Gå til innhold

Slettetkont0

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slettetkont0

  1. Jeg skal fri til kjæresten min og trenger alt av tips og råd jeg kan få.
    Hvordan skal jeg gjøre det? Hvor? Hva bør jeg si? Annet?
    Ønsker jo å være forlovet en stund, og senere gift, men burde jeg spørre "vill du gifte deg med meg?" eller "vil du forlove deg med meg?"

     

    ..Og ja, jeg er klar for å fri, selv om jeg skriver et slikt innlegg på diskusjon.no. Jeg er ikke ute etter å få vite hva jeg skal gjøre fordi jeg er usikker, jeg spør etter tips og råd som kan hjelpe meg litt bare.

     

    :)

     

    Holder forresten på å kjøpe ringer til oss begge nå. Synes det faller seg mye bedre å fri med ringer!

    Men hvordan bør ringene være? Skal min være tynnere enn hans? Virker som om det er noen regler med dette eller vaner, ikke vet jeg

  2. Jeg ønsker å overraske kjæresten min med noe romantisk og litt utenom det hverdagslige, og trenger litt tips og råd iforhold til hva jeg kan gjøre.

     

    Tenkte å ta han med på piknik hvor jeg kunne servere feks jordbær, småsnacks jeg har laget på forhånd, frukt og diverse. Er dette en god idé? Hva kan jeg ha med på pikniken? Andre forslag? Tar imot alt av råd og tips.

     

    Takk på forhånd :)

  3. Skal i luftforsvaret om 2 uker. Lurer egentlig bare litt på hvordan militærbuksa er, den tjenestebuksa (den grønne).

     

    Hvor høyt liv har den? kan man feks ha buksa over navelen eller er den veldig lav? (om det er høytlivsbukse eller ikke). Jeg trives best i bukser som går litt høyre opp.

     

    Er det unisex bukser eller er det egne tilpasset til menn og kvinner?

     

     

    Får man belte eller må man ha det med seg selv til rekrutten? og er det noen regler for hvordan beltet skal og ikke skal se ut?

     

     

    takk for svar på forhånd! :D

     

     

  4. Er ei jente som skal inn i førstegangstjenesten i september (litt over 3 uker til), og har et lite problem.

    Er vell ganske godt trent generelt i kondis, ben og slike ting. trent i mange år, men har et lite problem. Aldri fått til en eneste militær armheving eller en eneste pullups.

    Tror jeg vil overleve rekrutten og slik ganske godt, men dette med styrkeøvelsene bekymrer meg litt når jeg ikke klarer en eneste..

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre? Gi noen tips her og der eller rett og slett bare gi meg noen øvelser eller whatever.

    Litt skjelven her jeg sitter som snart skal inn, har et mål på å bli vingsoldat, men ikke klarer de styrkeøvelsene.. huff..

    Hjelp!

     

     

  5. Jeg hadde 18års fest i fjor sommer hvor det kom 42 gjester.

    Det jeg gjorde var å legge noe snacks på bordene, kjøpte inn noe brus også fikk de selv ta med den drikken de ville. Ofte er det slik at ungdommer på den alderen liker å kose seg ekstra så blir myw drikking lg snakl, og lite aktiviter og spising.

    Slik var det hvertfall til meg.

  6. Usikker hvor jeg skulle plassere denne tråden men satser jeg traff riktig.

     

    Jeg overtenker mye, bare meg?

    Ikke litt, men mye. Av alt.

    Jeg overtenker om alt mellom himmwl og jord, 20-24 timer i døgnet, fra jeg står opp til jeg legger meg.

     

    Er det noen som sier jeg har lagt på meg kan jeg finne på å tenke om dette er sant i flere uker. Har jeg virkelig det? Hvor? Jeg ser det ikke, vent..har jeg? Hver dag.

     

    Mister jeg en brus på et tilfeldig menneske i byen kan jeg tenke på dette i ettertid i flere uker. Trafg jeg personen med brusen? Håper ikke klærne hans ble ødelagt.. Tenk om de ble det. Tenkingen går fra å ha sølt litt brus på en person hvor det sikkert gikk greit, til å tenke..Ånei, hva om personen nå er innlagt pga han ikke tålte brus? Hva om han er alvorlig syk.. Overtenking delux.

     

    Snakker jeg med kjæresten min en dag på nettet og vi skal si hade. Jeg sier jeg elsker han og han sier det ikke tilbake den ene timen begynner jeg å tenke. Elsker han meg ikke lengrw, hva har jeg gjort galt, jeg tror han bare glemte å si det...men hva vis han ikke elsker meg..

     

    Det kan også være slike ting som at jeg er med ei venninne i byen, hun sier: Oi gutten der var kjekk, ikke sant? Eller, han hadde fine øyne. Så sier jeg joda, så kan jeg tenke i ettertid. Ånei, jeg har kjæreste.. Hvorfor sa jeg det.. Er jeg utro nå fordi jeg kom med en ren positiv kommentar? Selv om jeg er hundre prosent trofast og alt det der, og elsker kjæresten min..Overtenking igjen.

     

    Jeg tenker hele tiden: hva om? Hva hvis? Men tenk om? Osv osv. Det er slike små ting jeg overtenker med. Det er jo unødvendig men jeg kan ikke noe får det. Blitt værre med tiden, og tidligere slapp jeg alt dette.

    Nå er det slitsomt å tenke 24/7 på de samme greiene.

     

    Flere som har det slik?

    Hva kan jeg gjøre?

    • Liker 2
  7. 19år gammel jente som ønsker å spørre min kjære om forlovelse.

    Er ikke helt klar enda men vil gjerne få det til dette så snart jeg føler meg klar for det. Vi har ikke vært sammen så veldig lenge, men nok til at jeg er veldig sikker på ham. Vi har snakket litt sammen om dette tidligere hvor begge er interessert, men vi vil begge vente til det faller seg naturlig.

    Selvfølgelig ønsker vi jo ekteskap senere i framtiden, men føler dette med forlovelse er en start for oss begge, og en slaga kjærlighetserklæring.

     

    Har da noen spørsmål jeg håper noen kan hjelpe meg med.

    Hvordan kan jeg gå fram?

    Er det noe regel som sier at jenter bare får spørre en gang i året eller er det oppskrytt?

    Er jeg for ung?

     

    Setter også pris på andre råd, tips og svar.

     

    Takk på forhånd :D

  8. Jeg er ei jente på 19 år som ønsker å fri til kjæresten min. Føler jeg er klar, og ønker å gjøre det spesielt. Jeg skal ikke fri før nærmere nyttår for tiden passer seg bedre da, og jeg vil planlegge litt.

     

    Trenger all den rådgivning, tips og råd jeg kan få.

     

    Hvordan kan jeg gjøre det?

    Må kvinnene gjøre det en spesiell dag i året eller er det litt oppskrytt?

    Er jeg for ung?

    Hvordan kan jeg forberede meg?

    Fungerer det på samme måte som nåt mannen frir?

    Hvilke "punkter" bør man ha vært gjennom i livet med denne personen før man tenker på frieri?

     

    Takker for alle svar jeg får!

  9. Skal inn i førstegangstjenesten i september (litt over en mnd til), og trenger råd, triks og rips før jeg skal inn.

     

    Noe jeg burde forberede meg på?

    Noen med litt erfaring som vil gi meg litt veiledning?

     

    Hvordan kan jeg øve meg på å bli bedre på 3000m og armhevinger?

    Trenger virkelig hjelp!

     

    Takk på forhånd. Jente, 19

  10. Når jeg sier jeg er skeptisk så tenker jeg usikkerhet, ingen forståelse eller forvirrelse. Jeg skal være mer presis og rett på. Innvandrere og utenlandske familier har gjerne andre kulturer og andre levemåter enn det vi nordmenn i Norge har. På denne måten blir vi skeptiske grunnet andre tro og levemåter, sant? Noen familier er oppvokst med å stjele, andre med å slå osv osv. Jeg sier ikke at alle utenlandske familier har det slik, noen har det sikkert helt fint. Noen har til og med integrert seg inn til Norge og i det norske samfunnet og blitt en del av oss som ikke tar skade. Men desverre er det slik at "utlendinger" flest lager mye bråk.

    Dette er et eksempel på det å være skeptisk til norske pakistanske mennesker.

     

    Dette med å ha et ekte hjerte for å si det slik.. tja, sikkert mye gode folk der ute men så kommer det igjen da. Tro, kultur og andre levemåter. Oppdratt annerledes osv. Det blir sett på i dagens samfunn at utledninger lager bare bråk, ikke noe mer enn det.

    Jeg er ingen rassist, men jeg har lov til å være skeptisk på mine prinsipper. Jeg har mine gode grunner, mne har ingenting imot andre kulturer, hudfarge osv. Er opptatt av likestilling og frihet, men jeg kan si det så enkelt som dette. Har sett og hørt mye dritt utledninger har gjort, og synes de ikke har rett til å trenge seg inn til Norge dersom de bare skal gjøre faenskap. Er det her for den gode sidens skyld? vell, velkommen til oss.

  11. Hei Superman83, skal gi deg et ærlig og godt svar på dette jeg som er jente selv.

     

    Jeg kan være ganske så skeptiske til f.eks. norske pakistanske gutter. Dette er ikke fordi jeg tror alle er drittsekker, men fordi jeg lever i et samfunn hvor "når en er sånn, er alle sånn". Jeg ønsker fortsatt å gi alle en sjanse fordi jeg tror ikke alle er slike drittsekker, noen har faktisk et godt hjerte. Men som sagt, skeptisk kommer jeg alltid til å være, men det er ikke personlig.

  12. Jeg skal ta restylane om ikke så lenge for å få mer fyldige lepper, her kommer spørsmålet mitt.

     

    Har du noen erfaringer å dele med meg?

     

    Var det vondt?

     

    Noe å tenke på i ettertid?

     

    Håper på hjelp fra både erfarne og uerfarne.

    :):):):):)

     

    ...Dette vet jeg så lite om at det er bare å fyr løs med alt.

  13. Det går ikke kompis, ingen er født med noe som helst. Er noen født som rassist? Som kristen? eller som mørkredd? Nei, vanskelig det ja. Alt kommer med tidene og det er noe hvert menneske finner ut av selv. Homofile er ikke født homofil men har senere funnet ut at jenter ikke er noe å bli tiltrukket av, skjønner? En kristen person tror på gud etter å ha forstått og fått et syn på livet? han/henne er ikke automatisk født troende. Du blir ikke født mørkredd, det er noe som har fått deg redd med tidene fordi du opplevde mørket og hadde en skummel og ekkel følelse av det når du først fikk se det.

    Enkelt og greit :wee:

×
×
  • Opprett ny...