Gå til innhold

link2013

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av link2013

  1. Bare vent å se Nintendo kommer tilbake med full drift og går fra alle igjen etter Wii U'ens levetid eller allerede til jul 2014 (hvem vet). Nintendo kommer ikke til å drepe Wii U'en nå, dem kommer til å kjøre den ut til den er nesten 5 år gammel tror jeg. I 2014 kommer det mange bra eksklusive titler til Wii U som vil få opp salge en hel del. (Om dem skulle drepe Wii U'en nå med 3mil. solgte konsoller så dreper dem de som kjøpte Wii U'en først og det vet Nintendo....)

     

    Slik som det var på Wii'en så fikk den mange bra Wii spill som var eksklusvie kun til Wii fra tredjepartsutviklere, det er slike tredjepartsutviklere som må komme tilbake til Wii U :)

     

    Drit i EA & Warner Bros. osv. og håper Nintendo stenger ute tredjepartsutviklere som ikke vil støtte Wii U'en i sine dårlige dager om Wii U eller neste konsoll vil gå som det suser i ettertid... Noe jeg tviler på Nintendo vil gjør menmen....

  2. Når ikke disker er å få kjøpt lenger har jeg hoppet av spillgenerasjonen, jeg må fysisk vare samme hva folk sier. Er en liten samler sammtidig som jeg spiller spillene, er en utrolig herlig ting å ha cover & den originale platen. Man kan ta det frem og spille det nå, om ti år og om 20år uten problem når man har spillkonsollene liggenes i samlingen sin :)

     

    Problemet med digitalt i fremtiden er at dem kommer til å ta vekk spill fra listene osv. kontrakter hos andre utviklere vil gå ut osv. (slik som vi ser netflix og andre leverandører) Dem egne ekslusiver kommer dem til å ta bort og tilbake slik Disney holder på med sine film klassikere på fysisk disk (bare at dette kommer til å skje digitalt og blir umulig å få tak i spillet til dem lanserer det igjen ved en 10, 15, 20års dag osv.

     

    Det at dem kommer til å ta vekk spill fra listene er at listene kommer til å være oversvømte om dem ikke gjør dette og nye spill kan bli oversvømt av gode og dårlige titler til latterlige lave priser osv.

     

    Jeg har ingen tro på kun digitalt, jeg har selv noen flotte spill som digitalt men jeg har ingen følelser for dem. Dem blir bare spilt og det var det, det er mye lettere å glemme digitale spill dessverre.

    Har dårlig tro på digitalt og det er bare dem store som vil overleve i fremtiden hvis alt går digitalt, indie spillene er bare et pluss pr. dag i dag tror jeg. Dem vil nokk forsvinne blant menden digitale spill tror jeg.

     

    Jaja hvis det ikke blir disk ved neste generasjon så er jeg ute av gamet...

  3. Uannsett hva folk sier så er det Mario som får opp julestemmningen her i huset. Ingenting er mer magisk en Mario spillene i desember måned :)

    Super Mario 3D World er bare fantastisk, men triste med slike spill er at det ikke kommer nytt vært år, altså til jul. Nintendo melker ikke Mario godt nokk, men med stil ;)

     

    Er det noen som melker figurene sine med stil, så er det bare Nintendo som klarer dette gang på gang på gang. Bare fantastisk å se hvordan dem klarer dette i det uendelige :) Fantastisk gjort av Nintendo. Kom med mer :)

  4. Skal vell snart legges ned siden det er så billig

    Cdon nedlegges, da har jeg hørt det også. Er det noen nettbutikker som går så det suser når det gjelder spill så er det Cdon som ligger høyt oppe i salgstall.

    Dette kalles julesalg, men de to første er nå lanseringsspill som er 1 år gamle :)

    99,- http://cdon.no/spill/assassin%27s_creed_3-21353175

    99,- http://cdon.no/spill/zombiu-20794081

    133,- http://cdon.no/spill/splinter_cell_blacklist-23588048

  5. Hva med å begynne å lisensiere ut endel titler til mobil og nettbrett? Fortsett gjerne med prislappen 399-499kr og dette vil selge i bøtter og spann om vi kan få diverse Pokémon titler, Mario med mer på enheter som folk flest faktisk eier og har.

     

    Tiden for håndholdte spillkonsoller er på fullfart ut, og selv om Nintendo sitter på endel trofaste kunder og mange ser på Nintendo 3DS som den beste håndholdte konsollen og flere foreldre anskaffer disse til unger i familien så skal ikke Nintendo undervurdere verdien og effekten av å tilby superpopulære spillserier til iOS og Android.

     

     

    På konsoll derimot så ligger vell mye av utfordringen i et for labert spillutvalg og det faktum at kjærligheten fra tredjepart blir for dårlig. Nintendo kan ikke lenger kjøre særegent over hele fjøla og tro at det selger av seg selv, de er avhengig av å henge med i tiden og få på plass stortitler som de øvrige konsollene har med tilsvarende ytelse for at de skal kunne selge i stort omfang.

     

    Nintendo kommer heller til å lage en egen spillmobil selv, en å lansere Nintendo's egne eksklusiver til Android og iOS :)

    Jeg hadde kjøpt mobilen fra Nintendo på dagen :)

     

    Nintendo følger med i tiden, men dem elsker egne konsoller og noe jeg elsker med Nintendo er at dem holder på sitt. Kommer til å støtte Nintendo i mange herrans år til med deres konsoller og spill :)

  6. Har hatt mange gode timer med denne alene og med andre, du har levd et bra liv sammen med meg og mine :)

     

    Har uendelig med gode spill til denne konsollen :) Har en hau med gode Wii spill, jeg prøver også å kvitte meg med en del elendige spill som jeg har på Wii. Men å kvitte seg med skit er ikke enkelt om man vil ha penger for det haha :)

     

    Det som var trist med Wii spill utvalget var at det var så mange elendige spill til konsollen at de gode spillene ble gjemt bak alle de billige søppelspilla folk flest kjøpte, de gode spilla holdt seg som regel høyt oppe i pris. Alle søppelspill kunne du kjøpe til 99,- fra Wii'en var 1,5år....

     

    Det er så mange gode spill som fortjener mer salg på Wii en alle disse søppelspilla på Wii'en solgte. Trist....

  7. Vet dere hva som er morsomt er at dere har gitt 4/10 og alle som kommenterer her vil ikke ha spillet og hos Gamereactor Norge så har dem gitt spillet 8/10 og der kommenterer alle at dem vil ha spillet...

     

    Spill en dag i dag har vi forbrukere ingen vits med lese anmeldelser av spill lenger fordi anmeldere er nokk så forskjellige, at vi som forbrukere kan gå glipp av et ''bra'' spill på grunn av noen har anmeldt en spill med en dårlig karakter.

     

    Kjøp Sonic spillet hvis du liker Sonic, hvis du ikke liker Sonic spill så IKKE kjøp spillet :) Det er min mening til forbrukerne, hva skal vi forvente av et spill? Gull og grønne skoger?

     

    Over til noe annet når det gjelder anmeldelser:

    Vi så GTA V når det ble anmeldt før lansering av spillet nesten over alt på nettet, det fikk full pott over alt. Men utvikleren var slu & lur på en gang og lanserte online delen i ettertid slik at dem slapp noen nedtrekk på anmeldelsene av spillet, akkurat slike anmeldelser liker jeg dårlig. Online delen i GTA V var faktisk elendig også...

     

    Hvis vi ser på andre spill med Online del så blir anmeldelseskarakterene trukket ned med opp til 2 til 3 terningkast karakterer ved anmeldelser. Så jeg synest ikke GTA V skulle fått full pått over alt! Det hadde holdt massevis med 8/10 for GTA V hvis man ser på totalen med onlinedelen...

    • Liker 1
  8. Når selskapet vil gå nedover så det jomer og taper og taper peng (ikke før), så vil jeg tenke meg at en Zelda film ville vært gode friske penger for selskapet :)

     

    Men om Zelda serien hadde blitt det samme å spille etterpå gjenstår å se :)

     

    Tror Nintendo er veldig usikker på om dem vil ødelegge sin Zelda serie ved å lage film av den, det må¨nokk til med krampetrektninger fra selskapets siste penger får at en slik film skal vurderes fra Nintendo, tror jeg.

     

    Men kan bli overrasket av Nintendo, dem er noen luringer hele familieselskapet ;)

  9. Ahh kjipt. Når spillet fikk såpass god kritikk.

     

    Det hadde lønt seg for Ubisoft å lansere spillet Rayman Legends til KUN Wii U ja, men der er mange Wii U eiere som har boikotta Ubisoft's spill Rayman Legends fordi dem har utsatt spillet i det uendelige og Ubisoft metta oss Wii U eiere med større og større demo på Wii U. Skjønner at spillet ikke var tiltrekkende å kjøpe til 400 penga når det først kom til Wii U så sent som det gjorde.

     

    Tror alle salgstallene tilsammen pluss mye mer hadde solgt til bare Wii U hvis dem hadde lansert spillet som dem lovet til Wii U, men neida Ubisoft tenkte koffert og gullgruve ved å prøve å lansere spillet likt til alle konsoller... Tenk på dette neste gang Ubisoft!!!!

     

    Jeg kjøpte faktisk Rayman Legends Wii U til ca.170,- inkl frakt fra england for ca. 1mnd. siden, ikke gale pris og prisen var sikkert lagt der fordi butikker hadde sikkert hundrevis av eksemplar i butikkene sine og måtte få dem ut hehe :)

     

    Bra spill, men fy fy Ubisoft for å leke med Wii U eiere...

  10.  

    Mongo greier, da leter jeg heller frem NES Original utgaven og spiller med en Original NES kontroller :) Mye bedre sjarm å spille det på en NES konsoller eller evt. Originale Classic utgaven på en GBA SP :) Det er fantastisk det, å bruke nettleser/tastatur for å spille Mario!!! Kan ikke skjønne at noen gidder en gang...

     

    Helg enig med deg, men for de som ikke har muligheten eller orker å kjøpe seg en gammel maskin er jo dette på en måte et kurrant og ikke minst gratis alternativ :)

    Jeg synest alle som spiller spill, skal kjøpe original utgavene og ikke utnytte gratis utgaver eller evt. piratkopier. Det gir også et feil bilde til forbrukeren som ikke ha spilt det før. Alle spillutviklere som lager spill fortjener fortjensten på vær enkelt forbruker i verden som spiller halve eller hele spillet deres :) Vi skal være glade for at det er noen som lager gode spill til oss :) Dette er min mening :)

  11. Så det er i bunn og grunn en DS som ikke er sammenleggbar og derfor er bare mer upraktisk?

    OOOHH MY GAAAWD TAKE MY MONEYYYYY!

    Nintendo-fans slukker alt rått.

     

    Og hvorfor sier artikkelen at man nå har et uten-3d-alternativ til 3DS? Hva med alle x-antall varianter av DS?

     

    2DS er egentlig for 3DS spill på markedet, en spiller alt av DS spill som alle andre DS konsoller og 3DS konsoller gjør på markedet pr. dags dato :) Bare husk at 3DS spill er regionsperret, det liker jeg veldig godt så slipper jeg å kjøpe en hel drøss med piratkopier fra Kina/hong kong fra Ebay, qxl og finn :) DS spill er et mareritt når det kommer til piratkopier, det florerer på markedet siden konsollen er sonefri, 3DS har ikke dette problemet i europa det er amerikanske kopier som stortsett blir piratkopier :)

  12. Dette blir et garantert kjøp til min sønn som ble 3 år nå i oktober, blir nokk en fin julegave til han dette med New Super Mario Bros. på DS :) Så slipper han å bruke mine 3DS'er :) Så blir det jeg som låner den nye 2DS'en når han sover hehe... Har både 3DS og 3DS XL, men elsker ny hardware og denne ser leken ut også :) Hvis jeg liker den godt, så kjøper jeg en til meg selv også hehe :)

  13. Det er helt utrolig naivt og ignorant å sammenligne denne arbeidsplassen med noe som helst i fra Norden.

    Det er ganske åpenbart at en slik fabrikkjobb foregår i meget hurtig tempo, og med høy disiplin. Søk litt på youtube og se hvordan det faktisk foregår i slike fabrikker, det er som regel samlebånd og du må gjennomføre repetative og hurtige oppgaver i 8-16 timer. Det er ikke uten grunn at FoxConn har montert opp gittere foran vinduene for å hindre selvmord (true story, google it)

     

    Å sammenligne det med luksus-utplasseringene dere fikk via deres rikmannsutdannelser i Norge, er rett og slett usaklig. Dere fikk sikkert gratis kaffe der også.

     

    Jeg er ganske sikker på at disse menneskene rett og slett risikerer å få ørefik og fysisk straff for å f.eks jobbe for tregt eller klage. Slik fungerer det ofte på asiatiske fabrikker, tro det eller ei - moderne slavedrift hvor pisken er byttet ut med gjeld, eller i dette tilfellet trussel om å trekke studiepoeng.

     

    At dere skal sitte her og leke dere med usakligheter, er rett og slett trist å se. Trodde gamers var av det folkeslaget som faktisk brydde seg om ting og brukte huet...

     

    Jeg tror de fleste av oss nordmenn hadde vurdert selvmord etter 1-2 dager på en slik fabrikk, så ikke sitt her og lek casual. Dere skylder dem hvertfall litt omtanke, de har tross alt laget pc'en du sitter på, eller konsollen du spiller med.

     

    Fantastisk sagt av deg :) Vi nordmenn er ganske egoistiske vettu :/ Ikke en bra ting akkurat...

    • Liker 2
  14.  

    Morro hvordan all har glemt at Sony ble hacket for en stund siden. Da var jo Sony den slemme ulven. Korttidsminne på disse konsoll-brukerne :)

     

    Den var god, jeg har Sony's & Microsoft's konsoller, men jeg er 100% Nintendo tilhenger :)

     

    Hva har dette med at Sony ble hecket? Alle firmaer blir utsatt for noe, og vi forbrukere blir sinte der og da og sier det vi mener. Men jeg skal si deg en ting: Vi mennesker glemmer det meste som ikke er noe av interesse å huske i ettertid, dem har forhåpentligvis rettet opp i denne store tabben sin..

     

    Jeg elsker at Nintendo, Sony & Microsoft sloss ute på markedet om beste eksklusiver og skryter om sine produkter osv. Jeg håper det er disse tre som blir på markedet om 20 år frem i tid også :) Det er rett og slett herlig å ha disse tre selskapene mot værandre, men samtidig ikke være store uvenner med verandre :)

     

    Alle dem tre konsollene har sinnsyke gode eksklusiver til sine konsoller!!! Men min barndom og selv etter at jeg er gift så holder jeg med Nintendo 100% :) Jeg liker selskapets taktikk dem har brukt alle disse årene på markedet, en fantastisk familiebedrift er det også :)

  15. Ja, det der var to saklige uttalelser. huh.png

     

    Haha ja, det er Nintendo som betaler noe av utviklingen og utgivelsene av spillet er Nintendo's fulle ansvar. Derfor ble det et eksklusiv 2'er til Wii U :) Ganske enkelt og greit, fordi Nintendo var først ute med å kontakte Sega angående dette spillet og Sega fikk en bra avtale med Nintendo for 2'eren.

     

    1'eren skulle vært med 2'eren på Wii U og gjerne i et begrenset utgaver av 1 & 2 som en Limited Edition, denne hadde blitt bestilt på dag en om den hadde kommet :)

     

    Skal ha 2'eren uannsett men begge samlet hadde gjort det masse bedre :)

  16. Det er jo rimelig klart at Sony hadde tenkt å gjøre mye av det samme som MS ville gjøre med XBOne, men gikk tilbake på dette da de så hvor mye kritikk MS fikk. Perfekt måte for Sony til å lure kundene trill rundt til å tro at de var de "snille". Funket jo perfekt :-)

     

    Alt handler om taktikk og hvordan gjøre sitt fima til en gullgruve, det er slik en konkuranse fungerer med firmaer en dag i dag :)

  17. Kjære Marte Hedenstad når typen din tar tv'en for å spille GTAV så kan du spille Wind Waker på din Wii U Gamepad. Jeg spiller stort sett bare på selve Gamepad'en siden 60'' er opptatt til en vær tid :)

     

    Wind Waker HD må bare spilles og aldri fokuser på det negative, akkurat slik som Maabren skriver ser jeg. Man skal leve og kose seg mye med spill istedenfor å være sur og grett'n ;)

    Vi har et liv vi skal kose oss med :)

     

    Ha en fantastisk eventyr reise i Wind Waker til dere som velger å kjøpe og bruke tid på dette vakre remake spillet til Wii U :)

    • Liker 1
  18. Det er vel en grunn til at så mange er glad i Indie utviklere og deres spill. Men en ser jo at forferdelig mange spillere er veldig tilfredsstilte med bare oppfølgere og generelt redd spill som er annerledes.

     

    Noe en ser også på dette forumet.

     

    Problemet med indie spill er at dem blir fort glemt, og dem er stortsett kun digitalt som gjør at dette blir glemt over tid. Mange gode indie spill, men dem har ikke lang levetid hos menneskeheten før en ny indie utvikler har laget et annet spill igjen. Dem blir stor der og da så dabber dem av og forsvinner igjen, men der er noen få unntak der også selvfølgelig.

     

    Nintendo har klart å bygge opp sine titler og melker stort sett alle sine spill riktig måte, med unntak av noen spill dem har som gjelder alle selskaper som lager spill også :)

×
×
  • Opprett ny...