg beklager å måtte si det, men dette var dårlig research

    Å bytte inn julegaver skal ikke være noe problem
    Det kommer helt ann på butikken. Riktignok godtar de fleste (fysiske) butikker at man bytter varer etter jul, men hver enkelt butikk står fritt til å bestemme dette selv. Man kan derfor ikke forvente at dette er greit med mindre butikken er spurt om dette på forhånd av gavekjøper, eller de reklamerer åpent med det.
    27. desember fylles nok en gang butikkene opp av kunder. Denne gangen skal de ikke handle, men er ute etter å bytte inn gaver de har fått.
    Dette er så feil som det kan få blitt. Et fåtall skal riktignok bytte inn gaver, men de aller fleste er interessert i å handle varer på romjulssalget.
    Om varen er ubrukt skal det ikke være noe problem å få tilbake pengene.
    Jeg tror det er få butikker som tilbyr pengene tilbake (og ikke har man rett på det heller), med mindre de har en slik returordning som enkelte butikker har. Å bytte i noe annet, eventuelt tilgodelapp, er det meste man bør håpe på om man har fått noe man ikke har, så kan man heller bli positivt overrasket over det om butikken tilbyr pengene tilbake.
    For butikker med både netthandel og vanlige utsalgssteder skal det heller ikke være noe problem å bytte inn varer kjøpt i nettbutikken. Da skal du enkelt kunne gå til nærmeste fysiske forhandler og bytte varen der.
    Også det kommer ann på den enkelte butikk. Tror ikke mange fysiske butikker ønsker å ta inn mengder med byttevarer fra samme kjedes nettbutikk. Er ikke alltid de opererer under samme budsjett heller. Skal man på død og liv spare noen få kroner på å kjøpe på nett, kan man ikke forvente å få den servicen man ellers betaler for om man kjøper i en fysisk butikk.
    Det betyr at det mest praktiske er å ta med en mindre ønsket gave til en fysisk butikk som fører produktet og se om det er andre varer som er interessante der.
    Ikke alle butikker som ønsker å gjøre dette heller, da man ikke vet opprinnelsen til gjenstanden som byttes inn. Er den kjøpt i utlandet, eller fra en forhandler som importerer selv (EU-modeller/gråimport), så får ikke forhandleren dekket eventuelle problemer med gjenstanden i etterkant da verksted kontrollerer serienummer opp mot de seriene som er blitt solgt i Norge. I tillegg kan det være en gjenstand det går lite av, som de ikke ønsker å ha mer av på lager, eller at de i utgangpunktet ikke fører den varen.Det er ikke rart enkelte forbrukere tror de har mange flere rettigheter enn de faktisk har, når artikler skrives såpass diffust som denne, slik at man kan misforstå på flere forskjellige måter, samtidig som det ikke akkurat oser av grundig research.Vi pleier å være ganske greie på disse punktene der jeg jobber, men om en kunde kommer inn og krever noe han ikke har rett på, så blir han blankt avvist.

     

    Kunne ikke sagt det bedre selv.

  4. Nei, men sånn artikkelforfatter skriver det, virker det som det er åpentlyst at butikkene gjør dette, noe som tull fra ene enden til andre.

     

    Vi har ti butikker i Bergen og noe bytting kommer vi nok til å forta, så lenge det ikke var salgsvarer. Men penger får ikke kunden igjen i og med at de faktisk har oppsøkt et fast utsalgssted.

     

    Og for enhelhetens skyld er det vel strengt tatt kun expert, elkjøp og lefdal som driver med å gi pengene tilbake.

  5. Ville vel anbefalt å undersøke litt mer før man legger ut en sånn artikkel som dette.

    Du har slettes ikke krav på å få pengene tilbake ved kjøp i butikk jo mindre butikken har utvidet returrett.

    Du har kun rett å få pengene igjen ved kjøp over internet, telefon eller dørsalg ect. Men har man oppsøkt et fast utsalgssted så har du ikke disse rettighetene.

     

    Bytte kan nok gjennomførest men er heller ikke en rettighet.

  6. Jeg og er forhandler og kan bekrefte at den plastiken sitter veldig lett på. Dette er det første verkstedet tar på telefonen når den kommer inn. Og dersom du ikke har tatt den av etter at du mottok den så kan ikke ripene ha blitt påført av deg eller verkstedet. Dette er noe verkstedet er veldig nøye med.

     

    Ser heller ikke noe grunn til at du skal betale for dette. Er trosalt han som må ha brukt en hard gjenstand til å få den av. Testet dette nett på en telefon her i butikken min og det gikk veldig enkelt av.

     

    Så dette er nok noe han som kjøpte telefon av deg har påført apparatet vil jeg tro og er nå ikke interessert i kjøpet siden han klarte å ødlegge den. Jeg personlig ville ikke tatt den tilbake om jeg var deg.

     

    Spiller vel forsovet heller ikke noe stor rolle om hvorfor den var på service, utennom at den er blitt fikset og ikke var noe problemer med mer når du fikk den tilbake.

     

    Eneste jeg kanskje hadde gjort selv om jeg var deg så hadde jeg tatt selv av den blå filmen før jeg sendte den. Ser jo som regel ikke noe pent ut heller med den filmen på. ;)

  7. Tja da har jeg testet denne tlf selv i 2 uker i butikken min, faktisk testet en rosa og en blå en og kan ikke si at artikkelforfatter har rett. Tale er faktisk ganske bra og det er heller ikke noe problem å skrive raskt sms på den. Selv med overgang fra Sony Ericsson.

     

    Ikke er den ment som en high tech tlf heller. Men er ment for dem som vil ha en liten og pen tlf.

     

    Skjerpings.. :roll:

  8. Jeg er på min tredje generasjon Acer Ferrari pc og bare elsker den. Den serien er vokst meg til hjertet og jeg kan garantere at jeg neste år skal ha 6000 serien. Sitter nå med en Acer Ferrari 5000 med HD-DVD spiller, altså topp modellen og den e bare king til alt eg gjør og det e litt tidig når jeg slår opp lokket på flyplasser eller rundtom ellers og dem ser ferrari merket.. Folk begynner å titte da .. :dribble:

  9. Hei!

    Mobilen min undersøkes nå sendt inn for 3dje gang for samme feil og jeg skal heve kjøpet.

    Saken er at jeg kjøpte telefonen (V6 maxx) med binding til Telenor (Fri120) som ga meg ca 1000kr rabatt. Jeg betalte derfor 2799 kr istedet for 3799kr.

    Elkjøp mener at når jeg hever kjøpet, får jeg bare de 2799kr tilbake, mens bindingen min til telenor står igjen.

    Dette gjør jo da at jeg taper penger på dette, siden jeg ikke kan kjøpe meg ny mobil og få bindingsrabatt siden

    jeg allerede er bundet til telenor ( 9 mnd igjen).

    Hva bør jeg gjøre i dette tilfellet, og sier loven noe angående saken?

     

    Håper på gode svar:)

     

    MVH<3

    8206332[/snapback]

     

    Dette er delvis riktig som Elkjøp sier. Derimot så har du som sagt krav på å få hevet bindingen også. Dette kan løses på 2 måter. Enten så må elkjøp trekke tilbake bindingen og dermed blir dem trukket for provisjonen dem fikk i utgangspunktet. Eller så kan dem bryte abonnemang på følgende måte at dem bryter bindingen og du får den resterende summen på oppsigelsen på regningen din, men dog også kompenserer deg i cash for hva nøyaktig det koster å bryte bindingen. dvs at vis det var, la oss si 500 kr igjen for å bryte bindingen din, så hadde du da altså fått 2799 +500 kr. Dette er den rimeligste parten for både kunden og butikken.

     

    Mvh

     

    Sven Eric

    Telekiosken Bergen Storsenter

  10. Hva tror dere da? At forhandler sender inn telefonen deres til service, med en gul lappe hvor det står "vennligst bruk minst 3 uker på denne telefonen".

    De fleste seriøse forhandlere gjør naturligvis det de kan for å hjelpe deg, for det er bare en type kunder som kommer tilbake for ny handel, og det er en fornøyd kunde!

     

    Jeg tror selger leverer mobilen på service fordi han har inngått en avtale om å levere en mobil som fungerer, og når mobilen slutter å virke, har selger plikt til sørge for å oppfylle avtalen.

     

    Mange her på forumet har et merkelig syn på avtaler. Dette er ikke barnehave, det er prinsippet om ytelse mot ytelse. Selger får penger, kjøper får mobil som virker. Hvis kjøper ikke får mobil som virker, har selger fått penger uten å levere sin ytelse. Da kan han fikse det, raskt, eller levere pengene tilbake. Hvorfor han ikke klarer å levere det han har lovet, er hans problem.

    6907131[/snapback]

     

     

    Må bare konkludere med at du er så langt på vidden at du kan lage deg en snøiglo og bo for deg selv. Makan :wallbash:

     

    Tror du virkelig vi tjener penger på sende en telefon på service, spes fordi vi vil ha deg inn igjen i butikken våres som sur kunde som aldri ville kjøpt noe igjen hos oss fordi vi selger "dritt" som du sier.Vi vil jo ha deg tilbake som blid og fornøyd kunde for så å kunne selge mer til deg senere, nettopp fordi du er fornøyd.

    Det koster oss faktisk masse penger å sende en telefon på service. Og det er absolutt ingen unskylding å skylde på joysticken til Sony Ericsson fordi den slutter å virke. Det er mekanisk del og dersom du hadde latt vær å putte den jeans lomma (Som er bevist for å være en av de støvsamlerne) sammen med nøkkler og mynter og hva ellers du måtte ha der, så er ikke det rart den går i stykker.

     

    Kanskje du burde søke jobb i en telesjappe for å faktisk få innsyn i hvordan systemet fungerer med loven på sin side. Og som andre har nevnt her før, ja vi klistrer lapp på telefonene på service at vi ikke vil ha dem tilbake før etter (dette ser vi ann per kunde - hvordan kunden oppfører seg ovenfor oss) så og så mange uker / mnd.

     

    Kommer du inn til meg som kunde skal jeg garantere deg at du får minst 8 uker ventetid. :thumbup:

     

     

    Seriøst, når noen leverer inn en telefon hos meg prøver jeg å få den tilbake så fort som mulig. Dersom den må videre fra Bergen og til Oslo eller Tyskland (som mange 6280 måtte) Tar dette som regel lengre tid. Dog derimot tar det mer en 5 uker reklamerer jeg på ventetiden og får som regel da også godkjent ny salgspakke for kunden.

    Dette gjelder så å si de fleste produsentene, med noe untak fra Nokia. Hos Nokia må man spesifisere (dersom det er 3 gangs service) at kunden ønsker å heve kjøpet og man må sende kasse kreditt nota for å få ny salgspakke.

     

    Men som nevnt av andre før, vi har desverre ikke supermuskler og får det ikke alltid sånn som vi ønsker. Står jo også faktisk i kjøpsloven at produsent har lov å prøve seg på å reparere produktet 2 ganger, kommer inn 3 gang skal det faktisk bare sjekkes at det er samme feil som de 2 første gangene. Og siden vi ikke er utdannete tekniker så må vi faktisk sende tlf til en tredjepart som er autorisert av produsenten til å sjekke deres produkter.

     

    God Helg..

  11. Hei..

     

    Viste det en gang, men trengte det aldri. No har jeg installert Windows XP på nytt. og jeg får da opp følgende mld på speedometeren til ITavisen

     

    "Beklager, din browser akspterte ikke en cookie som er nødvendig for å utføre denne testen. For å kjøre speedometeret må du skru på støtte for dette. Denne begrensningen er lagt inn for å sikre at alle får korrekte resultater på testen, ved at vår server klarer å ta unna trafikken. "

     

    Noen som kan fortelle meg nøyaktig hvordan jeg slår dette på??

     

    Mange takk

     

    Sven

     

    PC: ja jeg søkte og fant ikke noe på dette temaet

×
×
  • Opprett ny...