Gå til innhold

Phil Leotardo

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phil Leotardo

  1. Hva angår trådstarters spørsmål er det bare å stå på og ikke gi opp. Det kommer flere sjanser. Er selv student ved NHH - kanskje vi til og med går på samme kull - og kjenner eksamenspresset i eksamensperioden. Var sjokket da jeg innså at de første kom kl 06 og de seneste dro etter midnatt fra lesesalen. Det gjelder bare å fange motet igjen og holde det oppe - det vil løse seg.

  2. Hei,

     

    min far kjøpte en TV med mitt bankkort rett før VM. I dag dukket et lisenskrav opp i postkassen pålydende 1819,- på mitt navn, i tillegg til lisensen i min fars navn. Er dette riktig opptrådt av NRK?

     

    Jeg er f.ø. 19 og bor hjemme... (enn så lenge...)

  3. Synes de så veldig dårlig proporsjonert ut. Lange og spisse...

     

     

    Ser ut som noe fra Primark.

     

     

    De var utrolig lite pene.

     

    Hehe, enstemmig her, ja. Noen som kan anbefale meg pensko til under tusenlappen (kanskje rundt en 7-800), fortrinnsvis sort, men brune funker også.

  4. Hvordan kan sider som Synsam tjene på å selge solbriller, si f.eks. RB Clubmaster til 1890,- når de går for ca en tredjedel på sider som Amazon (ca. 90 USD da jeg sjekka i sted) og 150 USD hos RayBan.com? Er den eneste fordelen at man fysisk går i butikken og prøver eller ligger det noe annet bak det?

  5. Ja, "robertaas" - burde nok tatt i bruk søkefunksjonen, en liten glipp der. Tenkte ikke på det.

     

    Takk for svar, GO. Ja, første gang jeg er der, så kanskje greit å få gjort unna de obligatoriske begivenhetene, ja. Drar på to fotballkamper, så Camp Nou blir garantert dekket, Sagrada Familia likeså. Utenom det så noterer jeg svaret ditt!

  6. Hei, skal ha en ca. en uke i Barcelona om en 10 dagers tid. Fotballkamp står i fokus, men hva anbefaler den erfarne garde inne her hva angår ting å få med seg?

     

    Vandre rundt i byen, fråtse i tapas og muligens en visitt til historielærerens favoritt Sagrada Familia er allerede på lista.

     

    Noe folk vil tilføye?

  7. Hva anbefaler bermen her når det kommer til casual sko til vår og tidlig sommer? Må forresten også få tilføye at jeg er mer fan av "lave sko" (vet ikke om det kalles det en gang, smått newbie hva angår skoterminologi) som disse (http://www.zappos.com/armani-jeans-suede-oxford-beige) heller enn "høye sko" som ble linket til ovenfor (https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=736207&page=734#entry21451689) - ikke at det er noe galt i de selvsagt!

×
×
  • Opprett ny...