Gå til innhold

[bat]

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [bat]

  1. Jeg har hatt den i en dag nå. Foreløpig er jeg VELDIG imponert over touchflo og telefonen som helhet. Var redd for at GUI'et skulle være laggete og tregt, men den eneste forsinkelsen jeg har opplevd er at det tar et sekund fra den går ut av "standby" modus til touchflo responderer på bevegelser.

    Eneste "skuffelsen" er at TomTom-programvare må kjøpes ekstra. Men featuren med Google-Maps og GPS er jo kul den også (men jeg antar at den genererer en del gprs-trafikk under fart)

  2. Jeg kan absolutt anbefale en øgle som kjæledyr.

     

    Uansett om du er allergiker /veterinær eller ikke vil du nok ikke få dispensasjon om du søker om tillatelse. Men på den andre siden må du bli anmeldt før politiet/mattilsynet vil reagere.

     

    Som begynner burde du ta en titt på leopardgeckoer eller skjeggagamer. Dersom du vil ha en slange er maisorm (corn snake) eller pyhon regius (ball python) noen rolige og "tamme" arter.

    Når du først har utstyr og dyr på plass koster "hobbyen" forholdsvis lite.

    Husk først og fremst å lese nok litteratur om dyret du velger før du anskaffer det.

     

    Tar du ikke sjansen er det jo alltids gøy med taranteller som hybeldyr!

     

    Edit: leif

  3. Hvorfor i alle dager tar du i mot scripts / programmer fra han fyren når du vet at du kommer til å syte om det i etterkant?

     

    Om du kommer videre med noen politisak når du selv har tatt i mot og installert programmet er nok lite trolig..

     

    EDIT: Forøvrig litt ontopic -> "hvordan anmelde" Legg ved det du har av dokumentasjon når du leverer anmeldelsen hos dit lokale politikammer / lensmann

  4. Prøvde å holde meg for god for dette men here goes:

     

    Denne tråden er kanskje det mest tragiske JEG har sett på Internett. Det er trist å se at desærungdom forventer at alt de finner på Internett skal være festlig og underholdene, og rakke ned på det andre folk driver med. Skogsimulatoren er ikke et spill, det er en simulator for å hjelpe forskning/undervisning. Jeg vet ikke hvorfor det ikke er innlysende at dette ikke skal ha, eller tilsikter, noen som helst form for underholdningsverdi. Hvis man tar en kvikk bakgrunnssjekk er det tydelig at noen har jobbet hardt for å få dette til, men enkle sinn som heller vil rope tragisk til alt som ikke hopper opp og ned i rosa drakt, forstår vel ikke at i verden er det noen som faktisk arbeider.

     

    Skam dere!

    tulling :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...