Gå til innhold

Ullerlien

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ullerlien

  1. RigmorK skrev (13 minutter siden):

    Enig. Skjønner ærlig talt ikke frustrasjonen til folk her inne. Greit nok med de som opplever at pakken deres blir borte, men 99% av innleggene viser bare helt normale leveringstider. Lager unødvendig mye støy i tråden for de som ikke har fått tak i ennå.

    Helt korrekt. Men er mange ungdommer som er utålmodige og kun vil ha bekreftelse. Men synd for oss andre. Den tråden her har kun blitt til info om leveranse og frustrasjon. Dessverre.. 

  2. For noen år siden så begynte man å stille spørsmål ved ordren etter et par dager da man begynte å bli utålmodig og lurte på om man gjorde ting riktig. Men her på denne tråden så stiller dere spørsmål og er nervøse for å få bestillingen 2-3 min etter dere har bestilt. Vær litt mer tålmodige. Kundeservice tar kontakt med dere om det er noe feil med bestillingen. Hjelper ikke å mase og sutre her som en gjeng høner uten hane. Just sayin. 🙂 

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  3. Okei, skal ikke spamme mer ang. Distill her, prøvd på den relaterte tråd, men ingen respons. Så dette er siste post ang Distill her på denne tråden. Jeg overvåker mange sider, men Power er den eneste som det stadig kommer Error på. Men den kommer tilbake til normalen etter litt. Så Error igjen, også tilbake til normalen. Har det noe å si? Evt. Hvorfor er det Error på Power?

     

    På forhånd takk for svar

×
×
  • Opprett ny...