Gå til innhold

Velosiraptor7

Medlemmer
  • Innlegg

    277
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Velosiraptor7

  1. Hva vin er den beste mousserende vin som er over 12 prosent alkohol?

     

    Jeg har bestemt meg for å bli så full at jeg sovner. Det blir morsomt. Da kan de andre tulle med meg og kanskje de tegner morsomme ting i fjeset på meg sån som de gjør på youtube.

     

    Jeg har i tillegg ei halvflaske 60 i kjøleskapet og sprite som jeg skal blande den ut med.

  2. Det er nok ikke så mye hjelp vi kan gi deg på et forum, men jeg anbefaler absolutt du tar time hos psykolog og/eller fastlege og forteller om dette. De kan hjelpe deg videre, men vi er dessverre i Norge så det vil mest sannsynlig ta tid. Har du ikke venner eller søsken du kan snakke med om dette? Det er nok mye bedre å snakke med noen du kjenner på ekte om dette, eller noen du kjenner.

    Ok. Jeg har ingen venner og ingen søsken å snakke med det om. Og personalet der jeg bor bryr seg heller ikke.

  3. Det er vanskelig å kunne svare på uten å kjenne deg og din situasjon.

     

    Det vil vel uansett være bedre å på innlagt enn å skade seg selv med denne aktiviteten. Selv om det stort sett går greit å holde pusten til en besvimer kan det være farlig, og over tid vil det kunne svekke blod-hjerne-barrieren. Det er altså noe du absolutt burde slutte med.

    Ok. Men Jeg klarer ikke slutte med det. Jeg har nå holdt på i 3 år sammenhengende med dette og likevel sier lysten min at jeg må gjøre det. Jeg har ikke lyst men jeg må for å prøve å bli bevisstløs.

  4. Hver dag i dette året har jeg slitt volsomt med at jeg ikke klarer å slutte med å prøve å besvime ved å holde pusten å presse. Dette gir meg hodespreng, men jeg klarer likevel ikke slutte med det. Jeg kontaktet psykiatrien i dag for å få en time for å snakke om dette, men er det verdt å bestille time hos psykiater fordi jeg gjør denne aktiviteten? Jeg klarer ikke stoppe, og dagene er bare en miss når jeg ikke får til å besvime.

  5. I dag da jeg satt å åt snop fikk jeg plutselig litt øm blære. Jeg gikk på do og gjorde nummer to men det nyttet ikke. Den lille Vondheten kommer i rykk og napp, og det er lenger nede enn hvor jeg hadde vondt når jeg fikk mensen da jeg hadde menssmerter. Kan det være noe farlig?

×
×
  • Opprett ny...