Gå til innhold

Frank Larsen

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frank Larsen

  1. 450 euro er ca. 4500 kroner med dagens kurs, så jo, relativt lik pris, men det er 4500 kroner før du betaler 1125 kroner i mva og 341 kroner i fortollingsgebyr så totalprisen blir jo 5960 kroner, nesten 1800 kroner mer enn denne. Dette er eksludert prisen for frakt som også inngår i beløpet på hvor mye toll du må betale. Jeg har ikke inkludert dette fordi nettstedet ikke sender til Norge og det blir derfor ikke mulig å sammenlikne totalprisen.

    450 er inkludert mva, så hvis den skulle sendes til Norge ville den bli trukket fra først, før lagt på i norge. Men de sender kun til EU enn så lenge. Man må kjøpe lader i tillegg hvis man trenger. 

  2. Hoho, fra digital trends:

     

    "Apple’s new iPads are hardly new at all. Don’t waste your money..

     

    It’s impossible to get excited about these new iPads because they aren’t exciting, and Apple knows that.

     

    ..It shrinks down the bezels and squeezes maximum screen into its devices. Then it goes back on all this and asks us to buy a four-year-old design."

     

    Hvis noen vil kjøpe et produkt som "bare fungerer" kom med bud på min gamle pad som har 5 sek forsinkelse på hvert tastetrykk :)

    • Liker 1
  3. Nokia 7 plus siden den kom ut.

    Hadde problemer med mms i begynnelsen, Telia nett, de hadde ikke noen måte å fikse det på. Plutselig fungerte det en dag etter noen måneder. Litt problematisk i minus 12 og vind, skrur seg av.

    Ingen andre problemer, har hørt om wifi problemer, men ikke opplevde det. rask og god, ting flyter godt. Har 50 faner oppe og det går bra ;)

  4. Åhåå så mye klaging! Tenkt om dere bare hadde fiksa det med en gang? Istedenfor å gnåle i år for år. Dab til dab+ var noe dritt, men sånn gikk det nå. Og hakking istedenfor skurring er irriterende. Men så er lyden bedre mesteparten av tiden, og hakkingen er kun i grisgrente strøk hvor jeg også har problemer med telefondekning.

     

    Ny ford kassebil med haifinne har bedre mottak enn den i frontruta på privatbilen. Så jeg kan ihvertfall slutte å klage på dårlig dekning. Kanskje er det mange av dere gnålere over dårlig dekning som kunne trengt en ny/bedre plassert antenne.

     

    Stå på. Snart er fm ferdig..

    • Liker 1
  5.  

    Dette har jeg hatt med mitt Chromecast audio oppsett lenge :) (og var mye av grunnen til at jeg ikke gikk for de latterlig overprisede Sonos høyttalerne).

     

    Chromecast og de fleste Sonosproduktener er jo ikke sammenliknbar. Chromecast fordrer at man har forsterker, høyttalere osv allerede. Og så er jo Sonosproduktene hakket freshere og brukeropplevelsen bedre..

    Brukeropplevelsen er nå ganske lik synes nå jeg.

    "Alle" som har kjøpt sonos, hadde vel et anlegg før. Men sonos var først når det kom til skikkelig multiroom trådlåst. Hadde chromecast vært tilgjengelig for 5 år siden, tror jeg ikke sonos hadde casha in i de mengder de har gjort gitt,

  6.  

     

     

     

    Flaut

     

    Hvorfor? Det ville vel vært flauere å lansere et uferdig produkt.

     

    Var det ikke nettopp det Apple gjorde i september?

     

    Med hva da?

     

    Med AirPods.

     

    Sitat herfra: http://www.apple.com/no/pr/library/2016/09/07Apple-Reinvents-the-Wireless-Headphone-with-AirPods.html

    "SAN FRANCISCO – 7. september 2016 – I dag lanserte Apple AirPods; nyskapende trådløse øretelefoner som, ved hjelp av avansert teknologi, lar oss høre på musikk, ha telefonsamtaler, se TV-programmer og filmer, spille spill og snakke med Siri på en helt ny trådløs måte."

     

    Nå vet vi at produktet er uferdig, i og med at det er forsinket ut på markedet, og at det ble lansert 7. september.

    Ifølge din definisjon er dette flaut for Apple.

     

    Og med: Bokhe programvaren var ikke klar, portrett modus tydligvis. effed i 7plus. 32gb er vesentlig treigere enn de andre.

    • Liker 1
  7.  

    Som plaster på såret for at de ditcha jack plug helt uten grunn, skulle disse fulgt med

     

    Apple mente nok at de EarPoddene med Lightning-plugg som følger med er plaster godt nok.

    (De kan kun brukes på iPhone/iPad(?)/iPod(?), men so what.)

     

    ok. visste ikke det. Ja da trenger du vel en adapter til for å bruke de på andre ting..haha. Neida. De er jo ubehagelige som få, så de brukes vel ikke så mye uansett her i gården. 

    Men det var så mye hype rundt de øreplugga, så regna med at de fulgte med. Premium pris, bør jo bety premium tilbehør. Men selvfølgelig, hos apple, så må du betale ekstra for det som vanlig. (joda, du må det nok hos andre også, men sony pleier å ha gode kombos ihvertfall)

    • Liker 1
  8. Mopeta:: Hvis du har lyst på et deksel, prøv internett! Ebay, alixpress osv, deksler i massevis, og til overkommelig pris.

    Hvis du har mail som fyller opp lagringen virker det litt rart, om det ikke er massevis av tunge vedlegg som også lagres. En del fotoprogrammer osv lagrer bildene sine på mobilens sd og ikke det eksterne, og blir ikke flyttet over sammen med de vanlige , kanskje sjekke det ut?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...