Gå til innhold

oslo_jente

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oslo_jente

  1. Vi er jo omentrent en gjeng med nasjonalistiske indoktrinerte aristokrater med urinsyregikt av det høye animalske konsumet vi har.

     

    Det kommer nok enda flere føringer snart, bare vent å se, for noe annet er ikke bærekraftig. Det rører seg allerede ganske bra i media og industrien kjemper imot med nebb og klør. Cowspiracy på Netflix er jo en brukbar øyeåpner på mange plan. En norsk faktafilm som er laget om oppavlet industrimat er Smaken av hund. Den river virkelig ned en og annen illusjon om det bonderomantiske bildet som brukes i markedsføringen.

    Unnskyld meg, men dette MÅTTE jeg bare kommentere, selv om den er 2,5 år gammelt. Kalte du akkurat Cowspiracy en FAKTAFILM??? Selv veganere jeg kjenner, advarer folk mot å bruke den filmen som argumentasjon for noe som helst.Tvers igjennom uredelig, med svært mye feil og gale framstillinger. Forskerne det referes til i filmen kjenner seg heller ikke igjen i bruken av forskninga deres. Måtte bare skrive dette, kunne ikke la det stå uimotsagt at Cowspiracy er en god, faktabasert film... 

  2.  

    Fremdeles useriøst, fordi telia\telenor som er større har ingen begrensinger hvordan man bruker dataen, kjøper man 30 GB hos telia kan man kjøre 1000 speedtester er kunden som sløser pengene. Man blir ikke utestengt eller sagt opp av det får jeg bekreftet fra telia.

     

    Man må forholde seg til samme regelverket til andre levrandører.

    chilimobil leier fra telia, hvorfor skal da chilmobil da ha egne regler? Er vel ikke de som bestemmer. Står det i leiekontraken at de må si opp kunder som misbruker tjenesten dems? Eller er det fordi chilimobil ikke vil ta kostnaden av det?

     

    Normal bruk hvis du kun ser surfing og laste ned 10 apper per måned.

    Så burde 30 GB datapakke holde. Ser da ingen grunn å kjøpe 1 TB måneden.

    Andre leverandører leverer maks 15 eller 25 GB til samme pris som Chili leverer 1 TB for. Å påstå at Chili ikke holder seg til samme regelverk blir bare latterlig, rett og slett.

     

    Det er lov å bruke hodet. Chili leverer ikke samme produkt som alle andre. Produktet er helt unikt, og dermed kan du ikke kreve at de leverer det på samme måte som andre leverer sine ørsmå datakvoter på.

     

    Jeg skjønner rett og slett ikke hva du og andre prøver å oppnå ved å rakke ned på Chili. Ønsker dere å ødelegge for alle som er fornøyde med abonnementet? Jobber dere for en konkurrent som skjelver i buksene? Hva skjer egentlig? Hvorfor prøver dere å sabotere?

    Jeg har motsatt problem: jeg forstår ikke hva dere som forsvarer Chili driver med. Det blir litt som om man skal sette seg ned på kne og tilbe et uetisk selskap fordi de leverer "noe annet enn de andre". Gode kunder må også være kritiske. Her virker folk fullstendig villige til å sette alle prinsipper til side og blåse i alt som heter forretningsetikk og hva som er anstendig oppførsel hos et selskap, kun fordi de selv får det de trenger, og samtidig har de frekkhet nok til å kalle ANDRE egoister!

     

    Jeg har brukt et døgn på å forstå tankegangen til dem som forsvarer Chili, men det går rett og slett ikke, det er så fjernt fra all logikk.

    • Liker 8
  3. Her var det mange som tydeligvis er villige til å bli behandla som dritt av selskapene de er kunder hos... Det spiller ingen rolle hvor mye data han har brukt. Når han eventuelt når taket, sperres dataen fram til neste måned. Sånn fungerer det i alle abonnementer. Det er greit at Chili er misfornøyde med at kunder bruker mer enn de hadde håpa på for å tjene penger, men de burde de tenkt på før de lanserte dette tilbudet, at de som primært trekkes til det er folk som har behov for store menger data.

     

    Det er rett og slett sjokkerende og samtidig komisk å se hvor mange voksne mennesker som forsvarer råtten bedriftsvirksomhet, så lenge det ikke går utover DEM, og omtrent framstiller det som om Chili mobil er en form for veldedig organisasjon med mål om å endre mobilmarkedet. Deres mål er å tjene penger, det er også deres ansvar, ikke kundenes ansvar. Hvis du virkelig aksepterer at et selskap du er kunde hos holder på slik, sier det mer om din servile holdning til firmaene du handler hos. Du får krysse fingrene for at ingen utnytter denne naiviteten (mer enn de allerede har gjort med dette tilbudet).

    • Liker 5
  4.  

    Jeg ga deg et svar på dette på forrige side. Hva vi synes om Marius er irrelevant, og kvaliteten på tilbudet til Chili er irrelevant. Kritikken handler om hvordan de markedsfører produktet sitt.

     

    Jeg er hverken konkurrent eller forsmådd kunde. Det er bare et viktig prinsipp for meg, at uansett om folk gjør noe for å bevise et poeng, som Marius her, så betyr det ikke at de ikke HAR et poeng. Poenget hans var at Chili lover noe de ikke holder. Det virker å stemme. Så kan man godt mislike metoden hans eller mene at han går inn for å ødelegge, men det endrer ikke på det faktum at Chili slår ned på kunder med langt lavere bruk enn maxgrensa. Det mener jeg er uetisk. Jeg mener det er MER uetisk enn å "kødde" med et firma slik Marius har gjort, fordi Chili mobil er et privat, profittdrevet selskap og ikke en enkeltperson/privatperson.

     

    Vel hadde Marius gjort det redelig så hadde han bevist et poeng. Men som sagt har han innrømmet å med vilje å laste ned store filer for å få en reaksjon, noe som mest sannsynlig har brutt vilkårene. At han fikk Tek.no til å lure lesere som dere til å tru at Chili kastet han ut pga han bare har brukt så og så mye datamengde er noe annet.

    "Vel hadde Marius gjort det redelig så hadde han bevist et poeng. Men som sagt har han innrømmet å med vilje å laste ned store filer for å få en reaksjon." Hvordan skulle han gjort dette redelig? Du MÅ jo gjøre slikt som dette for å bevise poenget - at Chili mobils abonnement ikke holder det det lover.

    • Liker 2
  5.  

    Hos OneCall får du f. eks. et abo med 5 gb til 298 kroner. (Når du grensa, kan du f. eks. kjøpe 1 gb ekstra til 79 kroner, eller 3 gb ekstra tol 139 kroner). Du får 8 gb hos dem til 399 kroner. Ja, ChiliMobil er billig, men du finner operatører som er billigere om du uansett ikke bruker så mye.

    Hehe joda. Jeg satt det litt på spissen med å dra inn markedets dyreste for å poengtere at du sa 5-6 gp.

     

    Men jeg skjønner ikke hvorfor folk forsvarer en person som har innrømmet at han gjorde det for å "ødelegge".

     

    Eller andre er sure for de sier "fri bruk", men så får du kanskje bare lastet ned noen hundre gb. Som fortsatt er fryktelig mye bedre enn alt annet på markedet. 

     

    Eller prøve å trekke frem at dette tilbudet ikke er best for de som laster ned veldig lite. 

     

    Dette tilbudet er best for så mange. Og det gjør så godt å få noen til å ta dette første steget. Og jeg ser ingen andre enn konkurrentene som har noe å klage over.

    Jeg er hverken konkurrent eller forsmådd kunde. Det er bare et viktig prinsipp for meg, at uansett om folk gjør noe for å bevise et poeng, som Marius her, så betyr det ikke at de ikke HAR et poeng. Poenget hans var at Chili lover noe de ikke holder. Det virker å stemme. Så kan man godt mislike metoden hans eller mene at han går inn for å ødelegge, men det endrer ikke på det faktum at Chili slår ned på kunder med langt lavere bruk enn maxgrensa. Det mener jeg er uetisk. Jeg mener det er MER uetisk enn å "kødde" med et firma slik Marius har gjort, fordi Chili mobil er et privat, profittdrevet selskap og ikke en enkeltperson/privatperson.

    • Liker 6
  6.  

     

    Chili selger et abonnement med en kvote på 1TB. Med et vilkår at det ikke er lov med hospot, greit nok. Men kvoten er åpenbart ikke 1TB som denne saken viser, denne kunden bryter ikke med vilkårene, men blir likevel kastet ut, fordi han har brutt den interne grensen for hva Chili kan leve med. Jeg tror 

     

     

     

    Hva med disse punktene som står i vilkårene, mener du ingen av disse er brutt?

     

     

    1. Bruker Tjenestene i strid med Avtalen, lov, offentlige vedtak, dom etc.

    2. Misbruker eller skaper forstyrrelser i kommunikasjonsnettet eller overfor andre abonnenter, f.eks. gjennom massekommunikasjon (spam), eller gjennom å skape trusler mot sikkerhet og helse.

    3. Krenker tredjemanns rettigheter, f.eks. ved bruk av webspidere.

    4. Benytter Tjenestene på en måte som belaster kapasiteten i mobilnettet utover en normal bruk.

    5. Tilknytter, endrer, gjør inngrep eller tilføyelser i utstyret, herunder konfigurasjon, uten Chili Mobils skriftlige forhåndssamtykke.

    6. Videreselger, leier ut kapasitet, eller på annen måte tilbyr Tjenestene til tredjepart, f.eks. ved etablering av IP telefoniløsninger eller datatjenester basert på Tjenestene.

    7. Volder økonomisk tap eller skade for tredjemann eller Chili Mobil.

    8. Oppgir feil eller mangelfull kundeinformasjon.

    9. Har et overforbruk av tjenestene som ikke tilsvarer normalt forbruk av tjenestene. 

     

    Jeg syntes opp mot 3 av disse kan brukes for å begrunne misbruket til Marius.

    Hvordan defineres "normal bruk"? Hadde han brukt 500 gb på en uke, altså halvparten, kunne man kanskje reagert (jeg mener at det uansett ikke er deres sak, abonnementet sperres jo ut måneden når han når grensa). Han har brukt 100-200 gb, altså 10-20 prosent av det som er maxgrensa. Det er kun fire uker i en måned, så hadde han brukt tilsvarende hver uke, hadde han maksimalt kommet opp i 800 gb (kanskje så langt ned som 400-500 gb). Som altså er 200 gb under det de har satt som bruksgrense. Da høres det merkelig ut at det er over normal / forventet bruk.

    • Liker 2
  7.  

    Saken er at de ønsker at kunder skal tenke slik som deg, og ikke innse at de har blitt "lurt" til å ta i bruk dette "utrolige tilbudet" ved å betale mer enn det de egentlig trenger, om de kanskje reelt sett bruker f. eks. 5 eller 6 gb i måneden. De har lansert et tilbud som virker så utrolig mye bedre enn alt annet, at folk ikke ser nærmere på det. Når noe er for godt til å være sant, er det som oftest det.

    Du sier de er lurt om de bruker 5-6 gb i måneden med dette tilbudet? 5 gb per måned hos telenor koster 399 kr.

    Hos OneCall får du f. eks. et abo med 5 gb til 298 kroner. (Når du grensa, kan du f. eks. kjøpe 1 gb ekstra til 79 kroner, eller 3 gb ekstra tol 139 kroner). Du får 8 gb hos dem til 399 kroner. Ja, ChiliMobil er billig, men du finner operatører som er billigere om du uansett ikke bruker så mye.

  8.  

    Syns for øvrig det er komisk at mange her, som høres ut som erkeegoister når de sier "Dette abonnementet funker for MEG, så da driter jeg i om de behandler deg dårlig" mener Marius Sund her er egoistisk.

    Okay se saken enkelt og greit:

     

    1) Chili har lansert et helt utrolig tilbud sammenlignet med alt annet på det norske markedet.

    2) Noen lager forum poster og oppfordrer til å prøve å ødelegge dette tilbudet ved å laste ned 100 gb tullefiler for deretter å få kontakter til å lage sverteartikler. 

     

    Da har vi 2 sider av saken. Den ene vil at dette supertilbudet skal overleve. Og den andre siden vil at dette super tilbudet skal dø. At det her tilfeldigvis var en ansatt av Telenor som er en hovedkonkurrent har ikke noe å si.  

    Saken er at de ønsker at kunder skal tenke slik som deg, og ikke innse at de har blitt "lurt" til å ta i bruk dette "utrolige tilbudet" ved å betale mer enn det de egentlig trenger, om de kanskje reelt sett bruker f. eks. 5 eller 6 gb i måneden. De har lansert et tilbud som virker så utrolig mye bedre enn alt annet, at folk ikke ser nærmere på det. Når noe er for godt til å være sant, er det som oftest det.

    • Liker 1
  9.  

    Den siste idioten er ennå ikke født... her var det mange som roper hurra for ekstremt uetisk og suspekt forretningsdrift. Å si at "det er ikke MENINGA at du skal bruke 1000 GB" når abonnementet lover fri data opp til 1000 gb, er bullshit. Det blir som å si at selv om du betaler for Netflix hver måned, som betyr ubegrensa streaming, kan Netflix kaste deg ut om du ser på serier 24 timer i døgnet.

     

    Dette er en prinsippsak. At det ikke er noe problem for DEG at du ikke kan nå helt opp til 1000 GB, betyr ikke at det er et PROBLEM, når det er det Chili lover. Nå driver de villedende markedsføring.

     

    Jeg skriver nå en klage til Forbrukertilsynet, og ber andre gjøre det samme.

     

    så flott... har alltid hatt fordommer mot byfolk. du bekrefter at et stemmer på en prikk.

    OK. Fint for deg at du får dine fordommer bekreftet.

     

    Hvis du virkelig mener dette er helt greit, anbefaler jeg deg å aldri kjøpe bil eller gjøre andre store investeringer. Å lyve litt til forbruker er jo ikke så farlig, så lenge det bare går utover NOEN. Du får håpe den noen ikke er deg :)

     

    Ellers tviler jeg på at tek.no har noen agenda mot dette abonnementet, da de tidligere har kåra det til 2018s beste mobilabonnement.

    • Liker 6
  10. Sitat fra Chilimobil.no

     

    17. Særlige vilkår for Chili Fri Data Chili Fri Data er et mobiltelefonabonnement til bruk på Kundens egen mobiltelefon.

     

    a) Det er ikke tillatt å benytte Chili Fri Data til nettverksdeling med andre enheter enn Kundens mobiltelefon.

     

    b) Det er ikke tillat for maskin til maskin kommunikasjon. For å hindre misbruk for Chili Fri Data er det en begrensning på fri bruk av data i Norge på 1000 GB per måned. I tillegg til dette er det en begrensning på 12 GB per måned som kan benyttes i EU/EØS. Overforbruk utover disse grensene for Chili Fri Data belastes Kunden med løpende pris per MB. Dersom Kundens dataforbruk etter Chilimobils skjønn indikerer at Kunden misbruker betingelsene i punkt a og b overfor, og det ikke bringes til opphør umiddelbart efter Chili Mobils påtale via sms, har Chili Mobil rett til å begrense eller stenge Kundens mulighet for bruk av dataforbindelsen.

     

    Det er ikke Data Roll-over og ikke mulig å kjøpe ekstra datapakke for Chili Fri Data. Chili Fri Data kan tilbys i kombinasjon med tredjepartstjenester. De til enhver tid gjeldende priser og vilkår for tredjepartstjenestene fremgår på www.chilimobil.no. Disse tjenestene kan også være underlagt vilkår fra samme tredjepart.

     

     

     

    Dette kan umulig være lovlig. Så langt jeg husker og forstår kan ikke telekomselskaper diskriminere mellom trafikktyper og dermed ikke hvilken enhet du bruker trafikken på. Videre gir de seg selv fritt skjønn på hvorvidt det foreligger "misbruk". Lukter svidd spør du meg.

    I tillegg er det vel heller ikke lenger lov å stille egne vilkår for EU/EØS. Det ble jo nylig slik at de "norske" abovilkårene også må gjelde innenfor EU og EØS.

    • Liker 1
  11. Kan godt hende dette er drøyt av omtalte Marius, men likevel, forstår ikke hvorfor folk så ivrig forsvarer Chili Mobile her. Det virker som de har et tilbud de ikke ønsker at folk skal benytte (fordi de da taper penger, som ddb2002 påpeker), og så bruker de ufine metoder for å forhindre det. Har du 1000 gb på en måned, så har du 1000 gb på en måned. Om jeg bruker det som delt internett for å kunne bruke jobb-PCen i områder uten nett, om jeg ser Netflix-serier eller laster ned spill, er vel ikke deres sak?

     

    Ingen andre mobilselskaper jeg har vært borti, legger seg så opp i HVORDAN du bruker dataen. Du har en viss mengde data, denne kan du bruke til den er tom. Når den er tom, må du kjøpe ny pakke, eller vente til neste måned. Verre er det ikke. Virker absolutt villedende av Chili, slik det er nå.

     

    Ellers tror jeg fri data uansett vil komme. I flere land er det slik allerede. Da jeg bodde i Dublin, hadde samtlige operatører fri data. Det man betalte for, var bruk ellers (Sms, mobil osv.). Det vil såklart være en dårlig økonomisk deal for mobilselskapene i Norge, det er data de lever av. Men etterhvert tror jeg det vil bli slik, enten det kommer i form av pålegg fra EU, lovgivning eller dynamisk markedsutvikling.

    • Liker 6
  12. Hei! For ca. en uke sida fikk jeg tilbud om å oppgradere til windows 10, noe jeg sa ja til. Da windows 10 var installert hadde jeg mista alle filene mine (Jada, sjekka windows.old, alle undermappene der var tomme). Derfor lasta jeg et recoveryprogram. Her gjorde jeg nok første feil: I stedet for å velge helt konkrete mapper/partisjoner for recovery, kjørte jeg på hele maskina. Det tar lang tid. Dermed lot jeg maskina stå over natta. Neste morgen var PCen ganske varm, den lyste foran men den reagerte ikke når jeg trykka på taster og skjermen var svart. Jeg gjorde derfor det eneste jeg kunne gjøre, reboota via av/på-knappen.


     


    Etter det har ikke PCen min starta opp. Den kommer til Acer-skjermen, alt ser normalt ut, men der den vanligvis ville ta meg til skjerm for passord kommer jeg nå til en skjerm som sier at PCen min støtte på et problem og må restarte, og at de samler inn informasjon for meg. Under står det: "Critical_process_died".


     


    Samme skjer igjen når jeg restarter, med variasjoner for avanserte innstillinger/oppstartsinnstilinger. Jeg har vært inne i cmd og funnet den gamle versjonen (windows old/8) og lagt den inn i boot-menyen. Deretter restarta jeg og forsøkte å kjøre den gamle versjonen (som jeg nå fikk tilbud om via avanserte innstillinger). Det gikk ikke spesielt bra. Jeg kom til en blå låseskjerm med klokkeslett (første indikasjon på noe galt, jeg hadde deaktivert min låseskjerm) og når jeg trykka på tastaturet kom jeg til skjermen med passord. Navnet mitt og e-postadressen sto der, og jeg tasta inn passordet og kryssa fingrene. Loadesymbolet (den rullende sirkelen) kom, men jeg kom ikke inn. Denne beskjeden kom opp:


     


    https://drive.google.com/file/d/0B16IDIutSQqMWUdkc0tRX2hpMndKVXRqOENPb01rM1V0anRV/view?usp=sharing


     


    (Bildet ligger også vedlagt).


     


    Jeg kan ikke så mye om data, men jeg skjønner at dette ikke er bra.


     


    Jeg fikk også feilmelding da jeg prøvde å gjenopprette Windows fordi maskina påstår det ikke finnes noen gjenopprettingspunkter. Det eneste som ser ut til å funke er å tilbakestille windows, men da blir spørsmålet mitt: Om jeg laster inn windows IGJEN, vil da de filene jeg ikke fant etter windows 10-installering, men som trolig ligger der et sted, forsvinne helt? Bli dobbelt overskrevet, altså, også om jeg velger "behold filer"? For det er filene jeg er mest stressa for, blant annet eksamensoppgave og sånn ca. et halvår med bilder. Jeg ønsker ikke å miste dem, det er derfor jeg har vegra meg for denne muligheten (MEN, det skal sies at jeg en dag tenkte "hey, fuck it" og prøvde å kjøre nyinnstallering, fikk feilmelding da også, så det kan hende tilbakestilling ikke vil funke).


     


    Noen som har noen råd? Begynner å bli ganske lei. Ringte Microsoft fordi jeg mener det er Windows 10 som har ødelagt alt, men de skyldte på recoveryprogrammet mitt og gadd derfor ikke gjøre noe som helst.


    post-315094-0-95201800-1449134529_thumb.jpg

  13. Unnskyld meg, gutter - men dersom dere tror det er dette som er å spille "kostbar" bør dere revurdere hvordan dere tolker seksuelle signaler.

     

    Hun sa "nei" flere ganger, og forsøkte å dytte ham vekk. Men siden hun var full klarte hun ikke dette, han var også sterkere enn henne. Flere av politifolka sa rett ut til henne at de var helt overbevist om at hun hadde rett, men at de ikke kunne gjøre noe for å bevise det. Gutten hadde også tidligere vært involvert i en lignende sak, med samme utfall, siden han er nøye på å ikke etterlate noe særlig fysiske spor utover DNA (altså, ikke voldelig f. eks.).

     

    Jeg merker at jeg blir utrolig provosert over gutter som prøver å dytte "skylda" over på jentene for å sende ut "feil signaler" eller rettferdiggjør at han "tolket" ting slik og sånn. Dersom du på noen måte er usikker på om jenta du prøver å ligge med ønsker det, skygg unna! Vanskeligere er det ikke.

    • Liker 1
  14. Tricell, er det sånn man snakker om andre mennesker? Svaret er nei.

     

    Til TS:

     

    Jeg er moralsk og på andre måter mot prostitusjon, og derfor veldig nysgjerrig på hvor reflektert valget er. Føler du ikke at det er nedverdigende på noen måte? Jeg føler dessuten det er å degradere kvinner til noe som skal tilfredsstille menn, og derfor være tilgjengelig for dem hvis de er villige til å betale for det - og det er noe jeg syns er negativt, ikke positivt, og som jeg tror skaper dårlige holdninger. Jeg føler det er litt fornærmende mot meg som kvinne at noen anser meg først og fremst som noen hull de kan pule og derfor går de til prostituerte. Det er en slags devaluering av menneskeheten til den man har sex med.

     

    Tenker du noen ganger over de tingene?

    • Liker 1
  15. Har heldigvis aldri opplevd noen form for overgrep selv, men jeg kjenner flere som har. De fleste kjenner nok noen, det er dessverre ganske vanlig.

     

    De fleste jeg kjenner som har opplevd noe har vært fulle, gjerne også flørtet med personen først. Det betyr jo ikke nødvendigvis at de vil ha sex, og de mister ikke retten til å styre sin egen kropp fordi der flørtete og fulle!

     

    En av dem, som ble voldtatt, ville rote men ikke noe mer, da han prøvde seg på mer sa hun tydelig nei, han fortsatte, hun sa nei igjen, han fortsatte, hun prøvde å dytte ham vekk, han holdt armene hennes nede og sa "slutt, da" og hun var så satt ut (og full) at hun ikke gjorde noe mer.

     

    Etterpå gråt hun, men av en eller annen grunn så ville hun føle det enda verre hvis hun var helt alene, så hun ba ham om å ikke gå sin vei.

     

    Sånt kan kanskje virke irrasjonelt på andre, men det er helt rasjonelt der og da. Hun gjorde alt man skal gjøre, hun gikk rett til politiet og fikk avgitt klærne sine osv. med en gang, hadde navnet hans og alt mulig i tillegg til DNA. Men problemet med voldtekt i Norge er at det er ord mot ord med mindre det er vitner eller veldig synlig vold inne i bildet. Dermed er det svært mange, som utsettes for voldtekt på fest osv., som aldri får noen form for rettferdighet.

     

    Og før noen synker ned på det nivået der de påstår at hun finner det på: Det kan jeg love dere at hun ikke gjør. Jeg kjenner henne. Jeg har kjent henne siden barnehagen, jeg er en av få hun har fortalt det til og jeg har sett forandringen i henne etterpå.

  16. Når en voksen mann, som attpåtil er ordfører, har sex med en jente på 14 sier det selv at det er misbruk av hans posisjon. Og at uansett hvor forelsket hun var, eller hvor frivillig det var, skulle han satt ned foten fordi hun er et barn. Det er HANS ansvar, ikke hennes, som er et barn. Og ja, det gjelder uavhengig av kjønn. Ikke lenge siden en kvinnelig lærer ble dømt for sex med mindreårige.

     

    Jeg syns bare denne saken er ekstra ille fordi han har oppført seg så barnslig rundt det hele og prøvd å sverte en ung jente i stedet for å være mann nok til å stå for det han har gjort.

    • Liker 2
  17. For å svare på TS sitt spørsmål: Nei. Fosteret er en organisme som i de tidligste stadiene mest kan sammenlignes rent "medisinsk" med en parasitt, da det vokser og nærer seg på et annet menneske sin kropp. Hadde en livmor eksistert utenfor kroppen og folk ville sluppet å bære dem frem ved hjelp av egen kropp kunne diskusjonen vært annerledes, men så lenge jeg eller andre av samme kjønn som meg må bære fram barnet og gå gjennom en smertefull fødsel mener jeg vi må få velge selv når og eventuelt OM vi ønsker det.

     

    Jeg mener heller ikke at barn skal være en "straff" for å gjøre noe dumt på en fest en gang. Mitt mål er at alle barn som blir født er elsket og ønsket.

    • Liker 2
  18. Ja, når jeg presser på området der (det ville gjort insane vondt for et døgn siden) så kjenner jeg den fremdeles, ikke helt oppe i dagen, men litt under huden ligger fortsatt klumpen. Så det er nok fare for at den kommer tilbake riiimelig kjapt.

     

    Jeg er bare litt usikker på om jeg likevel skal gå til doktoren i morgen, da det først og fremst var for å tømme så vidt jeg har forstått.

  19. Begynte på antibiotika i går, og allerede kjennes det som om hevelsen har begynt å gå ned. Nå er huden bare litt "hardere" der, det stikker ikke ut noen klump lenger og det gjør ikke vondt å ta på det.

     

    Er det normalt? Betyr det at jeg ikke kan "tømme" den likevel, hvis den nå er på vei ned?

  20. Hei.

     

    Jeg er ny her, og en av grunnene til at jeg ble med var denne tråden! Føler meg ikke helt hjemme på mammaforum (for å si det mildt), og det er det eneste stedet utenom her hvor jeg har sett diskusjoner om det. Og jeg trenger noen å snakke med, vil ikke grosse ut vennene mine. Har en venninne som er sykepleier, da, men hun sier bare "at det går nok bra, det er ikke farlig".

     

    Jeg har i noen dager nå hatt skikkelig vondt i halebeinet. Jeg syns det var ømt allerede før helga, men søndag var det så ille at jeg ringte lege i går. Fastlegen hadde så klart ikke ledig time før 9. oktober.

     

    Det ble enda verre i natt, så i dag morges tenkte jeg fuck it, jeg drar på legevakta. Gjorde det, ble henvist til et legesenter med ledig kapasitet, og etter to minutter inne hos legen konstanterte han at det var en sakralcyste og at den måtte sprekkes, men ikke var moden nok ennå.

     

    Jeg ble sendt rett på apoteket for å kjøpe antibiotika, etter en labtest som viste at blodet mitt ikke var infisert (hva enn det betyr). Så nå har jeg tatt min første antibiotikatablett noensinne, som jeg kan huske hvertfall, og krysser alt som kan krysses for at det forsvinner etter "utrenskingen" på torsdag (fikk beskjed om å dra til legen etter to dager).

     

    Det er ganske uvanlig at jenter får det, har jeg skjønt, sammenlignet med gutter, så det er jo litt flaut. I mitt tilfelle er det ingen åpenbar grunn, har ikke masse hår der som mange gutter har, men har nok endt opp med å barbere meg også "bakover" under intimbarbering et par ganger (beklager hvis dere syns dette er TMI), så det kan ha skjedd at hår har blitt betent da. Hvem vet? Det kan også være rent genetisk, min bestemor ble operert for en slik "tvilling" da hun var ung.

     

    Jeg har aldri hatt det før, og det har kommet helt plutselig. Så jeg håper det ikke viser seg å være kronisk.

     

    Foreløpig har jeg ikke hatt noe blod eller puss ut derfra, men det kan være fordi cysten ikke er "moden" ennå, som legen sa.

     

    Gruer meg litt til de neste årene hvis dette er en indikasjon...

×
×
  • Opprett ny...