Gå til innhold

sverto

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sverto

  1. Det er flere instanser involvert. Nav, kommune og helsevesen. I tillegg kommer forsikringselskapet. De tre første er jo for manglende hjelp støtte og oppfølging. Er jo helt tragisk om man må si fra seg støtten man har i dag, for å få liten nok inntekt i et år for å søke på nytt.

  2. Stolen og Finn er det bare å glemme. Vanlig prosedyre å selge stoler i dag. Samme hvilken måte du skaffet den på. Her er det ikke snakk om flertalls. Om du kan dokumentere at andre dvs en norm for bruken av forsendelse skjer blant flere ansatte, så er det ikke en oppsigelsesgrunn uten et skriftlig varsel om uanstendig bruk av firmaets midler. Ingen oppsigelses grunn.

  3. Svik å svik? Har andre gjort det samme? Mange bedrifter opererer med ekstra fordeler i gråsonen, har det vært en uskreven regel at det har vært greit? Hvis ikke hvorfor gjorde du det? Stolen høres jo bare dumt ut, hvilken stilling har du? Vil de ha deg ut/erstatte/fjerne stillingen?

  4. Har søkt om fri rettshjelp hos fylkesmann. Lang sak hvor kommune, helsevesen og Nav er motpart. 

    Er ikke sikker på regler, har lest endel om det, men synes det er for dårlig info.

     

    Hvor lang tid tar en søknad?

    Valg av advokat/advokat hus?

    Kan man slå sammen eller må man kjøre en og en instans?

     

    Hvor sannsynlig er det å få innvilget fri rh når brutto er over grensen, men netto langt under? 

     

    Takker for alle saklige bidrag.

  5. Ja finnes det utvendige skyve/foldedører? Grunnen til at jeg ikke kan sette inn dør er fordi det er ekstremt ukurante mål her, samt at utskiftninger/tillaging av karm vil koste en formue, da det er vernet bygg i midten av røros sentrum. Men listverket kan jeg slå/skru inn det meste. skal sjekke utvendigskyvedør løsning tror jeg, men jeg leier leiligheten å vil ikke koste på for mye. Takker for svar så langt.

×
×
  • Opprett ny...