Gå til innhold

MrArbeidsledig

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrArbeidsledig

  1. litt om meg selv..? er 20 år,kommer fra molde men bor i hamar. er 64kg , 174cm høy og driver med vekter på fritiden. liker litt fest og moro... har min egen kjeller så finner på mye sprell... min far dødde når jeg var 13,av hjerteproblemer- så jeg bor her med min egen mor bare,alenemor. hun har litt drikke problemer... så det blir mye av dagen min blir i å hjelpe å ta hånd om henne..

    • Liker 1
  2. Du er et troll ass.

    hva har jeg sagt galt nå? jeg skrev hva JEG mente om saken,og at det gjør meg til et troll? hvorfor det? begynner faen meg å få nok av pisset fra din side nudelpus..!! du blander deg i diskusjoner men me en gang du får noe svar og spm vender du ryggen til og sier natta..! skal du være med i diskusjoner så må du tåle at folk snakker til deg.

    takk.. så har jeg sagt mitt.

     

  3. nei det er jo ikke noe vondt,er ikke ddet som gjør det,rett og slett at jeg liker å stikke nål i meg og kjenne at jeg fyller på kroppen med noe kjemikalier... bare rent teoretisk: går det ann å sprøyte næring inn i kroppen ? så man slipper å spise? tenker ikke da intravenøst,men vanlig enten subkutant eller IM

  4. greia med tabletter er at det må gjennom en ekstra organ og det går hardt ut over lever og nyrer.. derfor er det helsemessig en fordel å injesere.man tenker kanskje at injesering er det mest farlige men det er faktisk det sunneste..

     

    føler meg litt som en amerikansk superhelt når jeg setter sprøyta.. lik som nå skal jeg ut i kamp om du forstår haha ;)

  5. dette er vel kanskje lurt av meg å ikke nevne her blant dere skattebetalere... men jeg liker å gamble,men taper alltid..derfor blir det bare noe få tid til det pga jeg nesten alltid er blakk.satt 10 000 på milan 1 målsseier for noen mnd siden,den gikk jaggu inn og den tjente jeg meg noen kr . på. men annet enn det så tapr jeg dem bare nesten alltid

  6. Det der er faktisk en overdrevet myte. Ja, det kan ta livet av deg, men en liten "dråpe" er ikke nok. :)

    nja, tror du det kan ta livet av deg med en hel del luft og da? ifølge de fleste bolere så er dette farlig, og det vil kanskje føles som om du skal dø i en halvtime eller noe,men man vil vel faktisk ikke dø av det? det har vel aldri skjedd før at noen dør av en IM injeksjon??

  7. takk for svar... viste ikke at det var så alvorlig med heroin,finnes det noen mildere "stoff" altså ikke farlige da? som man injeserer.. håper det ikke strider mot reglene men er vel bare bra dette vel ! opplyse andre lærerikt for mange dette kan jeg tenke meg,dere burde la den stå .

  8. Bruk en sprøyte til å ta blodprøve av deg selv, og så setter du blodet inn igjen.

     

    Kjempegøy!

    hmm blir gøy men har vel ingen virkning sånn egentlig. liker rusen,men det er "kicket" som stemmer best for min del.. hva tenker du nå da. sette i rumpa,aspirerer å fylle luen med blod så seette dem inn igjen en annen plass på kroppen?kan jo være spennende det har aldri satt sprøyter i brystet faktisk,skal jeg prøve. setter alltid i rumpa med 50mm

  9. Hei

     

    jeg får ett kick av å sette sprøyter i kroppen,men vil da helst sette noe "ufarlig"? noen som vet om noe?trenger ikke ha noen virkning bare det å sette sprøyta og presse inn olje i kroppen er gir meg ett kick ! dette strider ikke mot forum reglene,regner jeg med.

×
×
  • Opprett ny...