Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1. Vanligvis testes det fysiske en gang ved oppstarten, og en gang til mot slutten av rekrutten. Så du får god sjanse til å forbedre deg om du vil. 

     

    Og så er det viktig å huske at de fysiske testene er til for å forsøke å forutsi hvor godt en person klarer seg under andre fysisk krevende forhold. Men de er ikke perfekte. Derfor kan det godt hende at den som er dårlig på push-ups likevel kan marsje lenge med sekk. Eller at den som tar "hundre" hang-ups er elendig til å gå på ski eller truger.

     

    Mental innstilling er minst like viktig.

     

    Vet du hvilken bataljon du skal inn i?

     

     

    når det kommer til mental innstilling, tror jeg at den er så bra den kan bli! fikk skryt av sesjonsleder av mentale innstillingen min på løpingen hehe  :xmas:  skal inn på artilleribataljon. skal gå førstegangstjeneste tilsammen med lærling tid på verkstedet på bardufoss

  2. Det blir masse venting og masse klare beskjeder. Kjeften igjen og ørene oppe, så går det nok bra. Anbefaler å legge igjen det meste annet enn telefon, klokke, tannbørste og tannkrem. Alt annet får du utdelt, har du med skit hjemmefra blir det bare i veien.

     

    Angående fysiske krav, tar de inn kreti og pleti. Selv jeg overlevde rekrutten, uten å klare en eneste pullup før jeg kom inn. Har stort sett bare noe å si for ambisjonene dine videre.

    Får jeg utdelt uniform på sessvollmoen?

  3. Heisann

     

    Skal starte rekruttperioden om noen dager og har ett liiiiite spørsmål.

     

    Jeg springer greit og har ok utholdenhet, men er ikke så alt for sterk når det kommer til hang ups. klarer ca 15 push ups, og har ikke peiling på sit ups. hvordan blir jeg klare meg?

     

    Og en annen ting, hva skjer på oppmøte i sessvollmoen????

×
×
  • Opprett ny...