Gå til innhold

Triid3nt

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Triid3nt

  1. Ryde.. For ett fælt navn.

    Si det på Engelsk så er det synonymt med rude(frekk), si det på Norsk så betyr det ingenting.

    Jaja.

     

    Engelsk er ikke ditt andre språkfelt skjønner jeg, for Ryde går vel mere på at det skal være slang for Ride, som betyr Tur.

     

    Og i din andre kommentar er det endel vås som du prøver å formidle. Enig i at det kjøres for kjapt med disse i nærheten av andre folk på fortauene i sentrum. Men at disse ikke har noe på sykkelfelt å gjøre er jo bare dumt, disse går under sykkel reglene og er derav også en "sykkel". Du klager på at de er på fortauene og at de kjører i sykkelfeltene, ikke til å bli klok på.Selv kjører jeg Elektrisk skateboard, som jeg bruker til og fra jobb samt alt av annet ærend jeg må på i Oslo. For din del må jeg bare si dessverre så er dette framtiden for "Last Mile Vehicle". 

    • Liker 1
  2. Særlig at jeg popper lokket av en CPU til 20k med noe 3D-printeren på jobb har produsert...

     

    Fordelen med delid tool som masseproduseres og selges til forbrukere er at man kan lese andres erfaringer med produktet, og man VET da om det funker som det skal.

     

    Det er vesentlig forskjell på en CPU til 20k kontra 2.8k. Enig at man bør ta seg rå til gode produkter om man først har en så dyr CPU. Men bruke 500-1000kr på en delid tool bare fordi noen kjente og store selskaper har plassert logoen sin på er ikke helt nødvendig når man finner like gode og MYE billigere alternativer. Dette burde jo du vite som har en 3d printer på jobb og igjen er godt kjent med mulighetene man har med en slik printer. Ser ingen grunn til feks en delid tool må være i fint pussa alu/stål samt lakkert når den kun har en jobb og det er å hold CPU på plass og stødig mens man presser skjermsprederen slik at den løsner. Denne går HELT fint så plastikk som PLA/PETG om designet er utført bra.

    • Liker 1
  3.  

     

    Kanskje verdt å nevne at det verktøyet Digital Impuls tar blodpris for kan man kjøpe på eBay til en femtedel av prisen, dvs. En hundrelapp

    Kanskje verdt å nevne at Rockit 88 som er verktøyet Digital Impuls tar "blodpris" for koster 40 dollar i resten av verden. Syns ikke 499 var så ille da.

     

    Kanskje litt feil formulert, man får så og si det samme verktøyet til en femtedel av prisen, det ser ut som en veldig billig sak å produserem, derav "blodpris".

     

    Ikke noe vits å betale 500 for noe en sak til en hundrelapp kan gjøre.

    Samt så er bruk av 3D printere blitt mer vanlig nu, så jeg fant en ferdig designet delid tool som jeg kan printe ut for 20kr på min 3d printer samt kanskje 5kr i mutter og skrue for bruk som presse. Også har jeg vel en liten "clamp" for å relide igjen.

    • Liker 1
  4. Enig med de 2 andre her.. Algoritmen til Spotify bør ikke kløs på av summerinterns... Den var 10 ganger bedre før!

     

    Discover Weekly er så full av russemusikk at den er ubrukelig. Daily mix er de samme sangene i forskjellig rekkefølge hver dag osv.. det er blitt skikkelig rævva..

     

    Enig med deg om Daily Mix, de 3 listene er mange av de samme sangene.

    Men når det kommer til Discover Weekly er det nesten bare sanger som passer meg perfekt som kommer opp siden den ble laget. Denne listen er basert på sanger du har hørt på tidligere og dine venner samt så trur jeg også den bruker venner venners interesse. Så kanskje ta et oppgjør med musikk smaken som dine venner sitter med.

×
×
  • Opprett ny...