Gå til innhold

Nekoz

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nekoz

  1. Hadde vært kjempe spennende, men jeg bor i Bergen, så kommer nok ikke til å skje med mindre jeg flytter, som pr. nå ikke er aktuelt.

    Eg bur rundt Stavanger området. Eg hadde flytta vis eg hadde hatt råd til det. Føler at eg går glipp av noe som hadde vært bra for utdannelsen min og min fremtidige karriere (Ikkje minst en del papir arbeid fordi eg tar 54mg Concerta pga ADHD). Vel pytt pytt, Får bare ta tak i dei intervjuene eg får.

  2.  

     

    Jeg prøvde å kjøre denne i dag. Har i5 prosessor, men får likevel samme feilmelding som Ozelot.

    Installerte du Intel HAXM?

     

    Aner ikke hva det er. Trodde det var noe i CPUen?

     

    Jepp, der har du problemet. Du installerte ikkje Intel HAXM som følgte med Remix OS Player. Skal enkelt forklare hvordan du finner frem. RemixOSPlayer > remixemu > haxm-windows_v6_0_3 [Kjør "intelhaxm-android"]

    Det trengst for å emulere Android.

  3. Hvis musikkspillene kommer tilbake blir jeg faktisk litt glad, tro det eller ei.

     

    Et godt musikkspill er Osu! :D

     

    Dette spillet har fire moduser.

     

    Osu! Standard: Trykk sirkler, slidere og spinnere

     

    Osu!Mania: Piano med 2 keys til ca 7 - 8.

     

    Taiko: Tromme

     

    Catch The Beat: Fange frukt -.- (men med tastatur for å ikkje gjør det for enkelt)

     

    Dette spillet er Free2Play og har ingen form for Mikrotransaksjoner. Alle sangene er gratis og alt er brukergenerert. Veldig optimisert spill som te og med kan kjørast på 7 - 9 år gamle pcer.

  4.  

    Helt enig med Hertug her. Var faktisk å hadde undervisning i en 6. klasse her forleden. Mobilbruk var ikke noe problem, men elevene hadde tilgang på bærbar pc og dette viste seg å være umulig for lærer og kontrollere. Elevene satt å surfet gjennom hele timen når de hadde gruppearbeid. Aldri sett noe verre. Sånn tror jeg de fleste skolene har det etter digitaliseringen. Lærerene henger overhodet ikke med på utviklingen. Elevene får styre som de vil.

    Ja. Jeg tror føringene om at vi skal bruke datateknologi så mye i skolen som vi nå gjør var et stort feilsteg som har skapt et dårligere læringsmiljø. Til forsvar til de som engang utarbeidet disse føringene så ante de ingenting om hvordan internett skulle utvikle seg med sosiale medier.

    Etter min mening så er bruk av PC til arbeid en veldig god ide. Men problemet er jo så klart at alle forsatt har fri tilgang til internett.

     

    Noe eg opplever at mange skuler mangler er internett filter. Når eg gikk i barneskulen så var det et filter som blokkerte en hel del nettsider og et godt eksempel er Fjesboka. Når det kommer til mobil så er det etter min mening helt greit at dei blir samla inn om morgenen.

     

    Det er mobilforbud på skulen min og selvom mobilane ikkje blir samla inn så er det nokså mobilfritt både i timene og i friminuttene.

     

    Og når det kommer til nettsurfing i timene laptopene så SKA skjermene være heilt lukt igjen når læreren snakker eller når det er annet opplegg.

     

    Altså, ikkje tru at eg skrev denne komentaren på skulen, eg hadde Heildagstentamen idag så eg fikk gå tidligere hjem til mitt forsvar.

    • Liker 1
  5.  

    Oboy, tror ikke dette kommer til å løse problemet med bråk i timene.  :hm:

    Tvert i mot (som Henrikx123 skriver) blir mobiltittingen av mange brukt som tidsfordriv fordi man ikke er interessert i å lære. I disse tilfellene vil å få mobilene fratatt, føre til mer bråk på sikt. Dette fordi elevene som tidligere ville tekstet og kommunisert noenlunde diskre, ikke lenger har den muligheten. Jeg tror dette vil medføre mindre respekt for lærerne.

     

    Synes også synd på de uskyldige elevene rammet her. De som gjør en innsats på skolen og som er interessert i å lære. Musikk kan være bra å bruke til å konsentrere seg, når det er bråk rundt i klasserommet.

     

    Jeg tror dette er en feiltakelse av skolen og at løsningen heller er i baner av en mer fri skole.

    For noe sprøyt. Nå er det en stund siden jeg gikk på skolen, men jeg skjønner ihvertfall såpass som at musikk, Facebook og Instagram er distraksjoner som bare ødelegger mulightene for læring, sosial og personlig utvikling som BURDE finnes i et klasserom.

     

    Om det er så mye bråk i klasserommet at noen føler behov for å stenge det ute med musikk så har læreren resignert eller gitt opp og burde levere inn sin egen avskjed om han eller hun ikke allerede har gjort det.

    Kremt, kremt. Eg går i 10 klasse på tryggheim. Eg er nokså fornøyd med at det er total mobilforbud i både timen og friminuttene. Men når vi arbeider med oppgaver så trenger eg musikk for at eg ska konsentrere meg, fordi klassen min er den mest bråkete i heile skulen xD. Og tro meg, med dei bråkebøttene og dei 2 skravlekråkene som sitter bak meg så ska det mye te for og få ro i klasserommet.

  6. Hva EA tenker: PENGER, PENGER, PENGER, PENGER, PENGER ATTER PENGER

     

    Kva vi tenker: FÅ TIL OG FÅ FIKSA DETTE SPILLET!!!!!!!!!!

     

    At dei er så frekke at kun premium spillere får lov til og "hjelpe".

    Det hadde hjulpet mye mer om alle fikk være med og teste.

     

    *ser litt til på artikkelen*

    Ok så de skal kanskje gjør dette tilgjengelig til flere.

    Stoler forsatt ikkje heilt på EA.

×
×
  • Opprett ny...