Gå til innhold

Pantone

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pantone

  1.  

    Dette er jo et godt poeng, og de legeringen i aluminiumsdekslene deres kan inneholde mye som det ikke er alt for uvanlig å være allergisk mot. (sist jeg sjekket så snakket de om et par prosent)

    Men det forklarer selvsagt ikke når du har den i sekken.

     

    Men om du kjøper en helt annen laptop, som du ikke assosierer med den du har nå, så kanskje plagene går bort? :)

     

    Ja jeg prøvde jo det i første omgang da, siden jeg leverte tilbake ASUSen og kjøpte en Lenovo... Funket ikke. jeg lurer egentlig bare på om jeg er gal

  2. Jeg tviler på at det er noe med en avslått laptop i sekken som kan gi deg hodepine, annet enn at du ubevisst assosierer PCen med hodepine og derfor blir stresset og får hodepine. Men at du kan få hodepine av å sitte med en pc i fanget i stedet for å ha skjermen i en litt mer fornuftig øyehøyde er ikke ukjent. At nakkemusklene spennes er en vanlig årsak til hodepine.

     

    En annen ting jeg ville fått sjekket var synet. Hvis du begynner å bli litt nærsynt (eller bare har litt svakere briller/linser enn du burde ha gjort), og kanskje begynner å bruke en skjerm med høyere oppløsning (mindre tekststørrelse) enn du er vant med, så må øynene slite mer for å fokusere, og du får hodepine.

     

    Kanskje du rett og slett må se i øynene at du eldes, og må legge arbeidsstillingen mer til rette for hva kroppen din har godt av.

    Hehe mine 24 år føles kanskje lange, men at jeg plutselig ble gammel av å bytte data tror jeg ikke. Jeg har som sagt ikke noen problemer med min gamle PC når jeg bruker den parallelt.

     

    Jeg skal se inn i dette med allergi mot metall, men har aldri hatt problemer med dette i andre sammenhenger..

  3. Ja jeg har lyst til å tro at det er innbilning, men dette skjer med altså umiddelbar virkning når PCen slås på og innen et minutt. Med den gamle PCen min som jeg brukte senest i går kan jeg sitte i timer med den av gangen uten problemer.

     

    Lyd -> hodepine er ikke et svar da den første PCen jeg prøvde kun var på max 20 minutter før jeg slo den av og bestemte meg for å sende den tilbake.

     

    Når den lå i sekken var den i dvale/hvilemodus.

  4. Hei,

     

    Jeg har kjøpt meg to nye laptoper den siste måneden og leverte den første tilbake (ASUS Zenbook UX32A-R3040H) da viften på den bråkte noe usannsynlig mye og den gav meg iling i hele kroppen og vondt i hodet nr jeg hadde den på fanget. Jeg kjøpte derfor mitt nr2 valg, en Lenovo Ideapad U330. Problemet er at jeg fortsatt føler at jeg sitter med støt og iling i hele kroppen. Det kjennes som stråling eller et kontinuerlig svakt støt og jeg føler at jeg får vondt i hodet. Dette er uavhengig av om den er tilkoblet nett og strøm.

     

    Eneste umiddelbare likhet jeg ser mellom disse to PCene er at de er i børstet stål. De har ikke samme prosessor. Jeg føler kanskje at jeg er oversensitiv eller at jeg innbiller meg plagene for mine venner som har hatt den på fanget sier de ikke føler noe umiddelbart, mens jeg får vondt i hodet bare jeg går med den i sekken.

     

    Det er første gang det har skjedd meg, og jeg har eid/brukt flere laptoper de siste 5-8 årene. Jeg er veldig fornøyd med den nye laptopen bortsett fra dette problemet og ønsker egentlig ikke å levere den inn igjen, men om plagene fortsetter ser jeg ikke helt noen annen utvei.

     

    Er dette et problem som er kjent for flere eller er det noe jeg må innbille meg?

     

×
×
  • Opprett ny...