Gå til innhold

pilsner1985

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pilsner1985

  1. Taurean skrev (På 13.6.2017 den 5:42 PM):

    Selv Bruce Lee brukte vanlige svarte joggebukser, og han var vel en av de best trente personene på hele planeten ^^ hvorfor folk må bruke slike tights er for meg litt uforståelig. Det er vel mest en identitét/trend-ting.

    De hadde sine løsninger det treningen i utgangspuktet krevde tights den tiden og ser ingen løse joggebukser og slikt der :71xZmsU5ZQL._AC_UF10001000_QL80_.thumb.jpg.d1b23682fe7e92da3a3783d0255af381.jpg

     

  2. Delvis skrev (På 10.6.2023 den 3:14 PM):

    Noen som vet hvor de har vanlige kortbukser? Håpøst å oppspore ser det ut til, har spurt flere steder og søkt.
    Mener de som er korte, kan ikke med de som går langt nedpå lårene.
    Var vanskelig å finne bilde av dem men fant et her:
    spacer.png

    Kanskje de kan bestilles derfra, men kan de ha på vanlige butikker også?

    Delvis skrev (3 timer siden):


    Tror ikke jeg vil kalle de der "vanlige" akkurat 😏 Er nok snakk om noe sånt lignende de på bildet i førsteposten.

    Ok sånn standard lengde ja...   hadde ikke hatt problemer med gått i dem korte shortsene selv så var jo for vise at ikke trenger kjøpe shorts som stopper langt nedpå lårene ... 

  3. Delvis skrev (2 timer siden):


    Tror ikke jeg vil kalle de der "vanlige" akkurat 😏 Er nok snakk om noe sånt lignende de på bildet i førsteposten.

    Ok sånn standard lengde ja...   hadde ikke hatt problemer med gått i dem korte shortsene selv så var jo for vise at ikke trenger kjøpe shorts som stopper langt nedpå lårene ... 

  4. Gjest c8fb3...818 skrev (På 6.11.2023 den 7:37 PM):

    Er drittlei av å drikke energidrikk daglig og jeg har funnet ut at jeg faktisk gjør det bare for å unngå hodepinen per nå. Har drukket energidrikk daglig i 10+ år, i blant har jeg byttet den ut med kaffe (loader med melk og sukker, så ikke et bra alternativ). 

    Jeg vil kutte det ut fullstendig, men på dag 2 sliter jeg voldsomt med hodepinen. Den er ganske intens. Hvor lenge må man gå med den før det gir seg? Har prøvd paracet noen ganger uten noen som helst effekt. 

    Anonymous poster hash: c8fb3...818

    Klaerer du ikke kutte ut kaffe på egenhånd selv er det ekspert hjelp og få på norsk avholdsforbund: https://www.helseogavhold.no/

  5. Gjest 9bf59...365 skrev (På 3.10.2022 den 10.42):

    Hei. 
    Min kone har ufrivilig blitt gravid, hun ante ingenting før mensen bare ikke kom, og eg har fryst med mine celler og er sterilisert. Vi planlagte barn sammen nå snart, og så skjedde dette. Hun og søsteren var på en fest i lag med noen kamerater, og eg mistenker noe i drinken, for det var helt svart den kvelden. Dette gjør at eg ikke tør si at hun er gravid til noen, ikke til familien, ingen, for eg får en følelse av at mange tenker hun bare var utro. 

    Hun ville først ta abort, men fikk kalde føtter, og eg legger ikke press på henne, for eg har selv hatt en kompis som gjorde dette, og det gikk ganske dårlig utover damen. Dette er hennes avgjørelse, og eg vil heller ha barnet, enn en som sliter psykisk i kanskje alt for mange år. Vi skal uansett ha barn i lag. Det hjelper på at eg ikke bryr meg så altfor mye om "mitt blod skal videre" tankegodset. 

    Eg sitter med en følelse av at en far i norge bare er en lommebok, en økonomisk bidragsyter. Er det noe vits for meg å stemple meg som far på papiret? Er usikker på hva som skjer med permisjon, økonomiske rettigheter osv (vi er gift). Noen som har noen råd angående dette? Vi har ikke akkurat all verden av penger heller. 

    Anonymous poster hash: 9bf59...365

    Er det som skjer om en kristen kvinne blir voldtatt,  barnet blir beholdt pga abort er drap av et uskyldig foster/barn,   er jo ikke fosteret som voldtok... 

  6. Ribo skrev (22 timer siden):

    Det blir som å si at, siden vi ikke vet nøyaktig hvor langt det er langs bakken mellom Alta og Oslo er den 500meter. 

    Vi har et verstlig mennsklig mål som ikke forander seg for oss pga vi har vår egen måleenhet,  men er/kan være veldig kort for Gud og veldig langt for oss... 

    Samtidig står det at vitenskapen har bommet flere ganger så da er det jo gjetting og TRO på det de har bommet på.... 

  7. Imlekk skrev (På 19.7.2015 den 13.20):

    Når jeg praktisk talt aldri forstå noen sine innlegg? Joda. Det skal spare nye brukere mye hodebry, hvis de er i samme situasjonen, og får høre at andre også sliter med å forstå seg på enkelte brukere.

     

     

    Det varierer på hvilken religiøse du snakker om. Som du ser i denne tråden her, så har Cair Paraval en oppfatning om det, og sist jeg sjekket var han temmelig religiøs.

     

     

    Å? Dette skal bli artig...

     

     

    Det er så åpenbart feil at "de religiøse" kun har bommet på alderen én gang; Wikipedia oppgir en drøss med forskjellige (gale) svar.

     

    Det er ikke spesielt overraskende at vitenskapen bommer, men det prisverdige er selvfølgelig de stadig bedre estimatet grunnet bedre tilgjengelig informasjon.

     

     

    Sånn rent bortsett fra at naturvitenskapen - uavhengig av om den er utøvet av en troende eller ikke-troende - er den metoden som gir det mest nøyaktige svaret. Det er det vi kan ta ut av dette.

     

    (Vel, det og at du tydeligvis ikke aner hva du snakker om.)

     

     

    Så fint!

    Der kan du se til og med vitenskspen har bommet flere ganger og da kan ikke den heller stoles fullt ut på heller havner da uasett opp med en eller annen tro... men er bare Jesus som har den virkelig frelsen....  

  8. Capitan Fracassa skrev (13 minutter siden):

    Jeg klarer ikke å se at dette var en god del flere påstander helt uten begrunnelse, som du ikke har dekning for.
    Jeg forstår godt at det kan være godt å ha troen på et evig liv, men jeg klarer ikke med min beste vilje å se at det er noe argument for sannhetsverdien i troen - men det var det kanskje ikke ment som heller.

    …men påstanden om at vi bruker langt under kvarte hjernen vår, er helt feil - det vil enhver hjerneforsker kunne forklare deg.

    Flere hjerneforskere sier at er mye tomrom på lageringen i hjernen etter et helt liv faktisk...   jeg sa ingenring om at er deler av hjernen som ikke er aktive fordi de fordi de forskjellige delene har forskjellige oppgaver er lagering det er snakk om her...    Så hele hjernen er aktiv også...

  9. Capitan Fracassa skrev (4 minutter siden):

    Det her ga ikke mening for meg…

    Det er en påstand du ikke har dekning for, og den er faktisk beviselig feil, da det er ting som er beviselig feil eller motsetninger i bibelen. F.eks. er de to skapelsesberetningene i innbyrdes motsetning i tillegg til at de er beviselig gale. 

    Hvis du derimot mener noe vagt sånn som at den overordnede meningen med Bibelen er sannhet, så er det fortsatt en påstand du ikke har dekning for.

    Ikke jeg som dauer av og ikke tro, men er fritt om du vil tro og få det evige livet uten sykdom jeg har ikke tid til og være dø i hvertfall da det finnes evig med inntykk og informasjon...  og ikke halve hjernekapasiteten en gang blir fylt opp i løp av et helt liv vi bruker langt under kvarte hjernen..  

  10. Gjest Slettet+6132 skrev (På 6.7.2022 den 12.01):

    Hva er "Guds klokke"?

     

    Mexicos president leverte denne uka et lovforslag om å slutte å stille klokka to ganger i året. Begrunnelsen er at å stille klokka er skadelig for helsa.

    Forslaget kan føre til at store deler av Mexico blir liggende to timer bak mange delstater i USA, der flere jobber for at sommertid skal bli standard.

    Mexicos helseminister Jorge Alcocer mener det å slutte å stille klokka vil være bra for folks helse.

    – Det er skadelig for helsa å stille klokka fram og tilbake. Det beste er å gå tilbake til en standardtid, som er det som sammenfaller med folks indre klokke, og Guds klokke, sier helseministeren.

    Dersom lovforslaget om å slutte med sommertid blir vedtatt, trer det trolig i kraft fra og med 2023. (NTB)

    Guds klokke er mange timer forskjell på vinter og sommer for der skjer dagskifte er ved solnedgang med Guds klokke og solen går mye tidligere ned på vinteren enn om sommeren.... 

    Men biologiske klokke inni hjerne og kropp er noe annet....  den liker ikke at vi skur tiden at og fram på klokkene våre den timen vi gjør.... 

  11. Aiven skrev (På 14.3.2022 den 18.08):

    Jeg tror nok det er viktigere at man har en helligdag, enn om den faller på lørdag eller søndag. Personlig er det nok dessverre veldig mye som engasjerer meg mer enn dette :)

    Det 4.bud sier at er sabbatsdagen man skal holde hellig i noen bibeloversettelser... Jeg og mange andre som leser bibelen fra mange forskjellige trosafunn klarer ikke få det til bli søndag...    Er pavedømmet som godkjennte søndag som hviledagen ikke bibelen... 

  12. Amine skrev (På 27.8.2022 den 20.13):

    Kjæresten min har mange mange sexvideoer og nakenbilder med andre jenter på telefonen. Det var han selv som fortalte meg det, og i utgangspunktet var ikke dette noe som plaget meg. Over de siste ukene har det imidlertid begynt å plage meg veldig så jeg bestemte meg for å ta det opp med han og fortelle at det gjorde meg ukonfertabel  og at det føltes respektløst. Dette var han helt uenig i, han mente det ikke er noe galt i å beholde de videoene og han ser på det som «minner» og derfor ønsker han ikke slette dem. 
    Hva tenker dere? Er det jeg som overreagerer? Er dette helt normalt og noe jeg bare burde finne meg i, eller er det respektløst og dårlig gjort? 

    Nei , det er digital utroskap..    Og jeg hadde ikke godtatt om min kone fant på slike ting så det gjelder begge veier det... 

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  13. Gjest 9af84...603 skrev (På 7.7.2022 den 15.28):

    Hei! 

    Jeg har et spørsmål til dere her inne som er frivillig barnløse: Var det vanskelig å finne en partner? Tenker da på en som ikke har barn fra før heller. 

    Jeg har fått inntrykk av at dette er en ekstremt liten minoritet, så det virker omtrent umulig å dermed finne noen.

    Anonymous poster hash: 9af84...603

    Letteste er at en av dere i forholdet gjør dere sterile og det er enkelest for mannen og gjøre det hos lege... 

  14. Hvis du ikke er redd for synlige endringer på ereksjonen under veis på hvordan den står og henger er det bare og trene på i tights,  du kan reddes i fra at den står synlige  i tightsen med thong/string  da en  thong holder den fast der nede så den ikke klarer reise seg opp... 

     

    Sett mange eksempler på hvordan den oppfører seg der nede på joggerene her jeg bor...

  15. Bjarnemann skrev (På 3/15/2022 den 18.27):

    Hei!

    Sikkert et teit spørsmål, men jeg er helt idiot på praktiske ting. La merke til at kjøkkenvifta vår ikke har noe rør opp til taket. Fair enough, for jeg har forstått at det også finnes vifter uten noe mer ventilasjon, eller hva man skal si.

    Men sett ovenfra (se bilde), så er det bare et sylinderforma hull i kjøkkenskapet. Så lufta går ..bare rett opp i taket? Er dette et dusteopplegg, noe uferdig jallagreier som ikke er godt for noe, eller er det faktisk slik det skal være? For ordens skyld, så er det ikke noen merker i taket over, så virker ikke helt som at stekeosen bare går går ubehandla opp i taket? 

    Noen som vil hjelpe en dum jævel? :) På forhånd takk!

    Edit: vet ikke om det kan være til hjelp, men den ser ut til å være av merket Røros hetta. Er det som står på delen over ovnen som man trekker ut.

    Edit2: det er kanskje akkurat dette som er en kjøkkenvifte med kullfilter, hehe?

    275604320_987327245249232_9137109922831553696_n.thumb.jpg.66b0299b3ce26f13ad3bf9e70868e2fe.jpg

    Hvis den har såkalt kullfilter eller hva det heter det som filterer os osv veldig  godt trenger den ikke slange ut...   men er jo ubrukelig sånn med vanlig standard filter for kjøkken vifter... 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...