Jump to content

Le_Chuck

Medlemmer
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Le_Chuck


 1. Lebwegian skrev (1 time siden):

  Hei !

  Har en rtx 2060 super så tenkte hvorfor ikke å prøve ut mining. Men lurer på er det lønnsomt ? Hvor mye strømregning kommer til å være ? Jeg bruke Nicehash sin profil for gpu og ikke prøvd ut afterburner . Skal undersøke mer i morgen men kunne trengt litt råd :) .

   

  image_2021-05-16_013941.png.592a5244a923f313bbeef2fdf006ba6b.png

  Har i det siste ligget på over 20$/100MH. Hvis man er litt konservativ og regner 10$/MH, så tjener du 4.2$/dag=35nok/dag.
  Strømutgifter er ca 1nok/kWH = 2.5 nok/dag for kortet ditt. Du tjener altså over 30nok per dag eller 900/mnd. Jeg vil si det er veldig lønnsomt når du uansett eier kortet. 


 2. Har et 1660 super kort som sluttet å fungere. Viftene spinner, men får ikke brukt kortet og det vises ikke i afterburner. Viser feilkode 43 på kortet når jeg sjekker enhetsbehandler i windows. Har testet kortet i flere pcer og samme feilen. Noen som har vært borti lignende?

  Bør jeg bruke reklamasjon eller garanti når jeg kontakter netonnet hvor jeg kjøpte kortet for ca. 1 mnd siden.  


 3. nichos skrev (17 timer siden):

  Tror folk avventer med å se hva som skjer med både eip-1559 og hashlimit fra Nvidia, de håper vel på at minere skal hoppe av toget og dumpe kortene billig på finn.

  Evt ny hashlimit vil vel ikke ha tilbakevirkende kraft på gamle kort. Kort som er solgt uten hashlimit vil jeg tro kommer til å øke i verdi når disse ikke lenger kan kjøpes nye, så tviler på at det blir noe dumping av gamle kort pga. hashlimit ihvertfall. 


 4. samye83 skrev (12 minutter siden):

  Er helt noob på dette, og lurer på par ting. Hvis man hopper mellom forskjellige mining programmer og å teste hvilken som er best, vil man få utbetalt alt 0.05 eth når den tid kommer, eller må man mine 0.05 eth på hvert program? Jeg har brukt samme pool på alle programmene. Etter logikken min så har programmene ikke så mye å si så lenge man bruker samme pool, har jeg forstått det riktig?

  Og når man skal hente ut eth fra wallet, hva er det best å bruke for de som bor i Norge, Coinbase?

  Tusen takk :)

  Programmet har ingen ting å si, så lenge man bruker samme pool.

  • Like 1

 5. Garegaupa skrev (6 minutter siden):

  Eg skal til å byggje ny PC no, men som kjent så er det ikkje lett å få tak i nyare skjermkort om dagen... Slik eg ser det så har eg to alternativ:

  1. Prøve å få tak i eit skjermkort til "normal" pris på vanleg måte, og risikere å ikkje få eit kort på to-tre månadar eller meir.
  2. Kjøpe eit overprisa skjermkort på Finn.no eller tilsvarande og få eit kort med ein gong.

  Sjølv om alternativ to byd meg sterkt imot av prinsipp så er det ei mogelegheit eg kunne vurdert viss det er slik at eg kunne bruka kortet til mining utanom vanlege brukstider, og på den måten fått dekt inn ein del av mellomlegget.

  Kva er realistisk? Viss eg måtte betala tre-fire tusen i overpris for eit kort, kan ein rekne med å tene dette inn att i løpet av nokon månadar? Eller er det for seint å tene såpass med pengar med berre eitt enkelt skjermkort? Kva vil ein kunne rekne med å få inn med, til dømes, eit RTX 3070 no om dagen?

  Får 3070 for 12k på finn. Koster som regel 10k-ish i butikken. Med inntjening på 50kr/dag har du tjent inn det du betalte for mye på 40 dager. Inntjeningen vil variere, men har ligget stabilt på 6$/dag for 3070 en stund nå, og opp mot det dobbelte de siste dagene.

  • Like 1

 6. Kato85 skrev (1 minutt siden):

  Fordi Gigabyte RTX 3070 Gaming OC bruker mye mer strøm enn f.eks 3060ti men miner i prinsipp like bra, og jeg har ikke større behov for den da jeg ikke bruker den til gaming, men det finnes nok gamere der ute som heller vil ha den enn 3060ti.

  Haha, er Gigabyte så dårlige? 😃

  Hvor mye bruker 3060ti?

  Mitt 3070 gigabyte kjører på 118W.

×
×
 • Create New...