Gå til innhold

sjaban

Medlemmer
  • Innlegg

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sjaban

  1. ok....det er bra nok med 40MB interminne, men da synes jeg de kunne ha lagt til minnekort!

     

    Men det er jo en mobil som har 64MB interminne, tror det var en motorola...og til høsten kommer nokia 9500 med 80MB internminne!

    har du linken til den motorolaen? tviler på...

     

    nokia 9500 er jo ikke en vanlig telefon. det er jo en alt mulig telefon. jeg sa av vanlige telefoner så er 40mb sinnsyk mye.

     

    joa det hadde vært bra om de hadde lagt til minnekort muligheter på k700. men da hadde telefonen blitt litt dyrere. pluss at den da bruker memory stick duo kort, som ikke er billig i det hele tatt. da blir telefonen enda dyrere. syns at 40mb er mer enn nok, og det holder vel for en del folk.

  2. kan ikke få sagt nok, men alle har hver sin smak, selvom du syns at siemens telefonen er pen å se på, så betyr ikke det at alle er enig i det. du har din smak, jeg har min smak, når jeg da sier at jeg ikke syns at siemens telefoner ser bra ut, så er det min smak, og min mening.

    Jajaja, rolig, var ikke på noen måte ment som kritikk, bare en utdypning som skulle poentere at du har veldig rett... :yes:

    beklager, var ikke ment til deg, men til alle egentlig som hele tida lurer på hvorfor ingen liker den telefonen den personen liker.

     

    når det gjelder triband greiene så er det jeg som har surra. sorry, tar av meg hatten for den. :p

  3. S65 er ikke en triband telefon, er hvertfall det jeg har forståt av amobil sin prisguide. der står det at den ikke støtter GSM 850. arrester meg om jeg tar feil.

     

    kan ikke få sagt nok, men alle har hver sin smak, selvom du syns at siemens telefonen er pen å se på, så betyr ikke det at alle er enig i det. du har din smak, jeg har min smak, når jeg da sier at jeg ikke syns at siemens telefoner ser bra ut, så er det min smak, og min mening.

  4. sx1 koster 3000 på telebutikken, 2500 hvis du bruker prisgarantien på lefdal.

     

    uansett, av de telefonene du nevner, så vil jeg si at n6230 og v600 er et bra valg, men de koster en del, det samme gjør e700. ser bra ut, masse irritasjon momenter og lite funksjoner.

     

    av de telefonen så hadde jeg nok valgt v600. har det meste av funksjoner. bra skjerm. kamera også. og det er ikke så mange som har denne telefonen. mens veldig mange har e700 og n6230, og det er jo litt kjedelig. greit å skille seg litt ut syns jeg.

     

    ellers er jo t630 et bra valg, ganske billig avhengig av hvilket abb du velger. men lite minne og elendig kamera da.

     

    mye å velge mellom.

  5. altså chess gidder hvertfall å gjøre noe med prisene sine, se f.eks på telenor og netcom, de har jo ikke gjort noe i det hele tatt ennå. med tanke på at chess er et mye mindre firma enn de to der, og følger opp så bra, så syns jeg at folk skal slutte å klage. Idar prøver å nå ut til sine kunder, hører mye på sine kunder, si et annet selskap som gjør det samme? hadde det ikke vært for chess, så hadde vi aldri i verden hatt så lave priser som det er nå. vær fornøyd slutt å klag.

  6. hmm...syns alltid siemens mobilene har vært stygge. det er alltid noe som gjør at de ser helt forferdelige ut.

     

    når det gjelder mobiler, så er det ingen telefoner per dags dato som er perfekte, eller er det vi som krever for mye av de som lager mobilene? vi skal jo ha alt mulig. den skal se bra ut, ha stor skjerm, bra oppløsning, radio, mp3, minnekort, god å bruke, ikke for stor og klumpete, ikke antenne, mpx kamera, BT, IR, og den skal være så billig som mulig. helst rundt 3000-3500. alle forstår jo at det ikke går. tror det kommer til å ta en goood stund før folk blir fornøyde om de vil ha absolut alt på mobilen sin og til en billig penge. men uansett så blir jo 95% av dem som krever alt mulig på telefonen sin, fornøyd med sitt valg.

     

    alle har vært sitt behov og hver sin smak. en kan jo alltids spørre folk om råd, men til syvende og sist så er det kjøpern som har pengene og tar det siste valget. da må en se på sitt behov. for de tre telefonene som er nevnt er ganske ulike.

    f.eks 7610, den har symbian, og alt som trengs egentlig, men den er dyr, stor og klumpete. og elendig taletid.

    M65 har minnekort, mpx kamera, god taletid, men ikke triband telefon, har heller ikke radio og mp3.

    K700 har vel verdensrekorden i internminne med hele 40MB. den har også radio, mp3, og den med best taletid av de 3. minuset er vel at den ikke har minnekort og mpx kamera.

     

    da må man se på hva man trenger. vil man ha symbian, så er valget enkelt, vil man ha mp3, radio, og diverse, og ikke trenger minnekort, men god taletid, så er k700 et bra valg. vil man ha minnekort og mpx kamera, men ikke nødvendigvis trenger radio og mp3 så er M65 det beste.

  7. helt enig, gå for s65 istedet.

    Så vidt jeg vet er S65 billigere OG bedre :D

    billigere ja, men ikke bedre.

     

    k700 har en mye bedre skjermoppløsning, som er 176x220. mens S65 sin skjermoppløsning bare er på 132x176.

     

    hva skal man med minnekort på S65 når den ikke har mp3? eneste som kommer til å ta plass er bildene.

     

    k700 har som sagt mp3 og radio. mens S65 har et bedre kamera.

     

    Genrelt sett så er k700 et bedre valg, ja hva så om den ikke har minnekort? minnekort koster bare mer penger.

  8. Du har nok ingen rettigheter, siden det er du som selv mistet telefonen. Så med unntak av at du har forsikring så går det kanskje. ellers så har du ingen rettigheter. det er DU som mistet telefonen, og sånt går ikke på garanti eller noe som helst. men kan kanskje gå på reklamasjon om du sier at dekningen bare ble dårlig, ikke si at du mistet den i bakken. men kan jo hende at verkstedet finner det ut uansett. og da må du betale for rep.

     

    like greit å kjøpe en ny telefon.

  9. dette må da være en vits ???

     

    på abonnementene busy og move... 10 øre forskjell i ringepris, samme oppkoblingsavgift og sms-pris... men busy koster 129; i mnd !!! mens move 25;

     

    hva er vitsen med å betale nesten hundre kroner i mnd på busy, når det kun er 10 øre forskjell å ringe!

     

    kan noen smarte sjeler regne ut hvor mange minutter det kan ringes for 100;?

     

    JEZUZZH? :hmm:

    forskjellene ligger i tilleggs tjenestene.

  10. fordi et nytt batteri har flere hakk. dvs at når en kjøper en helt ny telefon og skal lade den første gang, så fylles bare den ene delen opp. tar du ut laderen litt, og lader igjen så fortsetter den på neste dell og fyller opp der. kan hende at det ikke er sånn, men hvertfall det jeg har blitt opplyst om.

  11. Altså mobiltelefoner skal lades i rundt 20 timer første gangen. selv om det stopper etter en time+. da tar du ut laderen, hviler telefonen i noen minutter og setter på laderen igjen. det er for å "fylle" opp hele batteriet første gangen. det er derfor den må lades så lenge.

     

    Det at batteriet ikke har gått ned noen hakk er jo avhengig av hva du gjør da. hvis du bare har telefonen, og ikke gjør noe så kan den vare lenge. taster du litt, ringer litt, leiker litt med den, hører på mp3 eller radio eller waper, drar batteri tiden betraktlig.

×
×
  • Opprett ny...