Gå til innhold

The.re.sa

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The.re.sa

  1. Er det et sted hvor man kan finne slike jenter eller? De fleste jentene hadde kastet PS4en ut av huset når man kom hjem.

    Skulle ikke være så vanskelig det :)? så lenge gutta gir damene nok oppmerksomhet så skulle det vel ikke oppstå noen problemer? Jeg og vennina mi startet med vår kørunde rett før midnatt, og den skulle vi ikke engang ha for oss selv. Blir en fornøyd bror og kjæreste på julaften!

  2. Jeg må bare takke enkelte her for å hype opp det hele til 1000 og få det til å virke som man måtte være fremme i så utrolig god tid. Så redd jeg var for å miste den møtte jeg opp klokken 2 og var da nummer 5 i køen av 45 tilgjengelig konsoller. Kunne fint møtt opp rundt 6, og fortsatt vært topp 20.

     

    Makan til idioti av ansatte på Expert Klingenberg. Fyren hadde sagt (til kun meg og vennina mi) at vi burde stelle oss i kø fra midnatt fordi 500 personer hadde allerede vært innom og spurt om køsystemet. Heldigvvis bodde venninen min på Vika og det tok oss 5 min å gå til Expert. Så ikke en sjel før kl 03.30. Da var det fem gutter foran oss. Vi ble nr. 6 og 7 da vi stelte oss i kø kl. 4. Nr. 8 kom ikke før kl. 05.30, noe som betydde at vi kunne ha vært inne i varmen i minst 1 1/2 time.

     

    #idioti

     

    Ja ja, ble konsoll på oss da :)

  3. #denfølelsen

    Hehe, samme hendelse utenfor Expert Klingenberg. Vi fikk kølapper kl 08.30, og en idiot kom kl. 09 og stelte seg helt foran i køen. Han sa han skulle ha Ps4 og skulle lage sitt eget køsystem. Vi prøvde å forklare han at kølapper var allerede delt ut, men idioten var ignorant og tok på seg øretelefoner. Ble til at vi stod og fliret helt fram til kl.10 da dørene åpnet, og han ikke fikk seg en konsoll

    • Liker 3
  4. Lg er sikkert eit godt alternativ:) sitter i tenkeboksen nå:)

    Smak og behag er d ja,har hatt Iphone 3g og nå Iphone 4,har vært veldig fornøyd me telefonene,har vært inne på tanken med å kjøpe 5s,men eg er egentli lei av "liten" skjerm,d blir rett å slett for knotete til tider synest eg:)

    Det kan jeg godt skjønne :) jeg får ipad og full nettsurfing gjennom jobben, så derfor er iphone helt perfekt for andre ting.

    Hvis du vil gå for en større skjerm så kan jeg anbefale Sony Experia Z1. Har testet telefonen og den er knallgod. Veldig deilig at den også tåler vann (til en viss grense). Lykke til med valget

  5. Det er rett og slett snakk om smak og behag. Jeg har hatt det meste; både iphone, android, blackberry og microsoft. Gikk nettopp fra min Samsung Galaxy S4 fordi jeg er dønn lei store skjermer. Mitt neste kjøp ble 5s, fikk den for en uke siden og er meget fornøyd. Dessuten er den nye champagne fargen rålekker!

  6. Den store ulempen ved å kjøpe det i utlandet er at 4G ikke fungerer med 4G nettverket i Norge...

     

     

     

     

    Betalte 5500 for iPhone 5c 32GB på Apple Store i London i dag. Det er skamdyrt, men noen fordeler er det:

    Får den et par uker før den selges i Norge.

    Kunne velge og vrake i farge, 16 eller 32GB minne.

    Kunne kjøpe den uten abonnement.

    Kunne kjøpe beskyttelsesdeksel til den, om jeg ville.

    I Norge kan man kjøpe den tidligst på nattsalg natt til releasedatoen. Det er da tatt inn et ganske begrenset antall, og fordelt på ulike mobiloperatører. Det begrenser seg også med hensyn til minne og farge.

    Bestiller man den på nett, må man gjerne vente en uke eller to før den kommer. Men man får det man vil, og uten binding/operatørlås.

    Dersom man ikke har hast, har man bedre muligheter til å få den iPhonen man vil, men den selges vel normalt med abonnement dersom man ikke kjøper den gjennom Apple Store.

    Det jeg har skrevet gjelder jo også den ennå dyrere iPhone 5s.

×
×
  • Opprett ny...