Gå til innhold

H3ct0rKernen

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av H3ct0rKernen

  1. Hei, vet ikke om det er riktig plass og poste men la gå.



    Når jeg åpner et spill så blir alle vinduene jeg har på primary skjermen "dratt" bort til second skjermen. Dette skjer bare når jeg har et spill oppe, så hvis jeg skal ha facebook på secondary skjermen mens jeg spiller så blir liksom halve facebook dratt bort av skjermen, så da viser liskom halve vinduet.



    Vanskelig å forklare, vanskelig å ta screenshot av det også.


  2. Hei, vet ikke om det er riktig plass og poste men la gå.

     

    Når jeg åpner et spill så blir alle vinduene jeg har på primary skjermen "dratt" bort til second skjermen. Dette skjer bare når jeg har et spill oppe, så hvis jeg skal ha facebook på secondary skjermen mens jeg spiller så blir liksom halve facebook dratt bort av skjermen, så da viser liskom halve vinduet.

     

    Vanskelig å forklare, vanskelig å ta screenshot av det også.

  3. Hva med Hong Kong da du? Den er jo lett den mest interessante kolonien britene hadde, og den om var lengst unna moderlandet. Anbefaler boken Hong Kong av Jan Morris (utgitt sent åttitall eller tidlig nittitall) for informasjon om stedet før og etter. I tillegg er jo stedet umåtelig fascinerende den dag i dag, så her er det mye å skrive om evt. presentere om.

    Takk for svar, sendte en mail til læreren min. Fikk et par tips da, ellers takk.

  4. Dette har holdt på i flere uker, har ikke brydd meg før nå.

    Prøv å slå av AA. Hvilken driver (versjon) og hvilken oppløsning spiller du på?

    Nå har jeg det av: http://puu.sh/8FLAn.jpg.

     

    1920x1080

     

    Crosshair og HUD er helt forsvonnet etter jeg skrudde av AA, hva er det for noe?

  5.  

     

    Takker for svar, jeg kjøpte heller Xsplit Gamecaster. Den gjør alt automatisk, veldig bra program.

    Etter min mening er det bedre å gjøre sånne ting selv.

    Men jeg har ingen peiling på streaming etc siden jeg er nybegynner. Derfor er det like greit å ha alt automatisk. Ingen lag og god kvalitet på streamen. 10/10

  6. Vet ikke om det er rette plass og poste dette men la gå.

    Jeg har en ganske decent setupog internett men fortsatt så lagger det når jeg gamer. Det lagger ikke på selve streamen men det lagger for meg. De som ser streamen ser ikke at det lagger så jeg antar at det er noe med mine innstillinger. Jeg bruker OBS ( Open Brodcaster Software) som streaming software. Legger til screenshots av innstillingene.

    OBS settings: http://puu.sh/78N7e.png , http://puu.sh/78NBe.png , http://puu.sh/78NBI.png
    Internett: http://puu.sh/78Nas.jpg

    Specks:
    GTX 680
    i5 3,2 Ghz
    16 GB ram

    Noen som vet om hvilke settings jeg bør bruke for å få mindre lag?

  7. Som sagt jeg har ikke peiling på platespillere, og 2/3 deler av de 3 setningene forstod jeg ikke. Tror du jeg bare poster en thread med en gang uten at jeg gjør en research for meg selv, der tror du feil. Jeg leste beskrivelsen mer en 1 gang, jeg gikk på deal.no å leste beskrivelsen der, googlet opp manualen og fant youtube video. Men jeg fikk framdeles ikke svar på det jeg ville ha svar på. Så ikke kom her å påstå at jeg ikke leste de 3 setningene.

     

    Tror den platespilleren er ødelagt ellerno.

  8. Nettopp. Den er ikke så galen. Men den er ikke spesielt bra heller. Uansett så kommer mye an på resten av kjeden også. Hvis du bare skal koble den til et par 250-kroners Logitech-høyttalere så spiller det liten rolle.

    Vel, skal koble den til en dock vi har i stuen. iPhone dock, ikke en 250 kroners dock men en litt dyrere en. Men eg tror jeg går for den, det var så stor pris hopp mellom platespillerne.

  9. Den "Uff"en symboliserte at du var veldig lat.

     

    Var det ironi eller, på koss måte er jeg lat?

    Billige PC-høyttalere har som du sier ofte en fastmontert jack-plugg. Du får overgang fra RCA til jack så det er ikke noe problem.

    attachicon.gifCABLE-Audio-Y-Splitter-2-RCA-Male-to-1-3-5mm-Female-Cwholesale.jpg

     

    Edit: Platespilleren har selvfølgelig ingen AUX-inngang. Den har derimot AUX-utgang.

     

    Edit 2: Hvis han allerede har en platespiller er det sansynlig at den er like god eller bedre enn den du linker til. Mest sansynlig bedre.

    Hva er det som er så dårlig med den jeg linker?

  10. Typiske PC høytalere har jo ikke uttaksbar AUX kabel. Den er sitter liksom fast i høytalerne, på platespilleren er det ikke AUX inngang. Men hvis eg kjøper en RCA til AUX kabel kan han helt sikker koble den til en iPhone docking han har, som har helt grei lyd.

    Så lenge han kan spille av plater med grei kvalitet så er han fornøyd. I skrivende stund så greier han seg med en platespiller fra begynnelsen av 2000 tallet. Er det den du linket som har reimdrift eller den jeg skal kjøpe?

×
×
  • Opprett ny...