Gå til innhold

FB.620149971038080

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.620149971038080

  1. Har både Xbox One og Xbox One X, sliter med bildefrekvensen på begge. Treg respons på kontrolleren er også et problem. Justerte ned deadzone og det hjalp litt, men problemet er fortsatt der. Kan være bildefrekvens som gjør at det oppleves sånn men det vil tiden vise. Men de har gjort en bra jobb med å putte alle funksjonene på kontrolleren men anbefaler å skaffe en elite kontroller om man skal spille PUBG. Men tross alt så har jeg blitt hekta allerede nå. Så det blir spennende tid fremover etterhvert som de retter på spillet.

  2.  

     

     

    Hehe, nå er det jo kanskje sånn at når vi tenker tilbake på gamle spill så blir vi litt nostalgiske. Vi hadde det jo så gøy! men bf1942 var jo helt latterlig. Den nettkoden/hit reg greia som var der var jo helt bak mål. spillet var sirup. BF vietnam hadde også PLENTY med feil. Strengt tatt så har vel dice vært kjent for at spill er beyond bugga til release. i Wow var jo standard svaret fra Blizz "working as intended" på alt som var feil. så ble det patcha etter en stund uansett.

     

    Jeg trur vi forventet mindre og det var lettere å være nyskapende. I hvertfall til en viss grad.

    Men ærlig talt, om du ser på bf1942 og tenker nesten halvannet tiår med utvikling siden den gang stiller spillet imponerende sterkt. Du trenger ikke nostalgiske briller for å se at det er imponerende at et så gammelt spill har tapt seg såpass lite i forhold til nyere spill, eventuelt at nyere spill har fornyet seg så lite. At det var feil i nye spill også på den tiden bør tross alt ikke overraske noen. 
    Forskjellen på nye og gamle spill. Er at spill som Battlefield 1942 og Battlefield 2 var faktisk helt utrolig gode spill. Tilbake på den tiden var det mulig å bygge samfunn rundt spillene. De lot spillerne bygge et samfunn ved at spillerne kunne sette opp egne dedikerte servere, de kunne lage mods og du hadde et sterkt klanmiljø. Alt er borte nå fordi det handler om profitt. EA har blitt grådige kapitalister, de satser på et bruk og kast kultur. De vil helst at kundene skal gå lei av spillenes deres tidlig. Det fordi de ønsker at vi skal kjøpe deres siste DLC eller nye spilltitler. Så du har helt rett. Gamle spill er faktisk bedre.

     

    Ikke bare samfunn, men egne spill/modifikasjoner. Jeg spiller fortsatt silent heroes (Norge mot Sverige) og jeg ser at Desert Combat fortsatt har trafikk. Utrolig hva man fikk igjen for 500 kroner på den tiden. 

    Betalte ikke en krone for favorittspillet mitt på 2000 tallet. Enemy Territory. Gratis, åpen kilde, haugevis med fullpakkede servere osv. Ble spilt dagelig i 4 år.

×
×
  • Opprett ny...