Gå til innhold

G4brielsen

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av G4brielsen

  1. Ikke et ord om Bengi? Grei artikkel, men det er jo litt slapt å ikke nevne et eneste ord om Bengi som sammen med Faker har vunnet 2 verdensmesterskap. Faker er kanskje den beste spilleren noensinne mekanisk sett, men mid lane meta har aldri hatt enorme endringer som jungle har vær eneste sesong. Bengi fortjener like mye respekt som Faker.

  2.  

    Og jeg som trodde superantispyware var så bra. Har vært veldig fornøyd med det. Hva koster malvarebytes premium? Er Windows defender et bra nok antivirus?

     

    Da satser jeg på å få lånt et eksternt tastatur. Håper det funker ellers vet jeg ikke hva jeg gjør. Pcen er relativt ny og. Kjøpt i november.

    Fungerer musen? Da kan du ta i bruk skjermtastatur.

     

    Berøringstastaturet = Skjermtastatur?

  3.  

     

    Så hva synes dere? Personlig så kommer jeg nok til å savne den gamle grafikktypen. Ikke misforstå, det ser veldig bra ut, men føler at den ligner mer og mer på Dota og ikke den "barnslige" grafikken som League er kjent for.

     

    Æsj, håper ikke det der blir noe av

     

    Ser frem til dette. Overhaling av kartet er svært nødvendig.

  4. Har du prøvd "forny" funksjonen? Den ligger under pc-instilliger.
    "Hvis PCen ikke fungerer som den skal, kan du oppdatere den uten at du mister bilder, musikk, videoer eller andre personlige filer."

    Om dette ikke fungerer å du har ingenting å miste kan du også prøve alternativet under.
    "Fjern alt, og installer Windows på nytt. Da slipper du iallefall bukta :)

  5.  

    Kommer noen i dagens samfunn til å kjøpe en slik?

     

    Firmaer kan jo ikke bruke den da jobber og oppdrag synkes opp mot interne systemer/outlook etc.

     

    Den er vel kanskje ikke beregnet for firmaer? Kjenner flere som kunne tenke seg en sånn mobil, spesielt folk som jobber mye ute i all slags vær og røffe miljø..

    Kan jo også bli brukt som en "extra" tlf og bytte til den mer elegante smart-telefonen med touchskjerm når man ikke står å i gjørma å spar mens det regner..

    Samme her, kjenner noen som kunne tregt en sånn. Er ikke alle som er like teknisk interessert heller.

  6. Nintendos innovative løsninger slo gjennom... 8 år senere!

    Det er jo morsomt at de prøver noe nytt med tven, men jeg syns de derre Wii kontrollerne var mye styr.. Med kalibrering osv. Men det kan jo være et eksempel på tidlig teknologi.

     

    8 år senere? Ut i fra salgstallene til Nintendo Wii ville jeg sagt at løsningen slo igjennom gange tidlig. Når det kommer til kalibrering er vell teknologien mer finpusset nå en hva den var tilbake når Wii var helt nytt. Motion pluss var en stor forbedring fra de normale remotene.

×
×
  • Opprett ny...