Gå til innhold

siggen103

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av siggen103

  1.  

    Jeg synes rett og slett at det er totalt elendig at dere fremdeles ikke har fått ut fingeren og fikset sidene deres til å kunne spille av video på android enheter.

     

     

    Jeg så store deler av konferansen fra en Android-telefon i går. Hvilken modell har du?

    Jeg har en galaxy S6, men når jeg bruker appen så virket det heller iķke på S4 jeg hadde tidligere eller på mitt note 10.1 (2014 edition) nettbrett.
  2. Jeg synes rett og slett at det er totalt elendig at dere fremdeles ikke har fått ut fingeren og fikset sidene deres til å kunne spille av video på android enheter. Dere er de eneste jeg har vært bort i som ikke har støtte for dette via f. eks. smarttelefon. Første gang jeg tok opp dette med dere var for ca. 2 år siden, og da skulle dere se på saken. Vi skriver snart 2016, og saken står på stedet hvil.

  3. Heisann, og takk for hyggelig tilbakemelding!

     

    For å svare på spørsmålet:

     

    Gjelder dette også får vanlige prosessorer (CPU), Hardware?

     

    ...så er svaret "ja; men" ;)

     

    Mens moderne skjermkort har ytelse som kommer opp i flere TFLOPS yter selv de raskeste av de nye Haswell-prosessorene fra Intel i underkant av et par hundre GFLOPS. Når T-en står for tera, og G-en står for giga, er det altså snakk om at moderne skjermkort klarer mer enn ti ganger så mange operasjoner i sekundet; mens AMDs Radeon R9 295X2 sine drøyt 11 TFLOPS er nærmere 60 ganger raskere enn en Intel Core i7-CPU.

     

    Nå er det litt skummelt å sammenlikne epler og pærer på denne måten, siden CPU-er og GPU-er ofte brukes til dramatisk forskjellige ting og siden de arbeider på forskjellige måter - men måten FLOPS regnes ut, og hva det står for, er det samme for begge to.

    Takk for oppklarende svar, og kom gjerne med flere slike artikler i fremtiden:-)

  4.  

     

    P-trus: Det var da je oppgraderte til versjon 4.3 at jeg fikk versjon....ALB og ikke NEE. Jeg vet at jeg lastet ned rett versjon for Nordic countries og jeg har oppgradert på rett måte.

    Høres ut som om du flashet en Telenor-variant med OXX (som blant annet inneholder NEE).

    NEI, jeg har flashet med den ordinære versjonen for Nordic countries (NEE). Les hva jeg har skrevet ovenfor. Jeg har ikke flashet med en Telenor (TEN) variant!!!!!!

  5. Jeg vil ikke anbefale noen om å laste ned fra sammobile. For det første ble ikke min telefon en NEE versjon, den ble en ALB versjon ( Vet ikke hva ALB står for). Jeg hadde opprinnelig en TEN versjon Galaxy S4. For det andre så må man laste ned softwaren som sammobile legger ut fra høyst tvilsomme nettsteder. Jeg fikk noe jævla adware som jeg nesten ikke skulle bli kvitt. Jeg husker ikke helt i farta hva dritten het for noe, men den kuppa hele nettleseren min og laga masse krøll. Jeg kan forsikre dere om at jeg var helt klar over hva jeg holder på med når jeg oppdaterer software og for øvrig hardware. Men her ble jeg lurt i fella.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...