Gå til innhold

ShyGuy89

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ShyGuy89

  1. TS: Din profil er ikke engang vist 200 ganger, gjett om jeg har det fælt da, jeg har 26000 profilvisninger :/

    Liten fun fact:

     

    Du har vært medlem her i 3162 dager. Det blir gjennomsnittslig 8 visninger om dagen.

     

    Jeg har vært medlem her i 12 dager, og har gjennomsnittslig 16 visninger om dagen.

     

    Jeg er dobbelt så populær som deg, hvordan føles det..

     

  2.  

     

    Og alle har jo som du også vet like mange muskler, jeg tviler på at det er slik at noen ikke har muligheten til å få dem synlige. Så lenge de er normale, friske mennesker da.

    Nei, alle har ikke like mange mageruter. Dette er opp til genene dine. Alle har mulighet til å få magerutene synlige ja, men hvorvidt de har 2, 4, 6 eller 8 mageruter varierer fra person til person og er helt og holdent opp til genene dine. Blir småforbanna når jeg ser noen viderføre myter som det du gjør her nå.

  3.  

     

    Brus inneholder sukker... mye sukker. Dette gjør at du lagrer fett f.eks. på magen. Du får også lyst på mer "junk food".

     

    Tro det eller ei, men brus svekker resultatene fra treningen. Og, som et lite eksperiment, prøv å tren fram six-pack! Det er ikke vanskelig hvis du gjør det rett, men det krever lav fettprosent.

    Hva i alle dager er det du snakker om? Sukker gjør at man lagerer fett på magen? Hvor har du det i fra? Ikke uttal deg om ting du ikke har peilling på. Kroppen lagrer fett når den får i seg mer kalorier enn den forbrenner. Hvor på kroppen dette er varierer fra person til person, men det mest vanlige for menn er at den første plassen det legger seg er på magen, og på ben/rumpe for kvinner. Dette er også de siste plassene kroppen tar av fett på en diett.

     

    Tren fram sixpack? Det går ikke ann å trene frem en sixpack. Hvorvidt vi har sixpack eller ei bestemmes av gener. Noen har 8 ruter, andre har 4 og noen har faktisk ikke mer enn 2. Fjerner du fettet kommer magerutene frem. De kommer ikke av å trene magen.

  4.  

    Om han drikker 1,5l brus flere ganger i uken og spiser normalt ellers, altså så mye man skal spise i forhold til treningen. Ja da vil man gå opp i vekt. Det er et forhold mellom kalorier inn og ut. Han som trener så mye burde dekke behovet sitt for kalorier via riktig mat, ikke brus.

    Er ikke snakk om hvor han burde dekke kaloriene sine fra. Det er snakk om hvorvidt han vil legge på seg av å drikke brus eller ei. Det er åpenbart ikke optimalt å drikke brus hver dag, men det er heller ikke diskusjonen her.

  5. Enten så troller du eller så var det et jævlig dårlig forsøk på å være morsom...

    Går ikke det å prøve å være morsom og å trolle ut på det samme? Men nei, jeg er seriøs.

     

    Jævla dust.

    Dust fordi jeg har fobier som alle andre? ok then..

  6. det blir nok uaktuelt.. takler ikke slike ting.. finnes det ingen firma eller noe som driver med dette? om noen her fra fredrikstad vil tjene seg kjappe 500kr så si i fra.. jeg vet ikke hvor stort dette hullet er så kan være mange for den del, men burde ikke ta lang tid.

  7. Jeg takler ikke slike ting, så å bære en ut der i fra var uaktuelt. Jeg sprayet den full av deodorant i håp om at det skulle ta livet av den, noe det ikke gjorde så han hoppet rundt her som en galning,har stengt av døra nå og tørr ikke gå inn igjen. Noen skadedyr forening det går ann å ringe?

×
×
  • Opprett ny...