Gå til innhold

Madts

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Madts

  1. Jeg er 30 år... Gamer så ofte sjansen byr seg. Har både stasjonær gaming rigg og bærbar som jeg tar med når jeg er på jobb. Når jeg er hjemme blir det somregel ikke tid til å game før ungene er lagt seg ( 7 & 3 år) men når de er lagt seg har jeg noen gode timer forran skjermen. Akkurat nå sitter jeg i Congo og er fast på hotell i 10 dager, og da er det helt fantastisk å game med min asus rog g750!

    Alder og barn er ingen hindring for å game..

     

     

    Edit : skrivefeil

    • Liker 3
  2. Du får selvfølgelig lydkort som er mer egnet til Gaming osv for en rimeligere penge.. Men dette lydkortet er beregnet for High End musikk rett fra kortet uten forsterker til hodetelefonene. Men bruker du bare normale hodetelefoner og digital ut, så kan det selvfølgelig være greit å spare seg noen hundrelapper... Men har du muligheten så er det et kort som følger deg i mange år! :)

  3. Har prøvd å kjøpe denne to ganger denne måneden. Begge gangene har jeg fått mail etter ca 10 dager med venting, at ordren er blitt kanselert da de ikke har harddisker inne lenger til den modellen... Tilslutt endte jeg opp med å kjøpe G750 fra Asus i stedet. Er synd de scorer så lavt på varelevering når det strengt tatt er et nisje prudukt.

×
×
  • Opprett ny...