Gå til innhold

Børvass

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Børvass

  1. Fokuser på ditt eget liv, og gjør det beste utav det.

    Du har sikkert mye annet godt å by på enn å være den perfekte elskeren som mange sjøl hevder å være.

    Samfunnet vårt består mer og mer av konkurranse, med haugevis av vinnere.

    Du er vinner på noen områder, og ender på andreplass på andre ting :)

  2. Med mitt akk så åpne sinn syns jeg i 2018 at vi er på vei til å gi mer og mer pokkern i kategorier og båser. Selvsagt er det fortsatt folk som lever av å plassere andre der de mener de skal være, men ofte er det motsatte greia: folk bryr seg ikke. I alle fall mindre og mindre, og bra er det! Sammen med de hyggelige og fleipende kollegaene kan jeg kommentere ei gutterompe, og få morsomme tilsvar. Noen er enige, andre mindre enige, men ingen vrir diskusjonen over på legning. Dette er bare en morsom greie :)

     

    Til det TS tar opp, kan jeg bidra med følgende: Jeg fant et bilde av en kompis på nettet, der han åpenbart delte lepper med en annen mann. Dette overraska meg; jeg syntes det var snålt og jeg visste jo at fyren var helt hetero. Dette nevnte jeg for et par yngre kompiser, og jeg sa hvordan jeg reagerte. Den ene fortalte at han og hans kompiser pleier å kline i fylla. Det er nærmest helt vanlig, men bare i fylla.  Den andre hadde prøvd å kline med en kompis et par ganger, også det i fylla. Han syntes det var "rart" men ikke feil. Ikke noe han skamma seg over.

    Sjøl har jeg aldri prøvd, ei heller sett sånt irl. Det ville virka veldig spesielt på meg, men jeg ville vært blant dem som stilte meg fullstendig likegyldig til gutteklining. I alle fall på en fest eller i lystig lag!  :fun:

  3. Håpløst vanskelig å finne korrekt plassering for tråden, tilgi meg om jeg er på feil planet :)

     

    Anyways: Har sendt vedlegg (bilder, skjermdump, dokumenter osv) før, men det er håpløst å få til nå. Aner ikke hva jeg gjør feil, men får det ikke til :(

    Jeg kan jo klikke "legg ved fra datamaskin", men ingen ting skjer....

     

    Noen tips??

  4.  

     

    Jeg er en "Grower". I slapp tilstand liggern på rundt 5,5cm. Kampklar ligger den på rundt 17, som er rimelig nært en tredobling av lengden i allefall. Bredden dobler seg omtrent forøvrig.

    Litt småfestlig med denne økninga, mange som ikke tror på denne prosentvise justeringa. Om en typisk grower med 12-15 cm skulle tredobles... Stakkaren ville jo aldri få seg, damene ville rømme til skogs straks de fikk øye på batongen! Forøvrig er det jo et urgammelt "problem" for både shower og grower - folk med mye i slapp tilstand plages ofte med å skjule monsteret til daglig, i jeans og shorts. Growere får frysninger bare ved tanken på fellesdusj o.l. Uendelig og festlig tema!

     

    Jeg kaller det concealed carry.

     

    Jeg får ikke frysninger av tanken på fellesdusj, kan få frysninger av fellesdusjen, men det er vist det er kaldt vann der. De gangene jeg befinner meg i en fellesdusj er jeg ikke der for å vise frem noe uansett...med mindre jeg skulle en vakker dag befinne meg i en fellesdusj med ti sprengkåte victorias secret modeller. :green:

     

    Vi er således minst to som ikke oppsøker fellesdusjer for å vise frem noe, enig med du. Men så har du jo disse i hine enden, som har fått utdelt disse showerne, og som nettopp ikke legger skjul på hva de har. Da er det lett å ønske seg at annet sted. Om du skjønner. :hm:

  5. Jeg er en "Grower". I slapp tilstand liggern på rundt 5,5cm. Kampklar ligger den på rundt 17, som er rimelig nært en tredobling av lengden i allefall. Bredden dobler seg omtrent forøvrig.

    Litt småfestlig med denne økninga, mange som ikke tror på denne prosentvise justeringa. Om en typisk grower med 12-15 cm skulle tredobles... Stakkaren ville jo aldri få seg, damene ville rømme til skogs straks de fikk øye på batongen! Forøvrig er det jo et urgammelt "problem" for både shower og grower - folk med mye i slapp tilstand plages ofte med å skjule monsteret til daglig, i jeans og shorts. Growere får frysninger bare ved tanken på fellesdusj o.l. Uendelig og festlig tema!

  6. Veit ikke riktig om teamet har vært oppe tidligere, men prøver her anyway.

    I 2017 takker som kjent FM-senderne for seg, og digitale mottakere må være på plass i de tusen hjem. Bortsett fra dem som sverger til sine gamle krystallapparater og anskaffer adaptere for å fortsatt kunne benytte sine gamle FM-mottakere, vil det bli millioner av apparater til overs fra dette året. Er det noen planer for hva disse kan brukes til og hvor? Noen som har tenkt på dette? Er det andre land som ikke vil digitalisere med det første, og som kan være interessert i pent brukte radioer fra Norge? Om ikke, vil det jo flyte av fullt brukbare radioer hos miljøselskapene de neste årene. Sløseri?

  7. Det finnes jo mye fint i f.eks latex, som passer noenlunde på drainrøret. Driver man med slike ting i senga, er det jo ganske praktisk å tømme seg i hylsteret og frakte fløten fra kammerset til nærmeste dass på den måten. Har gjort dette selv i ganske mange år nå, og har bare positive erfaringer med metoden. Reinslig og hygienisk, lettvint og billig. Sengetøyet får ingen flekker og lukter ikke :)

  8. Det var da voldsomt til videverdigheter! Engangshøvel, brukes seff kun en gang. Rikelig med gel eller skum. La dusjhodet ligge i dusjkaret slik at du kan skylle høvelen og skylle ned hårene etterhvert. Og til dere som sitter fast i 70-tallet, og lurer på hvorfor man skal gjøre dette: Hvorfor ikke?!

  9. "Jojo-testikler". Visstnok først og fremst et fenomen hos spedbarn(!), men Gud skal vite at det har ramlet noe vann i havet siden jeg var spedbarn. Kjenner meg veldig igjen i beskrivelsene, men opplever det som noe mer ubehagelig enn de ovenfor. Forklaringa jeg fikk fra medisinsk hold var som følger: Hele balleriet blir dannet inne i buken/lyskområdet -ish. Når man som foster skal begynne å anordne utstyr og underhus, blir nøttene ført ned gjennom hver sin åpning frem til de er plassert nede i ballene. Disse åpningene forsvinner ikke hos alle, og det er dette som resulterer i at vi av og til opplever at den ene eller begge tar seg en tur tilbake. Hos meg er fenomenet som regel verst når jeg fryser på beina og/eller lårene. Det er ikke alltid det nytter å gni nøtta tilbake, og dette er ytterst ubehagelig!

    Min medisinske kilde fortalte at et kirurgisk inngrep er fullt mulig hos dem som føler plager ved jojo-testikler. Jeg vurderer dette fortløpende. :hmm:

  10. TS her. Denne tråden sporet tydeligvis av i sin spede barndom ser jeg. Til dere som mener jeg bør kjøpe sex, sier jeg bare glem det. Å vite at man er så uattraktiv at man ikke kan få noen til å gjøre verdens mest naturlige ting med en, uten betaling, gir ikke akkurat et selvtillitsboost....

     

    Dette handler om mer enn å bare "få seg noe". Det handler om kjærlighet, kyssing, sex, samvær, etc. Av en eller annen grunn er jeg ufrivillig fritatt fra alt dette.

     

    Det andre paradokset er at jeg er veldig moden for alderen. Personlighetsmessig blir jeg tatt for å være nærmere 30 enn 20. Sjeggveksten min bidrar også til dette. Dette skaper et problem: Jenter som liker modne menn snur i døren når de hører at jeg er en 91-modell. Når jeg er 26-ish vil jeg være aktuell for slike jenter, men det betyr samtidig fem år til som jomfru, 5 år til som ukysset, 5 år til uten å ha opplevd kjærlighet. Så fremtiden ser ikke direkte lys ut for å si det sånn, verken for meg eller for selvbildet mitt.

    Anonym poster: 42756890cb4d620584911fb8b4a9211a

    Hei du!

    Går det an å spørre hvordan det har gått med deg?

  11. Må fjerne 4 visdomstenner, og de måtte opereres ut, gleder meg ikke.

    Tok alle 4 stort sett på løpende bånd. Nokså kompliserte saker i underkjeven, ble meislet ut en av gangen på sykehuset. Proffe folk, "ingen-smerte-garanti" fra senior-tannlegen, så var det bare å sette i gang. Tatt i betraktning inngrepene det tross alt var, hadde jeg svært lite ubehag. Opplevde hele greia som ytterst positivt, det ble god plass baki der og alternativet, ved å la dritten stå der og råtne...ellers takk!

    Selvsagt mange ulike måter folk reagerer på, som vi ser over, men går det som det har gjort for meg og for snittet, har du ikke så mye å bekymre deg for.

    Lykke til!

  12. Jada. Dette er tidenes bumpert, men jeg har lest gjennom alle kommentarene og tenker litt på hvordan dette temaet arter seg i dag. Mange gode innlegg og eksempler på hvordan folk har opplevd både det naturlige med å være naken med andre og hysteriet rundt det motsatte. Har ting utviklet seg siden 2007, og i tilfelle i hvilken retning? Hva lærer folk om slike ting i dag og hvilke holdninger råder rundt om i landet?

    Selv har jeg dype arr etter barneskolen som jeg aldri kommer over. Det mest naturlige for meg var å ikke dusje i alle år senere, noe jeg skammer meg over i dag, etpar titalls år etter. Skulle gjerne dratt tilbake i tid og skamfert foreldrene til dem som hadde slik glede av å studere andre i dusjen, samt kringkaste for hele skolen hva de observerte!

×
×
  • Opprett ny...