Gå til innhold

Orpheo

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Orpheo

  1. Denne, sammen med en god backup-løsning (lokalt og online, f.eks jotta) kan være en god løsning?

     

    Definitivt!

     

    Funksjonen er veldig ny, og mange bedrifter har enda ikke tatt i bruk Windows Server 2012 R2. Jeg antar funksjonen kommer å bli veldig populær mot slutten av 2014, og nærmest sette en ny standard for slike bedriftsløsninger.

     

    For de som har lyst å begynne å leke med dette nå, så er det en kjapp guide her:

     

    http://stealthpuppy.com/a-quick-look-at-work-folders-in-windows-server-2012-r2/

    • Liker 1
  2. Hei!

     

    Du kan sjekke opp Microsoft sin løsning, Work Folders. Dette er akkurat det samme som dropbox og lignende tjenester, men her lagres alt på din server. Hvis du kjøper en enkel server, deretter et NAS som helst kjører speiling (RAID 1), så har du kommet langt.

     

    http://www.istartedsomething.com/20130917/windows-8-1-work-folders-the-free-self-hosted-dropbox-for-enterprise-built-into-windows/

    • Liker 1
  3. Om det blir sendt idag kommer den fort nok frem til Oslo, problemet er fra Oslo til Brønnøysund der jeg befinner meg. :huh:

     

    Ah.. da blir det hakke værre.. Noen som vet når posten tar juleferie? Er den i Oslo i løpet av i morgen, så er det fortsatt muligheter antar jeg. Maks 2-3 døgn fra Oslo?

  4. Supportpoint er enkelt å bruke. Når brukeren sender inn en sak til [email protected], får jeg saken rett inn på Utildelte hendelser. Vi er flere som jobber på support her, så vi plukker saker fra denne gruppen. Jeg jobber i en supportavdeling for en større bedrift (70+ lokasjoner, flere tusen brukere og klienter) og vi er 8 personer på denne avdelingen

     

    Det som er et stort pluss (vi har over 30000 hendelser løst) er søkemotoren. Denne gjør akkurat som du ønsker + litt til. Du kan søke på kategorier, brukere, eller bare skrive i søkefeltet "Outlook henger seg". Vi kan da dra fram eldre saker, og se hvordan vi løste dette.

     

    På presentasjonen ble vi fortalt at Komplett, Get og nesten en tredjedel av Norges kommuner bruker dette. Er mange fler, men er disse jeg husker her og nå.

     

    Antall saker vi har fått inn har økt en god del i det siste, men vi har alltid hatt god kontroll pga dette programmet.

  5. Mulig jeg tar feil, men tror ikke Play:3 er egnet for våtrom. Tror jeg ville anbefalt deg å flytte dn til stua og kjøpe en til Play:3 der, og heller en Play:1 til badrommet. Prisforskjellen er ikke så stor mellom de, at jeg tror det knekker budsjettet, men det vet bare du.

     

    Om jeg tar feil, så oppdater meg gjerne...

     

    ;-)

     

    @ATW - du kan nok få til synk mot spillelister, slik at du kan spille akkurat samme musikken i alle rom, eller samme i noen rom, og noe annet i noen av de andre rommene, men om det blir billigere og/eller (langt) bedre utenom Sonos vet jeg ikke, men det er en god del mer tuning, og kanskje mere HW som må til. Men om du får det samme på video-avspilling, så blir det straks veldig mer interessant. I tilfelle hadde det vært gøy med en demo av oppsettet ditt. ;-)

     

    Men ellers er vel Sonos overlegen i enkeltheten, og som flere påpeker, med connect:amp så kan du fremdeles sette utstyret et sted, og bygge inn høyttalerne i veggen. Det jeg savner, utenom video, er mulighet til å koble til flere enheter til en Sonos-enhet. Der er det veldig forskjell på hva som støttes.

     

    Helt riktig ang. våtrom, men bade mitt er litt spesielt! Der den står nå så er det ingen fare for dette :)

×
×
  • Opprett ny...