Gå til innhold

RiskyHome

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RiskyHome

  1. Flott at Samsung ikke reduserer specs på S5 Active, slik tilfellet var med S4 Active (spesielt kameraet).

    Fingerskanner er neppe et stort savnt i et slikt segment, mens fysiske taster er flott når skjermen er full av regn/snø eller telefonen har vært en tur i søla :)

    Endelig en toppmodell fra Samsung som man slipper å dekke til med et deksel!

  2. Ja dette er meget godt komponert. Fyrtårnet fint plassert i skjæringspunktet mellom sand-dynene, den ene glatt og lys, den andre mønstret og mørkt. Slik gir dynamikk til et bilde.

     

    Meget delikat himmel også!

    :o)

     

    mvh,

    Walter

     

    Takk for nok en god tilbakemelding! Jeg så meg egentlig ferdig med fotoshooten da dette bildet ble tatt. På vei ned fra sanddynene snudde jeg meg og fant en komposisjon som jeg syntes var spennende. Nok en erfaring for min del om at man aldri får tatt "nok" bilder av et motiv ;)

  3. Hvorfor skriver Akam om telefoner. Vi har jo Amobil. Skriv heller om Olympus E-PL7, Pentax K-S1, Fujifilm X30, Sony A5100 og nye Zeiss objektiver med E-Mount. Finner ikke noe om høstens nye kameraer etc.her.

     

    Helt enig!

    Photokina er godt i gang og det drøsser jo inn nyheter fra alle de store produsentene hver eneste dag. Nye Leica Dlux for eksempel - en direkte konkurrent til Sony RX100 III.

  4. Og batteriet har blitt enda bedre etter en ukes bruk! Etter halvannet døgn med relativt intens bruk viste batteristatusen i går ettermiddag 47%. Fulladet den i går kveld, og nå, 9 timer senere, viser batteristatus 97%. All synking er påskrudd, den sjekker for ny post hvert kvarter hele døgnet og blåtanna snakker med både smartklokka og FitBit-en døgnet rundt.

    Jeg er rett og slett imponert - og i tillegg kan man jo skru på flere grader av batterisparing om man ønsker det :)

     

    Til Gjermundsen: Hvor får jeg tak i et enda større og kraftigere batteri? Kan jo være greit å ha et i reserve om man skal være en uke borte fra laderen :)

  5. "...må se seg slått av de andre spydspissmobilene i starten av 2014", skriver du.

     

    Slått på støv- og vanntetting også? Tror f.eks. ikke M8 er særlig glad i en badetur :)

    Og hva med pulsmåler, fingersensor, kamerakvalitet...

    Ellers er det sikkert skikkelig kult å ha en telefon med "alu-body" som er glatt som et såpesykke og som blir full av riper man ikke kan få bort igjen - framfor å kunne velge og vrake i deksler man kan bytte ut...

  6. Da har jeg brukt S5-en i snart tre dager. Helt subjektivt føler jeg at Samsung har laget sin "beste" telefon til nå. Jeg har/har hatt S2, S3, S4, S4+, Note, Note 2 og Note 3 fram til nå... Fingersensoren og de øvrige nyvinningene virker helt fint, men for meg betyr det mest at Samsung endelig har sluppet en toppmodell som er vanntett og forlatt den glatte plasten på baksiden. Selv med flipcoveret fra Samsung (ekstrautstyr som er den fineste skinnimitasjonen jeg har sett, med samme pakninger som originalcoveret) er denne telefonen klar for en (ufrivillig) tur i svømmebeassenget.

    Ser at flere andre har "testet" telefonen både i vaskemaskin i 50 minutter og på to meters dyp i en time (YouTube) - uten så mye som en dråpe vann innabords - så det lover godt for en norsk sommer :)

    • Liker 4
  7. Finnes det ultimate reisekameraet (ikke DSLR)???

    Det nærmer seg sommer og det er mer enn bare feriemålet som skal avklares. I år har jeg bestemt meg for at speilrefleksen og ditto objektiver skal få bli igjen hjemme - til fordel for noe mer kompakt. Men hva skal jeg ta med meg? Blir både storby, landskap og kanskje noen dyr underveis. Er f.eks. Sony RX100 nok, eller hva med Sony RX10, Fuji X-E2 eller en eller annen form for superzoom eller noe annet og mer kompakt med liten sensor? På forhånd takk for tips og innspill :)

  8. Teit at dere trekker ned Pebble fordi den er stygg. Dere har fått totalt feil farge å trekker den ned pga det. Den separate testen av Pebble ble ødelagt av at dere konstant rakket ned på den røde klokken og at journalisten virkelig ikke hadde lyst til å teste klokken dere hadde fått til test

     

    Hva som oppleves som stygt er heldigvis subjektivt :-)

    Min Pebble er svart - og er ikke stygg! (men det er jo bare min mening...)

    • Liker 1
  9. OPPO leverer, sammen med Xiaomi, noe av det råeste du kan få tak i på mobilfronten.

    Har både OPPO Find 5, OPPO N1 og Xiaomi Mi2S fra før.

    Xiaomi Mi3 WCDMA er også endelig tilgjengelig - og noe raskere enn den får man ikke for penger (uansett hvilken benchmark-test man leser, så er den på topp!). Den har tidligere kun vært tilgjengelig i en utgave for det asiatiske telenettet, men nå er som sagt endelig WCDMA-utgaven tilgjengelig :-)

  10. Her er "fotobeviset" på lyset som slipper inn via HDMI-kontakten. Bildet er tatt i et totalt mørkt rom med objektvidekselet på, 30 sekunders lukkertid, og med liten lommelykt som lyser inn i kontakten.post-314453-0-10403200-1395143894_thumb.jpg

    Super service av Japan Photo i Drammen som tok kontakt med meg og gjorde meg oppmerksom på feilen (siden jeg hadde lavt serienummer på mitt kamera). De tok kameraet i retur uten å blunke - nå venter jeg bare på å få et nytt tilbake, uten dette problemet, for kameraet er ellers helt fantastisk :-)

    • Liker 1
  11. Det er avduket en alvorlig feil på de første produksjosnummerne - lavt serienummer (se Fujifilms nettside i USA for mer info). Lys slipper inn via HDMI-kontakten (mangler pakning) og ødelegger bildene. Leverte mitt kamera tilbake til forhandler i dag, etter å ha prøvefotografert i mørkt rom med lommelyktlys inn i HDMI-porten. Bildet viste kraftig rosa "strølys" på hele den ene siden av bildet. Venter nå på nytt kamera fra Fujifilm...

×
×
  • Opprett ny...