Gå til innhold

Frozticon

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frozticon

  1. Om TG kan komme på banen og være med på eSport hadde det vært et SYYYKT stort løft her til lands da "alle" vet om vikingskipet i påskeferien, men dessverre bryr de seg ikke, vi har full mulighet til å konkurrere med Dreamhack OM TG tar seg sammen.

     

    eSport er alt for lite representert her til lands, uheldigvis. Jeg er helt enig i det du sier, og som en del av TG crew kan jeg svare på noe av det du snakker om. ESport har blitt en stadig større del av TG, og kommer bare til å vokse fremover. Vi har i det siste, som mange år tidligere hatt mange forskjellige turneringer i spill som LoL, CS, DOTA, Starcraft o.l, med besøk fra noen stjerner i de forskjellige spillene. I år hadde vi de godt kjente medlemmene av League of Legends laget Alliance, Froggen og Wickd hos oss. På TG har vi absolutt muligheten til å fronte eSport her til lands, og som du sier gi det et stort løft, noe flere og flere i crew har blitt mer lysten på. Det er mye snakk på eSport for tiden, og selv om det er for tidlig og si sikkert, tipper jeg nok at eSport kommer til og bli godt representert på neste års TG. Det håper i alle fall jeg.

     

    Det jeg kan anbefale deg er å gå inn på lenken under og foreslå nettopp det du sier her: eSport må opp og frem!

     

    http://forums.gathering.org/forumdisplay.php/198-Suggestions

  2. eSport er alt for lite representert her til lands, uheldigvis. Jeg er helt enig i det du sier, og som en del av TG crew kan jeg svare på noe av det du snakker om. ESport har blitt en stadig større del av TG, og kommer bare til å vokse fremover. Vi har i det siste, som mange år tidligere hatt mange forskjellige turneringer i spill som LoL, CS, DOTA, Starcraft o.l, med besøk fra noen stjerner i de forskjellige spillene. I år hadde vi de godt kjente medlemmene av League of Legends laget Alliance, Froggen og Wickd hos oss. På TG har vi absolutt muligheten til å fronte eSport her til lands, og som du sier gi det et stort løft, noe flere og flere i crew har blitt mer lysten på. Det er mye snakk på eSport for tiden, og selv om det er for tidlig og si sikkert, tipper jeg nok at eSport kommer til og bli godt representert på neste års TG. Det håper i alle fall jeg.

     

    Det jeg kan anbefale deg er å gå inn på lenken under og foreslå nettopp det du sier her: eSport må opp og frem!

     

    http://forums.gathering.org/forumdisplay.php/198-Suggestions

×
×
  • Opprett ny...