Gå til innhold

Morten Refurb

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morten Refurb

  1. Neppe noe problem. PCer er generellt sett laget ganske sonefrie i seg selv. Det er evt. laderen du må tenke på. Ellers er det bare settings i OSet. Tastaturet er selvfølelig et unntak i forhold til ÆØÅ.

     

    Det jeg ville tenk litt over er at du får så og si ingen garanti på denne måten. i værste tilfelle kan de kreve at du sender den til US igjen om det ikke er garanti som gir deg reparasjonmuligheter et sted i EU også.

     

    I tillegg mister du reklamasjonsretten på 5 år som norge gir - så når du kjøper fra utlandet på denne måten så er det litt en gamble på at ikke det skjer noe galt med maskinen. Vanligvis går det jo greit - men du kan også gå på en smell dersom maskinen feiler etter et par måneder f.eks. og garantimulighetene viser seg å være veldig upraktiske.

     

    -Stigma

    Jeg har kjøpt en Macbook Air i Chicago, og fikset tastaturet for 5 USD med en pakke klistremerker med de riktige tall og bokstaver. Det fungerer fint etter 2 år nå :)

    51Mtz4sQZnL._SX300_.jpg

  2. Men sånn generelt, er det best å la laderen stå i mesteparten av tiden, eller bruke den mest på batteri? Hva sliter mest? konstant strømtilførsel hele dagen (koblet ut om natten) eller lade opp for så å koble fra strømtilførsel frem til batteriet er nesten utladet igjen?

    Det varierer, noen PC kjører utenom batteri når du har satt til strømtilførsel og da er det lurt å bruke strømtilførsel så mye som mulig. Hvilken maskin bruker du?

×
×
  • Opprett ny...