Gå til innhold

roar_1A3

Medlemmer
  • Innlegg

    225
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roar_1A3

  1. Hei, jeg vurderer meg å få denne, men har noen spørsmål.

     

    Jeg har lest den blir veldig varm, men hvor varm blir den? Jeg har ikke tenkt å gjøre noe særlig mye spilling på den, da jeg har Nexus 7 til den slags. Det jeg kommer til å bruke den til er sms, whatsapp, ringing, kamera (endel) og se på film.

     

    Noen her i Norge som har opplevd at bakplaten løsner fra telefonen? Lest litt om det på nettet, og det hørtes jo ikke helt bra ut. :-P

  2. Hei, jeg kjøpte en Nexus 7 32GB WiFi fra Expert i kveld, og var veldig fornøyd med det. Når jeg kom hjem og skrudde den på begynte jeg imidlertid å lure på om jeg har kjøpt en brukt NExus 7, for bildet som kom frem er det samme som Sony Xperia bruker, og jeg klarte ikke å finne det igjen i noen wallpaper-galleri, ei heller var det noen google-widgeter slik jeg har sett på unboxing-videoer på Youtube.

     

    Er dette normalt? I tillegg fant jeg ingen innstilling for automatisk display-rotering.

     

    Bilder vedlagt.

    post-31651-0-66736400-1372275215_thumb.jpg

    post-31651-0-38577400-1372275225_thumb.jpg

  3. ^Du slo av 3Gen (WCDMA).

     

    Jeg har også denne, for det meste er jeg veldig fornøyd. Min eneste klage (som er nokså stor) er at den blir svært varm rundt home-knappen. Håper dette blir fikset i en SW-update, for jeg vil gjerne kunne spille Word Feud, eller være på FB i mer enn to minutter før den blir glovarm.

  4. Jeg vurderer å kjøpe denne telefonen, men har et par spørsmål jeg gjerne vil få svar på først.

     

    1. Er displayet mørkt? Har lest det er litt lite lyssterkt

    2. Hvordan er lydkvaliteten for musikk, gjennom hodetelefoner?

    3. Lest at telefonen blir varm. Hvor raskt/lett og hvor varmt er det snakk om? Har Arc S nå, og den blir litt for lett, og litt for varm for min del.

     

    På forhånd takk! :D

  5. Vurderer å kjøpe denne telefonen, men så noe i butikken i dag som jeg merker jeg ikke liker.

     

    Kan man endre appene i docken på telefonen?

     

    På min Sony Ericsson X10 har jeg nå en mappe med spill, en med meldingsapps, telefon og nettleser, og dette oppsettet liker jeg.

     

    På SII ser jeg i butikken at det er Telefon/Kontakter/Meldinger og Programmer som er tilstede. Virker direkte unødvendig i mine øyne(og for min bruk) med en for Telefon og egen for kontakter.

     

    Så er dette mulig å få endret?

  6. Etter oppdateringen så har min hvertfall fungert svært bra. Det eneste negative med selve telefonen er at en gang ville den ikke lade, bare ble svært varm, men dette har skjedd en gang før, så tror ikke det er spesifikt for 2.3.3-oppdateringen. Syns også den er mye raskere.

     

    MEN, det jeg har lagt merke til er at jeg syns det er overraskende mange applikasjoner som man IKKE får installert på den? Det er til og med et par som dukker opp som kompatible i market.android.com, men kommer ikke opp i søk på selve telefonen, ei heller får jeg lastet dem ned ved å trykke på installer-knappen på market sine sider.

  7. De aller fleste andre tester har jo skrytt voldsomt av Arc sin skjerm, både med eller uten Mobile Bravia aktivert. Selv om de sier at vinkelen er litt skuffende. Dessuten er vel disse to litt rare å sammenligne da de henvender seg til to helt forskjellige typer brukere? LGen er vel mer på dem som tenker kun kraft, or Arc mer mot de design- og fotobevisste?

×
×
  • Opprett ny...