Gå til innhold

Djuske

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Djuske

  1. "? Vi trodde at folk i dag bare vil ha «headshots» og «no scopes»,"

     

    kor har dei vore då, i kommentarfeltet på Call of Duty-videoar? Syns ikkje eg kan sjå ein einaste Banjo-musikkvideo utan å lese tusen variasjonar på "omg banjo kazooie was the greatest game i wish they'd make another"

     

    Forøvrig er eg så hype at eg ikkje veit kor eg skal gjøre av meg! THERE ARE NO BRAKES ON THE GRANT KIRKHOPE HYPE TRAIN CHOO CHOOO

  2. Eg treng hjelp til å finne eit spel! Win95-ish, plattformer, og i bakgrunnen loopa Pachelbels Canon. Poenget var å samle ting, det var superfargerikt og det var masse hemmelege veggar der. Eg trur ikkje det var noe våpen av noko slag. Det var minst tre nivå i spelet.

     

    Eg tenkte ei stund at det kunne vere det spelet med den grønne kanina, Jaxrabbit eller noe sånt? Men det er meir avslappande.

     

    Eller det kan ha hatt ei tidsfrist.

     

    Det viktigaste eg hugsar er iallfall Pachelbels Canon.

     

    pls halp

    thank

  3. Happy Curd! Skamlaus Flappy Bird-klone, men med fengande musikk og superqt grafikk. (nei, er ikkje baaaare fordi dama laga det at eg anbefalar det, men fordi det er bedre enn 98% av klonane som fins.)

     

    Rayman Jungle Run er ganske bra, har masse nivå og ser fantastisk ut. Har det på tafsebrettet mitt, men det er så mye som skjer på skjermen at ein kan bli sjøsjuk av mindre - men det problemet støter ein sikkert ikkje på med ein telefonskjerm :) Kostar litt, men er ofte på salg under 10 kr har eg sett. Det er det verdt, sjølv om du blir bedd om å betale for ekstra "kostymer" og drit i spelet.

     

    GlyphQuest er ein type RPG-Candy Crush som funkar utruleg bra, og det er eit eingangsbeløp for å spele heile spelet (isj 6 kr?) utover nivå 6, så du får prøve det før du bestemmer deg.

  4. Noen her som huskar Vikingbyen 2, som ein kunne få på skulen på tidleg 2000-tal, der ein var høvding og måtte fordele ressursar og styre ein landsby? Eg fann det for ikkje så lenge sida, og fekk så ekstremt nostalgikick at eg bare var nødt til å streame det - viss du saknar det kan du ta ein tur innom streamen min her:

    http://www.twitch.tv/djuske

     

    (/skamlaussjølvpromotering)

     

    Og så over til eit anna spørsmål, er det nokre reglar for distribuering av dette spelet? Eg meiner, det er jo utdatert og det var gratis i utgangspunktet, kan ein linke til nedlasting utan å få politiet på nakken? (det siste var selfølgelig ein overdrivelse) ((og eg meiner selfølgelig ikkje å selge det))

    • Liker 1
  5. Yo.

     

    Eg kunne tenkt meg å finne nokon på min eigen alder-ish å spille LoL med, fordi eg stort sett spillar med lillebroren min på 14 og vennane hannes (nuff said). Det hadde vore greitt å ha nokon andre med litt same voksenhetsnivå å spille med og :) Skype plz!

     

    Er 22 (både level og alder, score) btw, spillar på EUW.

     

    Cheers!

×
×
  • Opprett ny...