Gå til innhold

Mropptatt

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mropptatt

  1. hei,

     

    her kommer noen ord om mine erfaringer med Conan Exiles.

    Spillet begynner med en tøff intro, god stemning osv.

    Character creatoren er god nok i massevis for meg, greit at man kan velge ingen, delvis eller full nakenhet i spillet. Det samme gjelder valg av servere, men mer om de etterpå.

    Spillet starter med en god intro, man henger på korset, møter en mystisk fremmed med langt hår og stort sverd. Vi blir hjulpet ned på en veldig Conan verdig måte og skjønner at nå er det blodig alvor. Det er varmt, man er sulten og tørst, man mangler alt, til og med klær. Det stemmer, spiller man som man, så står man der, med stasen hengende og slenge. Men man kommer seg fort over dette, man finner en lærpung med vann og et lapp og rusher videre. Man må finne ly, klær, våpen og alt annet en Conan mann må ha. Man begynner å lære seg å samle ressurser, noen steiner her, kvister, insekter andre ting. Man sjekker inventory, her ser man seg selv i all nakenhet og en gjeng med utstyr man kan crafte. Og slik starter det, man begynner med en pickaxe osv.

    Spillet kjører i all sin prakt med en mengde frames og ser flott ut. Mange bugs som må fikses på, litt laggy bevegelse på noen npc'er i kamp, men dette tilgis grunnet det er knappe 12-13 dager siden tidlig launch. Alt i alt er spillet gøy, utfordrende, man kan spille alene eller sammen med andre, men jeg vil anbefale svenske servere, disse starter gjerne med SWE-2x xp etc. Sjekk gjerne kravene til serveren du velger, skriv ned navnet på serveren, fordi du kan ikke se hvilke servere du har karakterer på (enda). Velg også servere med lav ping og mange folk. Folk er utrolig hjelpsomme på PVE servere. Finn en flott plass og bygg huset/slottet ditt på, det er fristende å campe nede ved elven, hvor det er god tilgang på mat og vann, men her er det manko på noe som man virkelig trenger, iron stone og slaver. Dette finner man midt på kartet og nordover, samt det er mange frodige plasser lengre nord. Pass på mat og vann indikatoren din, dersom disse blir for lave, har du ikke lang tid på fylle disse opp. Gjør du ikke det, så dør du. Da mister du alt du har på deg og starter på nytt i ødemarken. Finn deg en god plass og bo, lag en midlertidig seng, aktiver denne så er du trygg, en stund. Det kalles en midlertidig seng for en grunn.

     

    Man dør, man mister litt utstyr, men man plukker seg fort opp igjen og kommer seg videre, slik er livet i Conans brutale verden, velkommen.

  2. Har spilt bf siden 1942 og digger franchisen. Det har vært noen opp og ned turer, men BF1 er veldig underholdene, det er mer rått enn tidligere bf spill og spilles jevnling. SW Battlefront er meget vakkert, lydbildet sådan, er man SW fan, så må man bare ha SW BF. Death star run etc. Samt den ny filmen Rouge One, at man kan se filmen, dra hjem å spille det, er en sjelden vare. Kjøp, spill det, support det.

  3. Etter å ha sett noen minutter med gameplay fra http://www.gamespot.com/reviews/quantum-break-review/1900-6416395/

    , virker det som vår helt eller han som spiller vår helt ikke bruker kreftene i spillet riktig og blir truffet så mye at han burde vært død. Bullet time i max payne 3 ville vært mye mer effektivt enn såkalt freeze og skyt øyeblikk som videoen viser. I bullettime kan man bevege seg rundt og treffe alle fiendene, mens i dette klippet så fryser han en person, skyter han mens han selv blir skutt bakfra/fra siden. Men regner nok med at med riktig bruk av tids kreftene, så blir nok dette mer effektfullt enn bullettime.

  4. Dersom du lurer på hva du skal med en 4k TV i dag, sjekk disse punktene.

    - Spille 4k spill på pc

    - Se TV-serier fra Netflix slike som House of Cards og Breaking bad

    - Dersom du har 4k stil/video kamera, eller 4k kamera telefon.

    - Oppskallerer din nåværende kilde, for eksempel Blu-Ray.

     

    Hvis du har svart ja på alle eller flere av disse punktene, ja da kan du trygt kjøpe deg en 4k TV i fra Samsung, LG eller Sony.

    • Liker 1
  5. Har gledet meg lenge til dette spillet, gav det 8 av 10 usett :)

    Men, etter å ha spilt noen timer på det, så har anmelderen rett. Det manger liksom litt trøkk, det lille ekstra "bry meg om enheten min dør eller ikke, mangler litt feedback og er litt låst, i forhold til Civ 5. Man greier fint å bruke mange timer på dette spillet og det har masse å by på, men , det er liksom et lite men.

×
×
  • Opprett ny...