Gå til innhold

hlhdira

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hlhdira

  1. Hmm, dere skrev i forrige artikkel om Samsung brettet at Samsung sa det var deres største OLED panel. Dette er åpenbart større. Trodde dette, og den i HPen var LG sitt basert på dette, men åpenbart ikke. De nærmer seg hvertfall hverandre nå. LG er nede i 30" og Samsung oppe i 14". Blir spennende å se test av dette panelet.

     

    Tror ellers jeg ville anbefalt Microsoft Egde i Dark mode for best batteritid ut av denne maskinen.

     

    Samsung bruker AMOLED.

    • Liker 1
  2. Har brukt Edge på alle mine maskiner siden lansering av Windows 10 den 29.Juli.Fornøyd med ytelsen, men har opplevd noen småplager her og der.

    Hvis du drar ut en fane i et eget vindu og legger den tilbake igjen, blir det igjen et tomt vindu etterpå. Ikke store greiene, men nok til å irritere. Også har den ikke støtte for absolutt alle formater, som for eksempel .webm.

     

    Har lagt igjen tilbakemelding på Feedback appen, så dette fikses nok raskt.

     

    Tips: Hvis du er som meg så hater du reklame og kan ikke leve uten en form for adblock. Last ned hostsman og bruk en av sourcene der. Fjerner reklame ikke bare på Edge, men alle andre nettlesere som du har installert også.

  3. Endelig ser vi enheter med skikkelige høytoppløste skjermer på Windows fronten. Etter min totalt subjektive mening vil det være litt vanskelig for andre OEMs å gjøre det bra nå som Surface Pro 3 er her. Pga kickstanden vil jeg tro at SP3 er hakket mer stødig når man skal bruke berøring enn som for eksempel Asus som docker sine i et tastatur som er nødt til å stole på vekta til tastaturet for å ikke vippe over.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...