Gå til innhold

Komm.sjef_Elkjøp

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Komm.sjef_Elkjøp

  1. Journalister og skribenter får tilsendt musikk, utstyr, viner etc. til testing jevnlig. Enkelte returnerer varer etter test (kanskje litt vanskelig med vin?), men stort sett beholdes slikt.

     

    Vi ønsker litt ekstra trykk rundt produktanmeldelsene våre og sier "takk for hjelpen" ved at de får beholde produktet de har sett nærmere på. Vi legger vekt på at anmeldelsene skal gi et riktig bilde av hva testpersoner syns og moderer ikke vekk "negativ" tilbakemelding.

     

    Å kalle dette for "falske anmeldelser" blir litt snodig syns vi.

     

    Ha en flott helg folkens! Takk for din debatt.

  2. Hei folkens.

     

    Har kommet endel kommentarer her som vi i Elkjøp syns vi måtte svare på.

     

    1. Vi har ingen intensjon om å "drukne" ærlige produktanmeldelser på noen som helst måte. Tester-anmeldelsene står for 0,6 prosent av det totale antallet vi har på våre nettsider. Tester-anmelderne får også beskjed om å være 100 prosent ærlige når de skriver sine tekster.

     

    2. At vi i denne saken skal ha løyet til noen forstår vi ikke helt. Tester har vært et åpent opplegg hele tiden og vi har ikke skjult noe som helst. Med det samme vi fikk vite at Forbrukerombudet var kritiske til utformingen vår, endret vi opplegget.

     

    3. Produkter som returneres til oss, feks i forbindelse med "Prøv varen i 30 dager"-opplegget, settes IKKE tilbake i hylla som nytt. Det er positivt feil. Vi har streng kontroll med dette. Dersom varen blir funnet ok etter en kontroll blir den satt ned i pris og solgt som B-vare. Så lenge det er mennesker involvert kan det selvsagt skje en sjelden glipp her og der, men dette har som sagt streng oversikt over.

    • Liker 1
  3. Heisann alle sammen. Øystein Schmidt, kommunikasjonssjef i Elkjøp her. Tenkte bare jeg skulle forsøke å oppklare et par ting som blir kommentert rundt vår nye logo her.

     

    Publiseringen av logoen på Facebook ble på ingen som helst måte gjort bare for å få publisitet. Feedback vi fikk fra denne kanalen var faktisk direkte utløsende for at vi valgte å gjennomføre skiftet.

     

    Og det er faktisk ikke slik at man betaler for en fiks ferdig logo. Vi i Elkjøp utarbeidet logoen over lang tid sammen med flere andre aktører, og vi hadde i så måte stor mulighet til å utforme og påvirke selv - noe vi da også gjorde.

     

    Når det gjelder Ø'en og utformingen av denne så bidro feedback til at denne ble endret underveis. Vi beholdt imidlertid grunnidéen her, da det var langt flere positive tilbakemeldinger enn de som hadde kommentarer i en annen retning.

     

    Må jo ellers kommentere at vi syns det er veldig artig og positivt at vår nye logo skaper engasjement! Fortsett debatten.

×
×
  • Opprett ny...