Gå til innhold

kaijoar

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kaijoar

  1. Har en Dyson V8, og hadde før det en V6 som ble solgt videre til en kompis. Folk som ikke har prøvd disse støvsugerne aner ikke hva de går glipp av, og det er alltid like gøy å lese alle kommentarer her om at Tek er kjøpt og betalt av Dyson. Nei, støvsugerne er akkurat så bra, og batteritida er mer enn nok til å støvsuge en hel etasje på medium styrke. Har til og med sluttet å bruke robotstøvsuger (Miele Scout) fordi denne er så bra.

    • Liker 1
  2. Helt utrolig at dere gjennomfører en samletest her uten Ankarsrum Assistent, som er den definitivt beste kjøkkenmaskinen for gjærdeiger og baking. Den selger langt mer enn flere dere har testet her. Har dere ikke oversikt over markedet?

    (Ankarsrum Assistent er det gamle designet til Electrolux Assistent, som nå lages på Electrolux gamle fabrikk i nettopp Ankarsrum, av Ankarsrum Industries)

  3. Om telefonen er vanntett er av mindre betydning nå enn tidligere. Ikke vet jeg hva som er årsaken, men min erfaring er at antallet reklamasjoner på grunn av fuktskade har minsket betydelig de siste årene. Jeg kan ikke huske sist en kunde fikk en reklamasjon avvist på grunn av fuktskade, mens dette var en bortimot ukentlig affære for 3-4 år siden. Dette kan selvfølgelig skyldes at de som i dag har "drukningsulykker" med telefonen ikke har urealistiske forventninger om at slikt skal dekkes ved reklamasjon.

    Når det er sagt er det selvfølgelig praktisk at den er vanntett dersom telefonen faktisk skulle havne i vaskebøtta, fiskevannet eller toalettet.

  4. Flott at dere har med apper til både iOS, android og windows. Skulle ønske dere også kunne ta med link til alternativer for andre operativsystemer under hver app.

    Eksempel:

     

    Notes Pro

    Format: Windows Phone

    Pris: Gratis, kjøp i app

    Android: Prøv ****

    iOS: Prøv ***

     

    Dere har jo som regel testet liknende apper på de andre operativsystemene før.

  5. Dette handler hovedsakelig om de asiatiske markedene, og emerging markets. Det er i de sistnevnte de kinesiske aktørene tar fullstendig rotta på de etablerte. Dette handler i hovedsak ikke om hvordan S6 gjør det som modell, den har solgt helt ok til å være en såpass dyr telefon. Apple, Sony og LG er ikke de som står for å utkonkurrere Samsung for øyeblikket, selv om det sikkert er dritgøy for fanboys (triste skapninger, uansett merke) av de nevnte å gjøre narr av at Samsung har nærmet seg iPhone. Huawei og Xiaomi, blant andre, gjør det ekstremt bra for tiden.

  6. Halve Norge sparer jo tross alt 100kr hver måned (...) på å heller velge billig(ikke -ste, for det kan vi ikke kalle det) abonnement i stedet for et fornuftig et som passer til bruken deres. Fortsatt går et forbausende stort antall nordmenn rundt med mobildata slått av (for så å klage på at telefonen ikke kan ta imot MMS) for å spare disse usle kronene.

    • Liker 1
  7. Office 2016 er oppfølgeren til Office 2013, og er i likhet med den en "evigvarende" lisens. Du trenger Office 365, som er en abonnementsløsning, for å kunne TESTE Office 2016. Akkurat som det står i artikkelen. MS og tek.no er begge tydelige i begrepene..

    Fordelen med 365 er at du får tilgang til den nyeste Office som til enhver tid finnes, og at du får tilgang til innholdet i alle varianter av Office. I tillegg til 1TB i onedrive.

  8. Er jo mange ting som tyder på at Samsung sliter veldig med TouchWiz og Android 5 / Lollipop og det ser ut til å ha smittet over på Galaxy S6 også. Android 5 / Lollipop til Galaxy S5 har jo vært en eneste stor farse.. Tror jeg ikke har opplevd en dårligere programvareoppdatering i moderne tid som har klart å påvirke så mange brukere i såpass negativ grad.

     

    Antallet frustrerte og oppgitte kunder som jeg har hatt på grunn av oppdatering til Android 5 / Lollipop på Galaxy S5 har jeg aldri opplevd, og det vil jeg forhåpentligvis aldri oppleve igjen. Kontakter krasjer, kamera krasjer, vekkerklokker som ikke fungerer lenger, TV2 Sumo og diverse andre applikasjoner som krasjer under oppstart osv.. Har vel blitt levert ene oppdateringen etter den andre etter introduksjonen av Android 5 / Lollipop tidlig på året og det er først nå de siste ukene ting ser ut til å ha stabilisert seg.

     

     

    Feilen med at kontakter kræsjer er den eneste av de du nevner som jeg har opplevd mine kunder ha problemer med, og det problemet blir borte øyeblikkelig dersom man går inn på innstillinger -> Programstyring og trykker "slett data" under Google +

    (Kan være andre navn på innstillingene, har ingen S5 i nærheten å sjekke).

  9. Batteritid er bra, omtrent på nivå med de fleste andre toppmodeller på markedet (ja, jeg har brukt de fleste). Har S6 Edge sort, og har så langt bare positive opplevelser med telefonen. Den er vel og merke veldig glatt mot alle andre håndflater enn hendene, og selv om jeg ikke har noe problem med å holde den fast kan den finne på å skli bortover underlag som bare er litt skrå. Må bare bli vant til at telefonen er så liten, stor overgang fra Note 4 (trives allerede bedre med denne størrelsen).

  10. Noen som har problemer med å trykke på tilbake-knappen inne på meldinger? Hvis du går inn på en person, og skal gå tilbake til alle meldingene...

    Kjent problem at du må bruke tilbakeknappen i appen på noen samsungtelefoner om du er inne i en samtale. Det var faktisk slik på Galaxy Note 4en min også, har ikke merket det på S6 enda. Blir fort vant til å bruke pila oppe i venstre hjørne :)

    Forøvrig er det bare av og til dette skjer hos meg.

  11.  

    Nei.

    4G har bedre dekning enn 3G der det bygges ut

    Hvilke kilder har du for dette? Høres ytterst rart ut.

    En 3G og 4G basestasjon på f.eks 800 MHz nettet skal teoretisk sett ha samme dekningsgrad?

    Selvfølgelig skal de det, i både teori og praksis går jeg ut fra. Men bygger de ut 3G på 800MHz i dag? Jeg har ikke vært i stand til å finne informasjon om noen 3G-utbygging i 800MHz. Telenor sier derimot i en rekke pressemeldinger og uttalelser at de bruker 800MHz-nettet til 4G.

    http://www.telenor.com/no/media/pressemeldinger/best-dekning-i-norge-med-nye-frekvenser/

    De jeg har spurt om dette i Telenor har svart at 4G bygges ut i 800, 1800 og 2600MHz, mens 3G som tidligere hovedsakelig ligger på 900 og 2100MHz. Nå er Telenor en stor bedrift, så det er selvfølgelig mulig at ikke alle kjenner til detaljene i nye utbygginger. Dette er jo en smule mer teknisk enn hva gjennomsnittet bryr seg om.

     

    Poenget mitt var uansett at mange i distriktet (som på mitt hjemsted) som aldri har hatt 3G-dekning hjemme i huset plutselig har fått tilgang til 4G via 800MHz-nettet. Det er der fokus på utbyggingen i distriktene er, og da er det tåpelig å kritisere at utbyggingen av 4G går på bekostning av 3G. Det er rett og slett en nødvendig utvikling.

  12. Mye viktigere for meg at en kan få 3G over alt

    Edge er rene torturen

     

    Nei.

    4G har bedre dekning enn 3G der det bygges ut (spesielt 800MHz-nettet). Det ville vært veldig bakstreversk å bygge ut gammel teknologi i dag, rett og slett kontraproduktivt.

     

    Alt for mange i dag som hevder at vi ikke trenger 4G, og som ikke skjønner at 4G er en revolusjon. SPESIELT for oss i i distriktene, det er vi som virkelig nyter godt av denne utviklingen. I praksis kan mange småbrukere i distriktene bytte ut dyre og trege fastlinjer med et raskere mobilt bredbånd.

    Kapasiteten er foreløpig lav på de stedene der bare lave MHz benyttes til 4G, men det bygges stadig ut høyere frekvenser der behovene er.

  13. "Til sammenligning bør du nok tenke deg om to ganger før du går for en Lenovo- eller Asus-maskin, da flere av deres modeller viser dårligere batteritid enn snittet."

     

    SVÆRT dårlig formulering, dere har jo to setninger før sagt at Asus har en PC blant de aller beste i testen. Forskjellen er jo at Asus har en rekke PCer i forskjellige prisklasser, og med ulike batteritider, det blir alt for generelt det dere sier her. Skjerpings!

     

    Forøvrig er jeg svært fornøyd med batteritiden på min MBP Retina 13" ved konturbruk, surfing og videoavspilling/streaming. Den den går imidlertid veldig fort tom om jeg for eksempel kjører i gang Hearthstone eller andre enkle spill, men det er vel som forventet.

×
×
  • Opprett ny...