Gå til innhold

Equinox

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Equinox

  1. Jeg tok et søk på mine egne innlegg de siste 180 dagene og fant ingen uheldig sammenblanding av rollene. Forøvrig ønsker jeg primært å opptre som privatperson på hw.no's forum.

    Tja, virkelig sammenblanding av rollene er her: eksempel 1. Omtale negativt en konkurent, spesielt når vi nå vet at du jobber hos Telio. Selv om det er korrekt det som du sa, en gjør bare ikke det når det er en konkurent.

     

    Litt mer tvilsom reklame, i etterkant: eksempel 2. Her burde du i posten informert om at du var Telio ansatt, vi har i hw.no sett nok av snik reklame tidligere, spesielt når du blander inn reklame setninger.

     

    Kan ikke si at du letet grundig nok... PS. Har ingen ting mot Telio, faktisk vurdert seriøst IP-telefoni ifra dere.

    Som jeg skrev, jeg fant ingen innlegg de siste 180 dagene som jeg mente var eksempler på uheldig sammenblanding.

     

    Ditt eksempel nummer 1 er fra en tid jeg ikke var ansatt i Telio og kan følgelig ikke regnes som sammenblanding av roller. Jeg innser selvfølgelig at du ikke kan vite når jeg ble ansatt men regner med at du trekker tilbake påstanden på bakgrunn av denne opplysningen :)

     

    Ang. eksempel 2 ser jeg at den siste sekvensen med "gratis ditt og datt" kan oppfattes som reklame, men i hovedsak ser jeg på posten som informativ og saklig. Den var i hvertfall ikke _ment_ som reklame :)

     

    Flott at du er positiv til Telio, håper du bestiller en dag!

     

    Mvh,

    Kim

    (ansatt i Telio men poster som privatperson)

  2. Hei, Telio ansatt....

     

    Kanskje en fordel å infomere i signatur at du er ansatt hos Telio (siden du kan fikse saker og ting, når du får et kundenr)? Spesielt når du omtaler Telio og konkurenter i poster.

    Hei,

     

    Jeg tok et søk på mine egne innlegg de siste 180 dagene og fant ingen uheldig sammenblanding av rollene. Forøvrig ønsker jeg primært å opptre som privatperson på hw.no's forum.

     

    Videre er jeg på ingen måte Telio's offisielle talerør i noen sammenheng - men jeg er autorisert til å ordne problemer som trådstarter beskrev. Se på det som en utvidet form for kundeservice :)

     

    Nå som det er avklart kan vi fortsette med andre tråder og la TM-salg være TM-salg. :)

     

    Mvh,

    Kim

    (ja, jeg er ansatt i Telio)

  3. Virker som om du er "inne i systemet".

     

    En god ide da er å få tak i oversikten over hvem som har solgt hva hos nevnte telemarketingselskap (og dette føres det oversikt over, selgerne har jo lønn etter hvor mange abo de selger!), finne han som solgte til nevnte kunde, og få han sparket. Sånn viser man at man tar ansvar ;).

    Ja, vi sporer nettopp dette og tar tak i de aktuelle byråene og selgerne som ikke følger retningslinjene. Jeg kan naturligvis ikke gå i detaljer men flere selgere er allerede sparket og dette vil fortsette å skje med selgere som ikke forholder seg til retningslinjene.

     

    Telio tar dette problemet meget alvorlig da det skaper en hel masse uønsket ekstraarbeid og kundemisnøye - som ikke er det Telio ønsker.

     

    Mvh,

    Kim

  4. Ang. telefonsalg av Telio

     

    Salget utføres ikke av Telioansatte selgere, men av telefonsalgsbyråer (TM byråer) som dessverre av og til går langt utenfor de retningslinjer de er gitt.

     

    Det er meget beklagelig at noen blir ført opp som kunder mot sin vilje, men Telio er alltid ydmyke med tanke på lovfestet angrefrist og lignende i slike tilfeller; ingen skal tvinges inn i et kundeforhold på falske premisser.

     

    Dersom trådstarter ikke har fått ordnet opp i forholdet er han velkommen til å sende meg en privat melding med kundenummer slik at dette kan ordnes opp i snarest mulig.

     

    Mvh,

    Kim

  5. En typisk IP-telefoni løsning, levert bla. av Telio (www.telio.no), består simpelthen av et adapter.

     

    Dette adapteret settes mellom bredbåndsmodemet ditt (så og si alle nye bredbåndsmodem har innebygget router) og din vanlige analoge telefon. ISDN fungerer per dags dato ikke.

     

    Så fremt alt fungerer som det skal er det ingen ekstra konfigurering, men den enkelte IP-telefoni leverandør vil uansett hjelpe deg opp å stå med utstyret du har.

     

    Husk at du må ha minst 128kbit begge veier på bredbåndet ditt, helst mer.

     

    Forøvrig kan du med Telio ringe gratis til fasttelefon i Norge, Norden, mer eller mindre hele vest-europa samt nord-amerika (inkludert canada). Dette for samme pris som det koster å ha et vanlig analogt abonnement hos Telenor. Det finnes andre prismodeller også, der du f.eks ikke betaler noe i månedsbruk, men betaler per samtale i stedet.

     

    Lykke til med IP-telefonien! :)

     

    Kim

  6. Fire dagers PLANLAGT nedetid??? Dette er latterlig. Fulstendig idiotisk. Hvis Telenor tok seg denne type friheter ville NRK hatt ekstra nyhetssendinger.

     

    Og hva sier de når jeg ringer? Jo "Serveren er nede". Hallo! Serveren???

    Hørt om redundans???? Jeg trodde knapt mine egne ører.

    Hahaha :p Hva forventet du egentlig av selskapet som setter bestillingsreferansen som passord for SIP oppkoblingen :p

     

    Noen i IP24 ledelsen leste sikkert "Security for Dummies" - bare så synd de ikke forsto innholdet :p

     

    Kim

  7. Men han spurte om Dell her, er vel andre produsenter som er enda verre enn dell.

    *host*compaq*host*

    *host* *uvitenhet* *host*.

     

    "Alle" "vet" at compaq har laget mange rare løsninger opp gjennom årene, men det er ingen grunn til å fortsatt leve i slik bunnløs uvitenhet som fremvises av Dem nå.

     

    Ta deg en tur på elkjøp og be om å få se inni en PRESSR1100 - en pc til 5000,- uten skjerm, mao en billigmaskin.

     

    Om du fortsatt mener at compaq lager maskiner som er vanskelige å oppgradere så si ifra.

     

    Mvh,

    Kim

  8. Jøss, nå må jeg nesten dempe stemningen litt her:

     

    Telio kan jo ikke akkurat sies å fungere perfekt. Det er flere årsaker til det, men hovedsaklig vil jeg trekke frem:

    1. De gadd bare å portere halvveis. Nå har det gått et par måneder siden vi porterte nummeret. Fremdeles står det et helt annet nummer (oslo-nummer) når vi ringer ut. Folk blir med andre ord forvirret når de mottar samtaler. Ser ikke ut som om de har planer om å fikse det. Så vidt meg bekjent gjelder dette alle kunder. I alle fall mange.

     

    2. Du må ha en stabil internett-tilkobling. Vi opplever av og til at en av partene i samtalen detter ut. Dette er nok ikke Telio sin feil, poenget er at tjenesten fungerer ikke alltid bra allikevel.

     

     

    1. Du har en merkelig måte å formulere deg på :p "Gadd" ... Uansett, såkalt fullportering er i gang, vent og se :p

     

    2. Dette er jo et problem med alle former for IP-telefoni og er noe du tar høyde for når du bestiller deg Telio eller noe annet som er avhengig av bredbåndet ditt for å fungere.

     

    Kim

  9. Tipper alt fra 8-10 000. Får du noe over bør du selge fort :p

     

    Problemet er som noen pekte på at man får maskiner med tilsvarende spesifikasjoner til samme pris - nye. Selvsagt blir det da ikke en IBM, men ting som faktisk slites fort (på IBM også), som batteriet, vil være nytt.

     

    Et av poengene med å kjøpe T40 er jo nettopp batteritiden og portabiliteten - og den er ikke like "portabel" når den bare har halv batterilevetid :p

     

    Mvh,

    Kim

  10. Hva med at du tar deg turen til elkjøp lørenskog i stedet neste gang? :p Om du har flaks (prøv å komme på en lørdag) så kanskje du treffer meg, og jeg kommer garantert ikke til å prøve å dytte på deg en usb kabel i gull eller noe annet vissvass ingen trenger.

     

    Som en ekstra bonus er jeg oppdatert på det nyeste av hw og hva som er bedre enn hva etc. :)

     

    Mvh,

    Kim

  11. Spesifikasjonene på maskinen er fine, holder i massevis til alt annet enn spill - men dette er jo blitt påpekt av flere.

     

    Problemet er at det er en Toshiba. Og da tenker jeg ikke på kvalitet, holdbarhet eller lignende kriterier - men TASTATUROPPSETTET.

     

    Toshiba har, hinsides enhver tvil, det dummeste tastaturoppsettet som er å oppdrive. De har fått det for seg at enter-tasten skal være kjempeliten, og at det skal være en rad med taster til HØYRE for entertasten. Finn ETT annet keyboard med en sånn løsning.

     

    Jeg bruker av og til dama's Toshiba laptop når jeg ikke gidder å hente min egen, men jeg får like fnatt av tastaturet hver gang. Hun påstår det er en vanesak men jeg vil hardnakket hevde at alle som kommer fra et normalt oppsett vil SLITE en god stund før de er komfortable med elendigheten Toshiba har laget.

     

    Lykke til med kjøpet :p

     

    Mvh, Kim

     

    PS: Skal du ha bra keyboard med stoooor enter-tast: IBM T4x.

  12. Det eneste Rydendahl ville si om dette, var at det allerede finnes "avlåste" områder og unike nummergeneratorer i Centrino-laptoper - og klappet på sine egen medbrakte.

     

    Jeg blir så oppgitt. Der sitter den dusten og later som om Centrino har noe med TPM'en som sitter i IBM'en hans. Det så jo også usedvanlig lekkert ut med den hvite lappen med centrino logo som han hadde klistra på sin SVARTE laptop.

     

     

    Har selv en t40p så jeg er en stor fan av intels "centrino" selv om jeg ikke har deres wlan kort, men det får være grenser for hvor mye åpenbart feilaktig reklame skal være.

     

     

    Slår meg at denne karen må være usedvanlig dyktig til å prate piss.

     

    Kim

  13. Dama har en A30-213.

     

    Den er rask og fin til vanlig bruk, helt stillegående - så bråker den litt med vifta i 10 sekunder, kanskje 20, så ern stillegående.. og sånn .. fortsetter den :p

     

    Vel med mindre du spiller spill etc, da bråker den. Men det er prisen du betaler for en 2.8GHz P4. Ang oppløsningen på skjermen, så passer det ikke meg spesielt godt, men mange liker at det blir såpass stort som det blir. Høytallerne er hvertfall langt bedre enn de på min T40p, men de rocker ikke til party liksom.

     

    Batteritiden er vel ikke stort over 2 timer, så det er ikke den mest mobile pcen, og den veier endel, omtrent 3.5 ellerno tror jeg. Tykk og god også :p

     

    Høres veldig negativt ut, men for 7k får du mye for penga (den kosta 13k på elkjøp i januar).

     

    Mvh, Kim

  14. Synes du tar litt i nå herr Nielsen. Jeg har da selv gått på høgskole, og kjenner mange som har det. Ingen har fått photoshop. Er endel som har fått windows og div MS utilities, men photoshop har jeg _aldri_ hørt om. Gjelder kanskje studier der grafikk tillegges stor vekt? :)

     

    Mvh,

    Kim

  15. Så lenge du er klar over at du kjøper en skrivebordserstatter er vel maskinen grei nok. Grafikkortet er ELENDIG dog, så om du har planer om å spille spill bør du bytte det til f.eks Radeon 9600 pro (om dette er tilgjengelig på den modellen).

     

    Kim

  16. Som alle batterier blir jo også batteriene på laptopper dårlige etter en viss tids bruk. Spørsmålet er bare hvor fort og hvor dårlige de skal bli. Er det noen som sitter på noen litt harde fakta rundt dette emnet?

     

    Forøvrig er det jo bare 6 mnders garanti på batterier stort sett, hvor mye kan man forvente at batteriet har svekket seg på den tiden?

     

    Mvh, Kim

  17. A64 er vel jevnt over bedre i spill. Det er i hvert fall mitt inntrykk fra drøssevis av tester.

     

    R420 og NV40 slippes på AGP før de slippes på PCI-X såvidt jeg vet, så selv den generasjonen vil du jo fint klare med kun AGP. Spørsmålet blir jo om du skal sitte på hovedkortet ditt lenge, og bare oppgradere skjermkort om 1 år, da er det ikke sikkert du finner spesielt funky skjermkort til AGP. ;)

     

    Mvh, Kim

×
×
  • Opprett ny...