Gå til innhold

maffa89

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maffa89

  1. Tenker det samme som Heidi over, du har all grunn til å bli forbanna på henne.

    Jeg er litt usikker på hva som er lurt også gjøre, men en ting er sikkert når det gjelder barn så har man som mann lite å stille opp med desverre :(

     

    Prøv ihvertfall å snakk ut orntlig med henne om dette er mulig.

    Vet lite om hvilken rettigheter jeg har, men prøver å holde en god tone med ho. Jeg har ikke sagt noe stygt til ho enda (takket være gode venner). jeg kommer til å være der for barnet, men jeg synes hele situasjonen er helt på trynet.

  2. Å huff. Det her var trist å lese. Jeg skjønner at du er veldig fortvilet! For det første så må jeg si rett ut at dama du skriver om er ei drittkjerring. Det finnes ikke verre ting å gjøre mot en mann. Det er så lavmål at jeg kan ikke få sagt det! En dag i livet så får hun forhåpentligvis svi for det hun har gjort..

     

    Jeg tror ikke forholdet kan reddes. Når hun forteller rett ut at hun har lurt på deg en unge, så har hun null gode følelser for deg. Med mindre hun løy om det for å såre deg, men det kan jeg ikke tro.

     

    Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive her, det er vondt å høre om sånne ting. Kanskje jeg får skrevet noe mer senere. Føler sterkt med deg, og må bare minne deg på en ting, akkurat nå har du fullt lov til å bli skikkelig sint og varm i toppen!

    Jeg håper og tror at hun har sagt det for å såre meg, jeg fortalte dette til en som er venn med begge og han tror nok at ho har sagt dette for å såre. Ho er normalt veldig grei og varm person, håper at kansje ho bare er redd, masse hormoner og litt irritert på meg av forskjellige grunner, at dett har gjort ho til en ustabil og sint person.

  3. Hei!

    jeg har et "lite" problem her. Jeg har vært sammen med en i 2 år, kjøpt leilighet sammen, bil, møbler, pusset opp og gjort ting klart til en baby.
    For 2 månader siden slo ho opp med meg, men etter 3 uker vart vi sammen igjen. Så vart ho gravid og er no 3 uker på vei, problemet er at ho har slått opp med meg igjen, samme dagen vi fant ut at vi venter baby.

    Jeg tok å ringte for å bestille en time til parterapi, problemet er at ho ikke vil gå til parterapi eller prøve å bli sammen igjen, ho vil ikke ta abort heller...

    Så jeg ringte damen igjen for å høre om det kansje er mulig en dag, å bli sammen igjen, men då svarte ho at ho ikke har hatt følelser for meg på lenge, men ho har bevist prøvd å bli gravid uten å gi meg beskjed om at ho ikke hadde følelser for meg.

    Så no vet ikke jeg hva jeg skal gjøre for å fikse dette, jeg er helt knust og trenger hjelp fra andre. Noen som har tips på hvordan jeg kan fikse dette?

    Jeg har personlig gått inn i meg selv og bestemt meg for å bli ett bedre menneske, skal no ta av 15 kilo, gå til psykolog for å mestre sinnet mitt. (kan for bli varm i toppen.) Men trenger hjelp på hvordan jeg kan redde dette forholdet.

    • Liker 1
  4. Har akkurat fått IPv6 og lurer på hvordan jeg kan sette opp statiske ipv6 i nettverket mitt :) Vet ikke hvor den slutter og begynner, vet hva gatewayen er, men ikke hvor jeg går herfra, la oss si at den er:

    9ql7:79f:5344:7z7c:ii9a:36a3:c220:qad6

     

     

     

     

  5. Hei!

    Har nettopp fått vite at forholdet vårt er på vei å ryke, damen er flyttet ut og vi må kansje selge leiligheten. Så jeg lurte på om det er noen som vet om hvor jeg/vi kan gå på parterapi? Ho er villig til å gå, og begge vil prøve andre måter å redde forholdet på, men det var ikke lett å finne noe på nettet. De vi fant var veldig dyre, eller veldig uproffisjonell. Har dere noen tips, så takker jeg fint for det :)

     

    Vi er desverre veldig avhengig av pris og det må være i Bergensregionen.

  6. Hei!

    Lurte på om det er en nettside eller noe lignende for å finne ut om jeg har mulighet til å skifte til andre internettleverandører som bruker fiber.
    Har bkk altibox, men håper det er andre som leverer fiber, er ikke så fornøyd med service, pris eller strupingen på nettet mitt (har 120-60/60, men får 60/30)

  7. det hjalp ingenting for jeg kommer ikke inn på kontoen i det hele tatt. jeg har jo glemt eposten og passordet for å komme inn!!!!

    Derfor jeg postet den... Det går ikke ann å komme seg inn uten passord eller e-mail (bruker navn)

    Prøv det jeg postet andre gang:

     

    1) Klikk forgotten password

    2) Prøv alle mulige emails du har eller har hatt

    3) du vil få svar enten det er "unvalid e-mail" eller "your new password is sent"

    4) Lykke til!

     

    Det er ingen måter å komme seg innpå uten e-mail eller passord, så dette er den eneste måten, desverre.

  8. n order to reset your forgotten password you need access to the email address on record with YouTube. And since you have forgotten THAT you are pretty much stuck with one or both of two options:

    1. Remember the password to regain access and check what email address you used, or-
    2. Use the Forgot Username (yes, I know- but trust me) function on "can't access your account?" and input any email address you think MIGHT have been used. If it is in the system (and perhaps used by your YouTube account) the system will tell you it has sent a listed of associated accounts to it. If it is NOT in the system it will say so. Repeat with any email you have until you get lucky. Then send yourself a password reset (Forgot Password on the same page) and access that email address for the reset. Voilas!

  9. Hei!

    Jeg har et problem med en spillserver jeg prøver å opne, problemet er at jeg får ikke loadet spillet til andre eller meg. (se bildet: hjelp1)

     

    Så jeg trodde det var et problem med port forwarding, men ringte leverandøren og dei sa at alt var gjort riktig. (se bildet: hjelp2)

     

    -Jeg har scannet portene jeg vil opne, men alle er "låst".
    -Har fast ip på maskinen jeg vil opne serveren på.

    -Jeg har serveren oppe når jeg scannet portene.

    -Jeg og en annen har vært innpå serveren før.

    -Scriptet jeg bruker (se bildet: hjelp3)

    Router: 192.168.10.1------Router (blir brukt som switch): 192.168.10.80------Serveren: 192.168.10.125

    Jeg har to routere i samme nettverk, men min d-link router blir brukt som switch (har slått av DHCP, port forwarding, Firewall og gitt den fast ip), så den skal kun funke som switch, men jeg er redd det er denne "switchen" som er problemet.

     

    jeg vet at det er porten som er problemet, men jeg vet ikke hva jeg kan gjøre med det.

    post-315605-0-46905600-1380724058_thumb.jpg

    post-315605-0-85292100-1380724320_thumb.jpg

    post-315605-0-97994800-1380724573_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...