Gå til innhold

Pee

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pee

  1. quicktime har sluttet og funke ...quicktime failed to instialize ..please make sure quicktime is properly installed on your computer..haar installert det på pc..men samme feilmelding kommer opp...****** skjer a?

  2. jeg har kjøpt meg easy cd creator 6. jeg lurer på om jeg kan få en vanlig cd-r til å fungere som en floppy disk(som kan leses av hvilken som helst pc uavhenging av hva slags OS man bruker) med ecdc 6? er det ikke på roxio direct cd man gjør det a? finner ikke helt fram her :)

  3. hei jeg bruker outlook

     

    når jeg er på msn å kommer inn på outlook så står msn statusen på folka under kontaktene, det er greit. men når jeg går inn på adressboka, så er alle msn kontaktenes e-mail der uten at jeg har lagt dem til...hvorfor gjør det det? Noe jeg fikse i instillinger eller? :cry:

  4. Først og fremst vil jeg si at windows.no og dette forumet er veldig bra

    angående windows.no synes jeg admin/moderator burde legge ut litt info om Bil Gates om hvordan han starta å utviklet oprativ systemet windows fra første versjon, win 95, 98 helt fram til nå...ehh ja det var ideen min :smile:

  5. Først og fremst vil jeg si at windows.no og dette forumet er veldig bra

    angående windows.no synes jeg admin/moderator burde legge ut litt info om Bil Gates om hvordan han starta å utviklet oprativ systemet windows fra første versjon, win 95, 98 helt fram til nå...ehh ja det var ideen min 8)

  6. hehe

     

    komedie så det holder!

     

    1. Mafia!(genial)

    2. Hot shots

    3. Hot shots 2

    4. American pie

    5. American pie 2

    6. American pie - The wedding(3)(denne har ikke kommet på kino enda, men som jeg tror kommer til å være bra)

    7. Wan wilder

×
×
  • Opprett ny...