Gå til innhold

CrabHabit

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CrabHabit

  1. rØrern skrev:

    De kan polere "dritten" så mye de vil, det lukter fortsatt.

    Deres spillmotor er så utdatert at det skulle vært byttet ut før de laget Starfield, dessverre valgte de å beholde den og vi kan alle se resultatet. Creation Engine var såvidt bra nok for Fallout, og alle bugs det medførte (lenge før dette spillet også), og så valgte de utrolig nok å bruke sine samme utviklere igjen for å skape Creation Engine 2, basert på den samme koding, og for å være ærlig så må noe være riktig galt i Bethesda leiren for å tørre å gi disse folka en ny sjanse....... Vi ser hva resultatet er og forblir.... Kunne vært så mye bedre, men de valgte til syvende og sist å levere middels til dårlig kvalitet.

    CDPR valgte også å gå stort med Cyberpunk 2077 med deres søppelhaug av en spillmotor, som de kort tid etter valgte å skrote ovenfor Unreal Engine. De støtte på samme problemet her, de kan polere "dritten" sin de også, men grunnlaget er så dårlig når det kommer til mekanikk og det å tilføye ting, der RED-engine faller i ned i sitt eget avløp og bader i kloakk, som også var en elendig utvikler jobb og dårlig koding.

    Witcher 3 var siste skrik og hadde sine mildt sagt nedturer grunnet elendig spillmotor, men de klarte å berge det spillet hvor det er et godt spill. Så tok de er godt valg og skrotet RED-engine, så man kan si folka i CDPR leiren er smartere enn Bethesda leiren.

    Du virker å ha usedvanlig unik og verdifull innsikt i spill motorer og hvordan både drive et stort selskap og produsere spill i storskala. Her vil jeg anbefalt å søkt jobb som toppleder i ett av selskapene du nevner selv. Må jo være uvurderlig for de å ansette et så opplyst menneske
    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  2. Grimbeorn skrev:
    Soles skrev:

    Enda et "Early Access" spill som er hypet. Gi det ett par måneder, playerbasen går ned og så kommer det season pass etterhvert. Dette spillet virker mer som copy&paste fra ARK, Fortnite mix av Pokemon. Jeg har lært fra tidligere å ikke støtte "Early Access" spill. Gi det heller ut for full release og slutt med melking fra spillere.

    Sånn som Baldurs Gate 3 mener du.
    Baldur's Gate 3 melka vel early access like mye som andre spill. Hva mener du?
  3. Guybrush 3pwood skrev:
    KimOlsen87 skrev (19 minutter siden):
    Gunfreak skrev (2 timer siden):

    Eneste gode Bethesda spill gjør er eventyr lysten.

    Den fjerna de helt fra Starfield.

    Jeg spilte bare 10 timer og allerde da hadde jeg fått gjentagende quests fra random folk på planeter.

    Hjelp med til romskipet mitt, fikk jeg 3 ganger på 10 timer og, help noen er borte i en hule fikk jeg 2 ganger på første 5 timene jeg spilte 

    da har du neimmen ikke prøvd mye. har over 440 timer, og fortsatt er det noe nytt som skjer. git gud!

    Du er en av de få 🤣

    Din mening er viktig
×
×
  • Opprett ny...