Gå til innhold

torqueroll

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av torqueroll

  1. 7 hours ago, jon-t said:

    Har ett Founders Edition 3090 som blir levert denne uka. Angrer fortsatt på at jeg bestilte det, ikke akkurat bang for the buck. Spesielt siden jeg liker å overklokke. Alt styret med Elkjøp og usikkerhet der gjør riktignok at jeg angrer litt mindre. Har helst lyst på Asus 3080 TUF eller TUF OC. Virker helt klart som de kortene som gir mest mening pris sett i forhold til kjøling og power limit. Skulle gjerne lagt inn en bestilling ett annet sted enn Elkjøp, men er for seint nå. Virker som det bare er overprisede kort som dukker opp hos komplett og Muliticom nå. Hadde muligheten til å plukke opp Palit, Zotac og Inno3d kort. De var riktignok 1500-2000 kr dyrere for dårligere kjøling, PCB og power limit.

    Ganske fornøyd med 3090 FE etter å ha testet kona sin. Har en 3090 Strix i bestilling til meg selv, men den får jeg ikke før november. Var også noe heldig med bin på FEen. Håper jeg er like heldig med Strixen.

    Skjønte egentlig ikke hvorfor FE ikke skulle være bang for buck. Problemet med FE er at den er vanskelig å få tak i. Det fins ikke billigere 3090 kort, og det er heller ingen kort nær 17k som har høyere power limit enn FE. Sykt bra byggekvalitet også.

  2. 34 minutes ago, Nizzen said:

    Hvilken modell har du?

    FE. Bencher med vinduet åpen. :) Har ikke gjort noe med kortet enda. Venter på vannblokk.

    Dette kortet er egentlig kona sin så jeg har gjort dette på hennes PC med 3600XT. Jeg har en Strix i bestilling til meg selv. FE er et vanvittig pent kort.

    • Liker 1
  3. 4 hours ago, MuppetOwl said:

    Fikk mail fra Nvidia ca kl 3 i natt at 3090 FE er sendt. Så da får man nok det snart?

    Ikke helt bestemt meg hvilke kort jeg skal beholde. Har også Asus Tuf 3090 OC på vei fra komplett nå ?

    Samme her. Min ble sendt i natt. Har også en 3080 Strix samt 3090 Strix i bestilling. Jeg beholder FE utgaven. Nå venter jeg bare på at EK lanserer vannblokken til FE.

  4. Her er en offisiell melding fra EVGA om POSCAP saken.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Hi all,
     
    Recently there has been some discussion about the EVGA GeForce RTX 3080 series.
     
    During our mass production QC testing we discovered a full 6 POSCAPs solution cannot pass the real world applications testing. It took almost a week of R&D effort to find the cause and reduce the POSCAPs to 4 and add 20 MLCC caps prior to shipping production boards, this is why the EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 series was delayed at launch. There were no 6 POSCAP production EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 boards shipped.
     
    But, due to the time crunch, some of the reviewers were sent a pre-production version with 6 POSCAP’s, we are working with those reviewers directly to replace their boards with production versions.
    EVGA GeForce RTX 3080 XC3 series with 5 POSCAPs + 10 MLCC solution is matched with the XC3 spec without issues.
     
    Also note that we have updated the product pictures at EVGA.com to reflect the production components that shipped to gamers and enthusiasts since day 1 of product launch.
    Once you receive the card you can compare for yourself, EVGA stands behind its products!
     
    Thanks
    EVGA

     

    https://forums.evga.com/Message-about-EVGA-GeForce-RTX-3080-POSCAPs-m3095238.aspx

  5. 9 minutes ago, saftsus said:

    Husk at det er 8 MLCC kontra 1 POSCAP.  8 MLCC er dyrere en 1 POSCAP

    Ok takk. Ja det kan nok stemme. Likevel ser det ut som det er litt mer innviklet enn bare å se på de seks posisjonene bak GPUen og trekke en konklusjon på hva som er best.

    Et annet kort som har 6 POSCAPs er EVGA FTW3. I hvertfall de bildene jeg har sett. Blir interessant å se om det kortet også har stabilitetsproblemer.

    • Innsiktsfullt 2
  6. Fikk akkurat lagt inn en bestilliing på en 3090 FE, og ser at mitt kort har blitt trukket av nvidia store. Jeg har derimot ikke fått en email enda. Tipper de sjekker ordren først pga bots.

    Virker forresten nvidia store åpner og lukker for salg og legger ut i batcher så det er bare å fortsette å prøve

    • Liker 2
  7. Noen av de siste delene kom nylig og jeg har jobbet ganske sent de siste dagene. Har veldig lyst å få ferdig prosjektet før jul.

     

    Her noen bilder av delene.

     

    Caselabs0023.JPG
    Caselabs0025.JPG
    Caselabs0026.JPG
    Caselabs0027.JPG
    Caselabs0024.JPG
    Siden min PC ikke er klar ennå så har jeg fått lekt litt med PS4 siden US releasen. Jeg var visst ikke tidlig nok med min forhådsbestilling selv om det var 4 måneder siden jeg bestilte den. Bestemte meg derfor å få tak i en fra US.
    • Liker 1
  8. Idag fikk jeg laget den siste PSU kabelen til det andre skjermkortet. Ingen svidd lukt så det var vellykket. :) Nå får jeg testet SLI mens jeg venter på at EK produserer blokker til mine GPUer. Nå tar jeg en velfortjent pause med litt AC Black Flag gaming.

     

    Hvis noen er interessert i en kode til AC Black Flag så kan jeg selge en rimelig. Jeg har ikke bruk for to sett. Send meg en PM. :)

     

    I tillegg fikk jeg vite at min Aquaero 6 er endelig på vei i posten så prosjektet går sakte men sikkert fram.

     

    Her er bilder av dagens installasjon:

    Caselabs0021.JPG
    Caselabs0022.JPG
×
×
  • Opprett ny...