Gå til innhold

Odin11

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Odin11

  1. Ja, hvis de er sendt på vanlig måte og uten sporing, må du pent vente til dem enten kommer i postkassa (om de er liten nok til å passe) eller få hentelapp. Er det som er ulempen med å handle fra Ebay, noen ganger må man vente ekstra lenge.

     

    Venter selv også på par ting fra Kina, og de er på vei, men umulig å si når de kommer.

    Skjønner, glad jeg ikke er alene :p

     

    Kan vente lenge, så lenge jeg får beskjed om at det er en pakke til meg på postkontoret må vel alt gå bra. Huff, ikke så enkelt i ett land hvor staten briljerer landets transport av pakker.  

  2. Tenkte mer på de andre pakkene, vil de havne på postkontoret ettersom de også er sendt som brev? Har jo ikke noen oversikt over hvor de er, og kan ikke bare komme til postkontoret å si: "Hei, har noen pakker her fra utlandet, men har  ikke noen slags form for nummer eller kode for å hente ut pakken."

  3. Skriv ut nettsiden og LØP TIL COOP PRIX!

    For nå vet halve Nord-Norge hvilket sporingsnummer pakken din har ...

    (Og sjekker de alltid legitimasjon når noen kommer for å hente pakker?)

    Tja, Lødingen er en liten og sky plass så tror ingen gidder, men fjerna linken for sikkerhets skyld. :) 

  4. Står det at pakken er ankommet postkontor, blir elektronisk hentelelapp tilgjengelig. Skal være link til den under sporingsnummeret. Har ofte brukt oppgitt sporingsnummer til å søke på Posten, og hentelapp har alltid vært tilgjengelig når pakken har kommet. Trenger ikke vente på fysisk hentelapp. :)

     

    Ser ikke noe hentelapp på nettsiden?

  5. For første gang har jeg fått testa ut eBay; har bestilt noen bildeler fra Polen, Ukraina og Filippinene. Har kun fått beskjed om at varene er sendt, men har ikke fått noen slags form for sporingsnummer.

     

    Det jeg lurer på er om jeg vil få beskjed fra Posten Norge når pakkene ankommer postkontoret? Har hørt om flere som har bestilt fra eBay og aldri fått beskjed om at varen har ankommet postkontoret og dermed ble alt sendt tilbake til den andre siden av verden på kjøperens sin regning.

     

    På toppen av det hele må vi kjøre 5 mil for å hente pakkene på nærmeste postkontor, ettersom posten har slutta med hjemlevering av servicepakker i bygda..

     

    Takker for alle svar!

     

  6. Det blir et lite misforhold med over 300 watt på subben og bare 10-15 watt pér høyttaler fra spilleren. Men det blir fort mer jobb og mer penger med ekstra forsterker.

    Tenker muligens i fremtiden da jeg har mer gryn at jeg skal spandere et profesjonelt høyttaler bytte på bilen av noen som kan det, akkurat nå prioriterer jeg motor og kjølesystemet. Tenkte bare at jeg måtte ha noe gromt i baken. :)

  7. Toppakninger ryker ikke så lenge du ikke koker motoren. Det er ikke uvanlig at det røyker litt av bilen, spesielt hvis det er kjølig temperatur ute og det er mye fukt å fordampe.

     

    Jeg har forøvrig aldri hørt at toppakningen kan ryke om bilen står lenge stille. Hva legger du i dette?

     

    Kjølesystemet er en svakhet på E39. Du skal ikke se bort fra at radiator, slanger, vannpumpe eller reservoar går en eller to ganger i løpet av bilens levetid. Det er når vannpumpen går og du koker motoren at toppakningen ryker på disse motorene.

    Jeg har egentlig ikke aning på hvorfor topppakningen ryker, er bare noe jeg har hørt. :p

     

    Slangene ser ut til å være nylig byttet, er litt usikker på resten. Har det noe å si om jeg spanderer en vask på radiaoteren?   

  8. Den har alt du trenger ja, bortsett fra kabler. Kanskje med alt av kabler. :p

    Mener det sto at alt av kabler fulgte med. Blir forresten å droppe byttingen av høyttalere i dørene, ikke noe vits har jeg hørt fra e39 entusiaster. Er bare å finne en ny og rimelig spiller..

  9. Kjøpte meg en e39 520i 97 for ikke så altfor lenge siden. Kjørt 300k, ennå veldig mye å hente. Mye er byttet på bilen gjennom de siste 9-10 årene. Men er det noe jeg selv burde tenke på av slitedeler som burde byttes?

     

    Skal bytte oljefilter samt ett oljeskift innen nærmeste fremtid. Har hørt at hele kjølesystemet blir det ofte mye skit med, noe spesielt jeg burde gjøre der?

     

    Har også hørt at topppakningen på disse ryker, særlig når bilen står lenge stille, og i mitt tilfelle har denne bilen nesten stått helt stille halve 2014 og hele 2015 før jeg kjøpte den. Har sjekket for trykk og olje i kjølevesken, men den ser fin ut. Eneste er at det kommer en del hvit røyk, kan det ha noe å si om topppakningen? 

     

     

    Er det noe mer som burde vært sett på? :)

  10. Når det kommer til spiller blir jeg å kjøpe ny. Original spilleren er lite fin, ingen støtte for aux og tar mye plass.

     

    Som dere ser på bilde er jo den større enn vanlige 1-din spillere, så blir å kjøpe noen deksler for å tette igjen tomrommet som den nye spilleren blir å etterlate seg.

     

    Er forresten ikke min bil på bilde, men er av samme modell.

    post-316560-667217_thumb.png

  11. Ble litt mye på en gang her. 

     

    Om forsterker til høyttalere ikke koster skjorta kan det jo hende at jeg endrer mening. :p 

     

     

    E39 er vanskelig å få god lyd i. Høyttalerne i dørene er bygget inn i plastbokser med glava i. De er tunet til orginal høyttalerne. Setter du andre elementer i plastboksene lyder det stort sett ræva dårlig. De finnes noen få kit med høyttalere laget spesielt for disse bilene. Tror Gladen har slike sett enda. Bass kan du bare glemme hvis ikke bilen din har sub under baksetet orginalt. Disse bilene har så mye skumgummi og dempematter at det nesten ikke finnes lyd på 70hz. Dermed blir bassen vanskelig å få til riktig.

     

    Du sier altså at det ikke er vits i å investere i noe slags form for lyd på denne bilen? Begynner å miste troen her, kjøpte bilen som ett halveis repo objekt og for å ha noe å kjøre i, om jeg ikke engang kan få litt fin lyd i bilen hva er liksom vitsen da? Er det slik at det KUN er stasjonsvognene av disse bilene som man kan oppnå god lyd i?  

  12. Beklager for den linken, har ordnet det nå. Begynner nesten å se litt mørkt på dette hvis jeg må ha hundrevis av forsterkere rundt om i bilen. Forsterker til sub'en går vel greit men må jeg ha forsterker til høyttalerne og? Finnes det ingen hovedenheter eller hva det kalles som har en god innebygd forsterker?

     

    Er usikker på om seteryggen er av stål, men om det blir noe stort problem åpner jeg bare midtsete. 

     

    Er forresten en sedan 97. 

  13. Hei. Har vurdert en stund nå å bruke litt penger på anlegget i en gammel BMW E39 jeg nettopp har kjøpt. Radioen må byttes ut, samt høyttalerne i veggen og har tenkt til å sette noe litt gromt i bagasjerommet. Er ikke ute etter noe dyrt, fint og profesjonelt, vil bare ha noe som kan levere bedre enn det jeg har nå. Ettersom jeg kan relativt lite om lyd, ledninger osv søker jeg hjelp her. :p

     

    Her har jeg ett kommet med et billig oppsett:

     

    https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/bilstereo/hoyttaler/sony-xs-fb1730/217084.11375/

    https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/bilstereo/subwoofer/andersson-crs2.1/167007.11372/

     

     

    Er ikke helt sikker på hvilken størrelse original høyttalerne i bilen min har, vil helst ikke begynne å skjære vekk, vet bare at det er de Sony høyttalerne jeg helst vil gå for. Er det forresten slik at jeg MÅ ha en forsterker til sub'en ettersom radio'en bare støtter lyd dingser opp til 55watt? Må jeg kjøpe kabler separat som skal kobles til batteriet til sub'en osv?

     

    Takk for alle svar!

  14. Har en Bmw e39 sedan som jeg holder på å pusser opp. Den er veldig stygg i lakken og blir veldig vanskelig om jeg skal prøve å lakke selv ettersom jeg ikke har noe kunnskap om dette og må investere i utstyr osv. Noen som vet om noen privatpersoner (polakker, hobbyfolk elns) som gjør slike jobber innenfor Nord-Norge/Trøndelag for ikke en altfor dyr penge?

     

    Vil helst slippe å stikke innom ett lakkerings verksted for å så brenne av meg lomma. 

  15. Vel, hvis du ikke får "glemt passord" funksjonen til å gå gjennom og heller ikke noen andre reset metoder så sitter Steam med alle kortene akkurat nå. 

     

    Min erfaring er at de vil løse problemet, tviler sterkt på at du har mistet kontoen din for alltid, er ikke lenge tilbake at jeg hentet ut en 11 år gammel konto og gjennoplivet den uten videre problemer.

     Men problemet er jo at jeg får ikke kontaktet Steam, de svarer jo aldri på ticketen min. Er det i det hele tatt mulig å sende dem en mail? 

×
×
  • Opprett ny...